Wkino

Hvordan å holde hunden rolig utenfor hans kasse

Det er vanskelig å lære en ung hund hvordan å være rolig inne i huset. De har ofte så mye energi og de er ofte altfor glad for å være i vårt selskap at de bare ikke kan synes å hjelpe sin dårlige oppførsel. Tålmodighet, trening og mer tålmodighet er nøkkelen når du arbeider med noe dyr. Her er noen enkle trinn for å hjelpe deg på veien.

Trinn

Hvordan å holde hunden rolig utenfor hans kasse. Meld deg hunden din i doggie lydighet skolen.
Hvordan å holde hunden rolig utenfor hans kasse. Meld deg hunden din i doggie lydighet skolen.
 1. 1
  Meld deg hunden din i doggie lydighet skolen. Mange dyrebutikker som Petco tilbyr rimelige ukentlige treninger for kjæledyr og deres eiere. Disse møtene bare gi eierne de verktøyene som brukes til å trene sine hunder. Eiere må jobbe med sine hunder utenfor klasserommet for å se resultater.
 2. 2
  Forstår at hvis lydighet skolen er ikke et alternativ du blir nødt til å gjøre forpliktelse til å jobbe med hunden din på egen hånd. Du finner grunnleggende trening tips i bøker og på nettet.
 3. 3
  Lær om at en hund som er kasse hele tiden ikke er riktig sosialisert. Han har ikke lært hva slags atferd som er akseptabelt og hva som ikke er det. I stedet er han ofte så lettet over å være ute blant folk som viser sin begeistring i alle de gale måter.
 4. 4
  Arbeid med hunden din i bånd. Innsiden og utsiden. En leiekontrakten vil gi deg noen enkel måte å korrigere dårlig oppførsel og samtidig la hunden akkurat nok frihet til å begynne å finne ut av ting selv.
 5. 5
  Lær hunden å forstå noen grunnleggende kommandoer som for eksempel sitte, ned, opphold og hæl. Lære ham slik oppførsel etablerer deg som hans alfa hund og lærer ham å respektere deg og lytte til deg. (Dette er hvor utholdende lydighet skolene kommer i hendig)
 6. 6
  Vet at med et bånd i huset kan du veksle mellom å be ham om å utføre en adferd som sitte eller opphold og fullstendig ignorerer ham. Hvis hunden ikke adlyder deg eller er opptatt med å kjøre ut eller på annen måte skape kaos, vil et skarpt rykk i båndet tjene som en korreksjon. Vær sikker på at du ikke drar ham med bånd, må du korreksjonen til å være skarp og rask - som en dust.
 7. 7
  Forstå at rykk i båndet er straff for sin dårlige oppførsel. Når han reagerer på rykk ved å komme tilbake til deg eller stoppe det han gjorde... belønne ham med ros og kanskje en godbit. Hvis du må bruke ordet "Nei" sørge for at det er tidsbestemt med rykk på leiekontrakten. Det er viktig at det finnes en utgivelse fra straff når hunden din reagerer på deg, derav ros "god gutt" eller en fin doggie snack.
 8. 8
  Etablere 'ground-regler "med hunden din. Han bør ha grenser. For eksempel bør du bånd trening lære ham at grov-boliger er ikke en innendørs oppførsel. Over tid hunden skal lære at når innendørs, bør han ikke løpe rundt og skape kaos. Dette betyr at du må ta motet grov leke med hunden innendørs. Unngå å spille med ham på en slik måte at han kan bli ivrige. I stedet tilby ham et bein eller en favoritt tygge leketøy å nyte mens han er innendørs. (Chew leker er stor fordi de generelt har å nytes legge ned.)
 9. 9
  Vurdere det faktum at jo mer tid du tilbringer jobbe med hunden din, jo lykkeligere han vil bli og jo lykkeligere blir du. For all den tid brukte du vil ha en herlig venn og følgesvenn for deg og din familie.

Tips

 • Det tar tid! Hold på det!
 • Ta hunden på tur, vil det være trening for deg og det hjelper kvitte valpen av overskuddsenergi.
 • En uttrekkbar leiekontrakten anbefales ikke fordi det er vanskelig å disiplinere hunden din på en riktig måte hvis leiekontrakten utvider og trekker seg sammen til så lange lengder på egen hånd.

Advarsler

 • Mens kasse trening er nødvendig og absolutt nyttig med unge dogs.If du ikke jobber med hunden din og forsøke å tilbringe mer tid sammen med ham, vil ikke situasjonen bedre.
 • Leiekontrakten trening vil ikke fungere godt hvis hunden din ikke kjenner hans grunnleggende sit-bo atferd.