Wkino

Hvordan å heve en basset jakthund


Basset hundene er fantastiske, søte hunder. De gjør stor kjæledyr, og har svært unike personligheter, men de kan være sta med selektiv hukommelse.

Trinn

Hvordan å heve en basset jakthund. Finn ut om du har nok tid for en basset jakthund.
Hvordan å heve en basset jakthund. Finn ut om du har nok tid for en basset jakthund.
 1. 1
  Finn ut om du har nok tid for en basset jakthund. Bassets ta mye tid til å trene, spille og trene. Deres "selektiv hukommelse" kan gjøre dem vanskelige å huset pause.
 2. 2
  Forstå at de kan være sta og vanskelig å potty tog. Selv om basset hounds er fantastiske hunder, de kan være sta når treningen. Dette fører folk til å tenke at de er kjempebra, når det i virkeligheten, de bare ikke ønsker å gjøre det.
 3. 3
  Kjøpe nødvendige hundeutstyr. Sammen med de vanlige leker, mat, bånd, bør du kjøpe en kasse for kasse trening. Det bør være stor nok for basset til å sitte, stå, la seg ned, og snu.
 4. 4
  Kasse trene ham mens innbrudd ham. Basset Hounds er kjent for sine problemer med å housebreak. Det har tatt noen eiere opptil seks måneder å gjøre det. Imidlertid bør bruke en kasse være mye enklere, så du kan forebygge feil ved å holde et øye med valpen og umiddelbart å flytte ham ut når han kommer til badet.
 5. 5
  Bruk positiv trening med belønninger. Basset hounds vanligvis ikke lære mye av negativ trening, men hvis du roser deg for å gjøre rett (spesielt med godbiter), bør de plukke opp raskere på hva de må gjøre.
 6. 6
  Hold basset jakthund på bly når du går på tur. Denne rasen er ikke den typen som kan være gikk uten bånd. Hvis basset jakthund finner en interessant duft, vil han stikke av, og samtalene vil mest sannsynlig falle for døve ører.
 7. 7
  Rens ørene regelmessig som en del av rutinen grooming prosedyre. Grooming din basset jakthund er ofte en gitt, men ørene vil trenge spesiell oppmerksomhet. Sjekk med din veterinær for å sørge for at du gjør det riktig.
 8. 8
  Utøve ham daglig. Basset hounds, hvis du får sjansen, vil slappe av rundt huset hele dagen, selv om de liker en og annen tur i bakgården. Men hvis du lar ham gjøre dette, vil han bli overvektig og usunn.
 9. 9
  Holde ham på en fôring tidsplan. Sørge for at han spiser et sunt kosthold hver dag vil holde ham i form, som han ikke vil være i stand til å gris når han ønsker.
 10. 10
  Finne noe å holde ham med selskap når husholdningen forlater. Mange basset hounds får separasjonsangst, så det er en god idé å prøve å la TV eller radio på å holde ham med selskap. En kong fylt med peanøttsmør eller godbiter er også verdt å prøve. Ellers kan han begynne å bjeffe, ule, og generelt irriterende dine naboer. Hvis du har tid og penger, kan du også prøve å få en ny hund.

Tips

 • Bruk positiv forsterkning og behandler samt kreativ trening.
 • Denne rasen er generelt god rundt barn og andre kjæledyr.
 • Se etter gode oppdrettere.
 • Med unntak av støy, basset hounds er god leilighet hunder.

Advarsler

 • Når du er i et nytt miljø (spesielt hvis du nylig har flyttet), holde et tett øye med Basset din i bakgården. De vil snuse ned hele gården og finne noe som har dødd i det siste tiåret, selv om en annen hund bodde i gården.
 • Å hindre sine lange ører fra å dra gjennom gjørma, elsker Bassets iført "Snoods" mens du er på en tur.
 • Denne rasen blir overvektig enkelt uten forsvarlig omsorg. Hvis dette skjer, sørg for at hunden din. Sjekk med en veterinær for å lære hva en sunn vekt rekkevidde for en basset jakthund er.
 • Deres stemmer kan bære veldig langt og kan irritere naboene.
 • Ikke prøv å gå uten bånd.