Wkino

Slik identifiserer du vedtatt mutt

Med det overskytende av hundene i verden i dag, litt rart at en stor del av disse hundene er mumling - hunder som rasen er ikke ren, så å si. Dette betyr ikke at det er noe galt med en mutt, det er bare ikke en rasekatt. For å få til å identifisere de personlighetstrekk som din mutt kan ha senere i livet, eller bare for nysgjerrighet skyld, identifisere de rasene som er i hundens avstamning er en litt frustrerende, men fullt givende, oppgave.

Trinn

Slik identifiserer du vedtatt mutt. Se nøye på hundens egenskaper.
Slik identifiserer du vedtatt mutt. Se nøye på hundens egenskaper.
 1. 1
  Se nøye på hundens egenskaper. Dette vil hjelpe deg å identifisere egenskaper som er vanlig i visse raser. Prøv og merk spesielt:
  • Farge, lengde, mønster av hans / hennes pels
  • Størrelsen, proporsjoner, og posisjonen hans / hennes ører
  • Formen hans / hennes hode
  • Proporsjoner
  • Lengde på halen
  • Vekt
  • Høyde
 2. 2
  Ta oppmerksom på hans / hennes temperament. Er din mutt lat, bare legging rundt huset hele dagen, eller gjør han / hun har tilsynelatende uendelige mengder energi? Er han / hun leken? Vokter? Eller bare små og fluffy? Alle disse kan hjelpe deg å finne ut den gruppen av en rase som er i din mutt blod, slik som arbeid, en leken hund [liten], eller ikke-sport. Dette kan ikke hjelpe mye, men det vil begrense feltet ned til en mindre gruppe alle det samme.
 3. 3
  Finn en katalog av hunderaser. Både bøker og internett er verdifulle ressurser. Husk at disse elektroniske kataloger vil trolig inneholde mindre informasjon enn en faktisk bok vil, men for enkelhets skyld, kan de ikke slå. Koblingen ovenfor betyr imidlertid ikke gi for "doodle" raser, de puddel krysninger som begynner å bli populært blant hundeelskere. Problemet med "doodle" rasene er at de har ekstremt variert utseende, og er ganske vanskelig å finne hvis du ikke har sett en før.
 4. 4
  Se etter de egenskapene. I katalogen gitt, det er ingen bilder av hundene til du klikker på linken, noe som er uheldig. Du kan imidlertid klikke på en hund som du vet er nesten lik hunden din, og klikk på "Relaterte hunder" nederst på siden, noe som er nyttig.
 5. 5
  Gjøre bakgrunnen sjekker. De fleste hunder og hjørnetenner kommer fra raser og eiere, men noen kommer fra pund, krisesentre og RSPCA / SPCA osv. Hvis du kjenner eierne eller oppdrettere av hunden din, prøve å arrangere å snakke med dem, selv om det bare er en telefonsamtale. De kan være i stand til å fortelle deg hva mor var, og også hvis far var eid av dem eller en rouge bortkommen. Hvis du er heldig nok til å være i stand til å snakke i person med forrige eier / oppdretter, kan de være i stand til å vise deg de virkelige foreldre, eller fotografier av dem. Hvis foreldrene var kryss raser, vil de ha større egenskaper knytte til sine opprinnelige raser. Hvis hunden kommer fra et pund eller Rescue Shelter, vil det være vanskeligere å finne ut deres historie, selv om det vil være noen nyttig informasjon. Mesteparten av tiden, vil krisesentre har registreringer av forrige eier, for juridiske krav. Noen eiere kan ikke ønsker at deres hund, som er grunnen til at hunden blir i stand til vedtatt ut. I dette tilfellet, blir Rescue sentrum, kan være i stand til å kontakte dem og finne ut om hunden var avlet av dem, eller hvis de kjenner historien og avl av hunden.
 6. 6
  Spør publikum. Legge inn hunder informasjon i en informasjons-katalogen, eller på den lokale veterinæren. Be om informasjon på hunden din, kan noen vite din hund eller kan være den gamle eieren og kan være i stand til å fortelle deg om ham eller henne.

Tips

 • Hvis usikker av en rase, eller tror hunden din kan være en krysning av to, bør du søke veterinær råd, de vet om de forskjellige raser av hunder. Og hvis ikke, vil de være i stand til å finne ut.
 • Hvis du ikke kan finne ut hva slags hund hunden din er sannsynligvis mutt generasjon etter mutt generasjon så han har mange forskjellige hunder som du ikke kan fortelle hva slags hund han er i det hele tatt.
 • Hvis du ikke kan finne ut tross alt, og du virkelig ønsker å vite, kan du få din mutt DNA testet. Metamorphix, et life science selskap i Maryland, gir DNA-tester for fem og seksti dollar. Ulempen? De bare identifisere DNA 30-8 raser, ikke alle raser, så du er ikke sannsynlig å identifisere alle de egenskapene i hunden din.
 • Å bidra til å identifisere gruppen av hundens temperament, minst, prøv en rekke tester. Hvis han er energisk, prøv å finne noen med en hest eller to som du er venner med. Få tillatelse, og slipper hunden i nærheten av hest. Dette er farlig for hunden dersom han ikke har gjetet før, men hvis han prøver, betyr at han er trolig i gjeting gruppen. Hvis hunden din er liten og fluffy, har du sannsynligvis ikke trenger å gjøre mye i det hele tatt; leketøy gruppen hovedsakelig består av de typer hund.

Advarsler

 • Det er vanskelig å finne ut enda noen renrasede hunder, så ikke bli altfor frustrert.
 • Når finne ut rasen av pooch din, kan det komme til deg å finne ut noen dårlig historie om hunden din. Før du bestemmer deg for å finne ut informasjon om hunden din, sørg for at du er klar for både det beste og verste nyhetene. Hunden din kan være en mild dyr for deg, men de tidligere eierne kan ha visst det å være sint.
 • Før du bestemmer deg for å lære om pooch din, sørg for at du virkelig ønsker å gjøre det, ikke bli presset til å tro du har til å gi deg og ham å være bestevenner, noen ganger, er uskyld og uvitende fine.

Ting du trenger

 • Dog
 • Internett
 • Videokamera
 • Digitalkamera