Wkino

Hvordan å opprettholde din kattunge søppel boksen

Det er egentlig ingen trening involvert, som en mor katt vil lære kattungene å bruke en søppel boksen. Bare plassere boksen i hjørnet av et bad, ta med katten enn å vise ham hvor det er, og... Voila! Katten er trent...

Trinn

Hvordan å opprettholde din kattunge søppel boksen. Kjøp en kull-boksen.
Hvordan å opprettholde din kattunge søppel boksen. Kjøp en kull-boksen.
 1. 1
  Kjøp en kull-boksen. Det kan være dekket eller udekket - hver katt er forskjellig så det kan være lurt å tilby begge typer i første omgang å se hvilke pus foretrekker.
 2. 2
  Hold deg til små-kornet, ikke-luktfrie kullet, eller den beste typen: scoopable maiskolbe kullet. Unngå pellets, store krystaller, og alt med en sterk lukt, da disse egenskapene kan avskrekke katten fra å bruke boksen. Den scoopable maiskolbe kullet er utmerket. Øse opp, kaste i toalettet, flush og du har en ren boks. Du trenger ikke å endre dette kullet, bare legge til mer når det trengs! Hvis du kan, finne ut hva kattungen er vant til - du kan alltid endre seg etter at kattungen er mer avgjort.
 3. 3
  Hell ca 2 inches inn i boksen. De fleste katter vil ikke bruke boksen hvis kullet er for dypt, som de har en vanskelig tid å opprettholde jevn fotfeste.
 4. 4
  Rengjør daglig! Endre kullet omtrent en gang i uken, hvis det ikke er den scoopable type.
 5. 5
  Hold en boks per katt! Noen kattunge vil ikke bruke en boks hvis en annen katt har brukt det.
 6. 6
  Det er viktig å innse at mens kattungen naturlig vet hvordan å bruke en søppel boksen, kan det trenger noen milde minner når den bestemmer seg for å gå et annet sted... Hvis kattungen ser ut som det må gå, legg den i kullet boksen for å forsterke at det er der virksomheten skjer.

Tips

 • Den scoopable kullet trenger ikke en liner, fordi du ikke trenger å endre kullet, som det klumper når den brukes. Du trenger bare å øse klumper, og la. Noe søl, ingen lukt. Vær oppmerksom på at spyling søppel ned i toalettet kan skade friske vannkilder der behandlet avfallet.
 • Hvis du misliker lukten av boksen (når det er rent), prøv støvtørking et lag av natron langs bunnen av boksen før strømme søppel i. Unngå deodorized kull.
 • Hvis du velger å bruke en søppel boksen liner, sørg for at den er sikker. Katten din vil ikke like å fange plast med neglene når hun graver i boksen.
 • Det er best å ha et kull boks per etasje i huset. Noen katter kan ikke ønsker å gå hele veien ned og bruke søppel boksen, spesielt eldre.
 • Hvis katten ble tatt fra moren sin for ung (før 10-12 uker) eller ble foreldreløse, kan det ikke ha lært av sin mor hensikten med en kull-boksen. Hvis kattungen har problemer med å innfinne seg, prøve å holde det på badet eller en annen liten, begrenset rom når du ikke kan overvåke det.
 • Det er anbefalt å ha en mer søppel boksen enn du har katter. Hvis du har en katt, får to søppel boksene, hvis du har tre katter, så er det best å ha fire. På den måten er det alltid en tilgjengelig hvis du rense dem ut. Og noen katter ikke vil gå der en annen har nettopp vært!
 • Hold søppel boksen på et sted der katten kan finne den. Unngå kjellere eller vaskerom, som de er ofte ute av veien og de fleste katter misliker høye lyder forårsaket av vaskemaskiner, tørketromler og ovner. Det beste stedet er et bad.

Advarsler

 • Hvis eldre katt plutselig slutter å bruke søppel boksen, planlegge en veterinær avtale. Det kan være et tegn på en urinveisinfeksjon, kreft i skjoldbruskkjertelen eller annen sykdom.
 • Mange katter liker ikke boksen med lokket, så de føler seg altfor lukket i og ikke ønsker å bruke den. Hvis du ser at de ikke liker det dekket boksen, bruker du en som er åpen.
 • Vær oppmerksom på at leire kullet er potensielt skadelig for katten din - spesielt kattunger, som noen ganger synes det er for å spise. Kullet 'Swheat Scoop' ligner på leire kullet, men er alle naturlige ingredienser som ikke vil skade katten din. Inntatt leire kullet kunne klumpe seg i magen og potensielt drepe dem.
 • ALDRI fysisk straffe katten / kattungen hvis det ikke går i søppel boksen. Nese-rubbing og slå i hjel aldri jobbet for hunder, og det vil ikke fungere på katter, som de har ingen begrep om sosiale hierarkiet og noe ønske om å behage deg. Swatting eller annen fysisk avstraffelse vil trolig bare gjøre katten din redd for deg. De vil ikke forstå det. Bare re-henvise dem til riktig sted.
 • Ikke bruk en veldig stor boks heller. En vanlig størrelse man er tilstrekkelig, og det kan brukes selv når kattungen vokser.
 • Ikke legg kattungen i boksen og flytte potene i å grave bevegelse. Katter er box-trent av natur og bør ikke ha noen problemer med å bruke søppel boksen så lenge det er rent og i en god plassering.

Ting du trenger

 • Ett kull boksen per katt, dekket eller udekket
 • Small-kornet, undeodorized strø eller scoopable maiskolbe
 • Box liners KUN for vanlig søppel.
 • Scoop
 • Liten støvsuger til å støvsuge området rundt boksen. Kullet ender opp på gulvet som hun dekker avføring og urin
 • Område teppe slik at katten kan rense potene. Katter er veldig rent av natur og de liker å klø teppet dermed rense deres poter.