Wkino

Hvordan å foreslå en kvinne kreativt

Foreslår til kvinnen du elsker tar mye mot, oppriktighet og kreativitet, ikke bare vil du trenger for å avgjøre om hun er den som du ønsker å tilbringe hele livet med, men du må også tenke på en original og vakker måte å gjøre det visst øyeblikk enda mer fantastisk. Forslaget vil ha for å uttrykke hvor mye hun virkelig betyr for deg for å høre henne rungende "JA!" Først da vil mat-smaking og sende ut invitasjoner i fancy bryllup konvolutter være mulig.

Før du går videre til de kreative bryllup forslag, husk at disse forslagene kan fungere for noen kvinner, og kan ikke fungere godt for andre rett og slett for den selvsagte grunnen til at ikke alle kvinner er like. Men du kan tilpasse noen av disse ideene eller bruke ideene fra listen for å komme opp med de som passer dine personlige behov.

Trinn

Hvordan å foreslå en kvinne kreativt. Foreslå inne i kirken etter masse eller annen kirke seremonien.
Hvordan å foreslå en kvinne kreativt. Foreslå inne i kirken etter masse eller annen kirke seremonien.
 1. 1
  Foreslå inne i kirken etter masse eller annen kirke seremonien. Hvis du er den religiøse typen, går i kirken som du vanligvis gjør hver søndag. Denne gangen, derimot, er noe ekstraordinært i vente for henne. Du kan til og med ta med deg venner på loven hvis ønsket, og selv kirken departement og musikere. Spør predikant eller presider å inkludere deg i kirken programmet etter massen. På denne måten holder menigheten bak, i påvente av hva du er i ferd med å gjøre. Du kan starte pitching i ditt romantiske melding mens de kirkemusikere spille noe høytidelig i bakgrunnen. Når du er ferdig, er det nå tid for deg å knele ned, trekk ringen ut og pop spørsmålet: "Vil du gifte deg med meg?"
 2. 2
  Foreslår på det stedet der du først møtte henne. Dette man ikke trenger mye forberedelse rett og slett fordi stedet du tar henne er allerede spesiell av seg selv. Gjør det enkelt ved tilfeldig invitere henne ut, ikke fortell henne hvor du skal, men bare ta henne der. Når du er endelig på som spesiell plass, begynne å snakke om den gangen du først møttes. Hva du tenkt på henne, gjorde det du liker henne, hvordan hun gjør du føler. Også snakke om gode og vanskelige stunder du tilbrakte med henne og hvor mye mer villig du er til å gå gjennom enda mer vanskelige tider, så lenge det er med henne. Det er på tide å ta hennes oppmerksomhet og å få henne til å fokusere på deg, trekke ut ringen og spørre henne hva du har vært meningen å spørre henne: "Vil du gifte deg med meg"
 3. 3
  Foreslår å bruke en audio-visuell presentasjon du selv gjorde. Sammenstille bilder og videoer av dere to sammen. Bruke vennlig programvare for videoredigering, lage en fotomontasje som inkluderer noen videoklipp av deg sammen og brenne filmen på en tom DVD-CD. Fortell henne ved hjelp av video bildetekster akkurat hvor mye hun betyr for deg. På slutten av presentasjonen, viser spørsmålet "Vil du gifte deg med meg?" i bildetekster med et videoklipp av deg å holde en ring.
  • Hvordan nærme viser det: Inviter henne for en DVD maraton, gjør det er realistisk ved å forberede og brus. Spille av DVD og fortelle henne å bare lene seg tilbake og slappe av. Selvfølgelig vil hun bli overrasket over hva hun vil se, aldri si et ord og bare fortelle henne til å fortsette å se. På den tiden rett før spørsmålet ditt spretter ut på skjermen, forberede ringen. Når spørsmålet er blinket på skjermen, med rett timing som hun snu hodet til deg, trekke ut ringen og spør henne igjen: "Vil du?"
 4. 4
  Foreslår i et pent oppsett hotellrom. Dette krever en spesiell anledning, kanskje hennes bursdag eller bursdagen din, eller det kan være din jubileum eller annen spesiell dato som dere feire sammen. Ring eller tekst henne på telefonen og fortelle henne at du arrangerte en hotellreservasjon for dere to. Informere henne hvilken tid hun trenger å være der og gi henne hotellrommet nummer - la døren stå ulåst slik at hun kan bare gå i. Før hun kommer, ordne alt - myk, søt musikk spilles i bakgrunnen, steg en sti av spredt kronblader fører til balkong og et bord for to med champagne og jordbær. Når hun endelig sto på det samme stedet, si noen ord om hva som skjer, ta noen skritt mot henne mens trekke ut ringen fra lommen, knele ned, ta henne i hånden og spør henne: "Vil du gi meg den ære av være mannen din? "
 5. 5
  Foreslår å bruke en gatefeier jakten spillet. En gatefeier spillet er liksom en skattejakt spill med kartet, ledetråder, og alt. Du kan planlegge et spill som dette og få henne til å spille det. Du kan også inkludere vennene dine og fortelle dem alt om planen slik at de kan samarbeide med deg. Det trenger ikke å være på en spesiell anledning, bare fortelle henne at det er en helg aktivitet som du tror ville være morsomt å gjøre sammen. Ikke gjør spørsmålene for vanskelig slik at du ikke vil vente for lenge på den andre enden. Mens hun er ute og går over alt, kan du forberede slutten spot. Det kan være på stranden, i en restaurant, et hotell rom eller hvor som helst du har lyst på. Når hun endelig fant du kartet, ledetråder og hint du ga henne, gi henne en belønning hun vil aldri glemme - gi henne en liten boks med en ring inne. Hun vil være å spørre "Er dette hva jeg tror det er?" Det er deg kø for å begynne å knele ned og be henne på spørsmålet ditt.
  • En variant av dette kan være en geocaching øvelse hvor ringen er gjemt et sted trygt, og hun har til å følge alle sporene. Se Slik oppretter og skjule en geocache for flere detaljer.
 6. 6
  Foreslår å bruke en antenne banner. En antenne banner, annonse eller melding er en lang streamer festet til baksiden av et fly. Disse kan sees på strender, atletisk hendelser og / eller åpne områder. Kontakt en antenne reklamebyrå og pitch-in ideen din til dem. De vil gjerne hjelpe deg med å planlegge hele greia. Alt du trenger å gjøre nå er å ta henne med til dette spesielle stedet. Med riktig timing, knele ned eller står opp, ta henne i hånden og stille spørsmålet ditt.
  • Se også Hvordan arrangere et frieri i skywriting.
 7. 7
  Foreslå under halv-time spill. Alt du trenger er ditt favorittspill, et felt, en og noen inne tilkoblinger. Ta henne til å se dine favoritt spill. Det kan være alt fra baseball til fotball. I løpet av en halv-time pause, i stedet for å vise en pause nummer eller etter en pause nummer, spør om du kan ha minst fem minutter av deres tid. Etter at ordningene, alt du trenger å gjøre forberede en kort tale og samle mye mot å pop spørsmålet: "Vil du gifte deg med meg?"
 8. 8
  Foreslå på direktesendt TV. Det finnes en rekke TV-programmer og spill ute, og du kan være sikker på at de fleste av dem vil være mer enn villige til å delta da dette vil legge drama til sine show. Den enkleste ville være å delta i et gameshow. Selvfølgelig, vil du egentlig ikke bli med for potten penger. Før du går på, snakke med verten backstage for å gi deg minst tre minutter å gjøre din tale. Vinner eller taper spillet, vil du fortsatt få jenta!
 9. 9
  Foreslår under frokost på sengen. Dette er flott for en helgetur eller en helg når hun holder seg over. Denne tilnærmingen vil ikke passe til alle (det avhenger av om du allerede dele intimitet eller ikke), men det kan være en fin måte å våkne opp! Nøkkelen til et vellykket bryllup forslaget er element av overraskelse, så unngå å gi ut hint om din plan for å foreslå.
  • Kom deg ut av sengen tidlig før hun gjør, fikse en nydelig frokost for henne.
  • Gjør ser det spesielle ved å legge en rose og kanskje spredning noen kronblader i sengen og få alt klart like før hun våkner.
  • Når hun er opp, vil hun lure på hva den spesielle anledningen er. Det er din sjanse til å begynne å fortelle henne hvor spesiell hun er mens du sakte knele ned på gulvet ved siden av sengen, åpne den lille egen boks og spør henne spørsmålet ditt: "Vil du gifte deg med meg?"
 10. 10
  Foreslå mens annonsere en ferie du har betalt for som en overraskelse. Ta henne et sted som har mye av sentimental verdi eller et romantisk sted, perfekt for henne (husker om henne lykke ikke din). Når du har overrasket henne med hennes ferie gi henne, hennes billett, men ikke den ekte. Ha en falsk billett med ordene "vil du gifte deg med meg" skrevet på dem, eller bare skrive ordene på en gammel billett.

Advarsler

 • Roseblader kan permanent flekker på stoff og tepper, spesielt de mørkere fargetoner. Vær svært forsiktig med bruken.
 • Husk at offentlige forslagene kan legge mye press på kvinnen til å si ja, så bare bruke denne metoden hvis du er veldig sikker på at hun ville umiddelbart si ja når du foreslår.

Ting du trenger

 • Forlovelsesring
 • Egnet forslaget sted
 • Tale (valgfritt)