Wkino

Slik holder du en villfanget padde som kjæledyr

Dette er en morsom artikkel å fortelle deg hvordan du kan holde en vill padde som har blitt fanget, i et nytt habitat. Husk å la det gå snart, though.

Trinn

Slik holder du en villfanget padde som kjæledyr. Hvis padder blir neppe funnet i ditt område, holde en haug med hakkede tre i hagen din, fordi disse havnen mange insekter og vil trekke i padder.
Slik holder du en villfanget padde som kjæledyr. Hvis padder blir neppe funnet i ditt område, holde en haug med hakkede tre i hagen din, fordi disse havnen mange insekter og vil trekke i padder.
 1. 1
  Hvis padder blir neppe funnet i ditt område, holde en haug med hakkede tre i hagen din, fordi disse havnen mange insekter og vil trekke i padder. Dette er det perfekte stedet å fange en padde.
 2. 2
  Hvis du allerede har massevis av padder rundt, gå utenfor like før mørket når alt er fuktig. Skaff deg en bug net og en "critter carrier" rundt en gallon stor.
 3. 3
  Se etter padder ved å slå over logger (slå dem tilbake etter at du sjekke under dem! Disse er mini økosystem for insekter!) Og steiner, samt sjekke rundt hjørnene av husene utendørs.
 4. 4
  Når du finner padde, handle raskt! Padder er veldig sjenerte skapninger og piler bort når de ser noe beveger seg, større enn en annen padde.
 5. 5
  Slå ned på padde med nettet ditt. Dekk padde med nettet og ligge på lang netto del til siden, og dytte den padde før det humle i den lommen på netting.
 6. 6
  Plukk opp på nettet og lage en vri nær toppen så padde kan hoppe rundt, men kan ikke flykte.
 7. 7
  Forsiktig sette padde inni beholder med lokk (pass på at det er nok av luftehull slik at den nye kjæledyr kan puste!)
 8. 8
  Bær padde tilbake til huset ditt og drible noen flasker med vann inn i tanken slik padde kan suge opp litt vann.
 9. 9
  Forbered din tank: 10 liter eller mer er perfekt, noe mindre enn ti og padde ikke vil ha nok plass.
 10. 10
  Dekk bunnen av tanken med 3 inches av jord fra området der du fanget padde.
 11. 11
  Synke i en tupperware container omtrent halvparten en padde dyp, to padder bred og 4 padder lang. Fyll opp dette med flaskevann, og endre vann en gang om dagen.
 12. 12
  Ta en stein og støtte den opp mot siden av tanken for en hyggelig gjemmested.
 13. 13
  Ta en liten blomsterpotte (ca 4 inches tvers, 7 inches høy) og på leppen, knuse et hull ca 3 inches bred, og 3 1/2 inches høy. Sett denne (lip ned) på toppen av jorda slik at padde har et annet sted å gjemme seg.
 14. 14
  Plasser padde inne i tanken (forsiktig!) Og plasser en skjerm vektet med steiner for et lokk (når jeg tok av lokket for et minutt å lufte ut, og i ett minutt, da jeg ikke var ute, fant jeg padde under sofaen!)
 15. 15
  Bruk en plante mister og tåke 7 ganger hele tanken når skitt blir tørr.
 16. 16
  Mate din nye padder;
  • Liten padde fôring: 2 bugs, en liten slug eller to knappenålshode sirisser
  • Medium padde fôring: 3 bugs, en vanlig størrelse slug eller to små sirisser
  • Stor padde fôring: 4 bugs, en større enn normal størrelse slug, eller to vanlige størrelse sirisser.
 17. 17
  Hvis du har en hund, er en enkel måte å fange fluer å forfølge hundebæsj. Ta en bug net, og vent til fluer land på toppen av bæsj. Raskt og lydløst sette nett over fluene. Når de er alle på toppen, gjeng nettet slik at de har plass til å fly rundt, og vri det slik at de ikke kan unnslippe.
 18. 18
  Hvis du mate sirisser, dra av bakbeina før fôring (deres hoppende ben) som de kan skade magen av en padde, og kaste dem i søpla.
 19. 19
  Mate padde annenhver dag.
 20. 20
  Hvis padde plutselig slutter å spise, se opp padde sykdommer på google.
 21. 21
  Hvis du holder padde for mer enn to uker, vil han få en visse bakterier i tanken. Så hvis du lar ham gå etter to uker, vil hans bakterier / sykdom spre seg til andre amfibier utendørs, og vil drepe dem.

Tips

 • Ikke bry deg om at padde begynner gravende etter noe, er han bare justere og prøver å finne et sted å gjemme seg.
 • Gå til din lokale dyrebutikk som petsmart eller petco etc. og kjøpe ham noen levende mat som, sirisser, gress avlastningsbord, voks ormer og meitemark.
 • Snakker av hunder, holde padde unna andre dyr der han kan bli angrepet.
 • Men frykt ikke ha et kjæledyr toad.It kan være morsomt bare ikke la ham løpe vekk alltid holde ham i en boks eller et sted eller bære ham ved å plukke ham opp under det magen ikke så tett klemme ham til han dør, men plukke ham forsiktig opp, og gni magen eller sidene og han vil gjøre en pipelyd og vil lene hodet fra side til side som betyr at han elsker deg.
 • Din padde kan få større som den spiser gresshopper og levende ting aldri mate padde døde ting det ikke vil spise dem hvis det ikke er i bevegelse. Å fange en levende padde er ikke vanskelig i det hele tatt kan du finne en gjemmer seg under skitt eller steinsprut som vann og gjørme eller noen sted.
 • Hvis padde ikke drikker, er dette naturlig. Padder suge opp fuktighet gjennom huden, så ikke forvent å se ham lapping opp vann som en hund.
 • Pass også på at du rydde opp i eventuelle bakterier som er forårsaket av ham eller henne tisser eller noen avføring som er igjen behov for å bli ryddet opp, og når den røyter sin egen hud vil den spise sin egen hud der du ikke trenger å rengjøre den. hvis du ser noen hvite mold som er mer sannsynlig forårsaket av fuktighet på grunn av ham ikke å spise og formen har kommet sammen og spiste den i stedet.
 • Ikke glem å kjøpe en tank for ditt nye kjæledyr og noen stokker og noen skitt og sette litt vann fra springen i tanken ved å sette klor i vannet slik at padde vil ikke bli infisert av metaller.

Advarsler

 • Ikke legg hendene på mat eller i munnen etter rengjøring eller håndtering av padde, alltid bruke rensemiddel eller vaske hendene etter at du leker med ham. Aldri sette en mindre padde eller frosk i tanken med en større padde eller frosk fordi det store padde vil spise sine egne arter. Vaske hendene bidrar til å beskytte deg og ham fra sykdom, pluss olje fra hendene kan skade din padde. Prøv å ikke berøre ham for mye.

Ting du trenger

 • Steder å lete
 • Mat
 • En tank
 • Logger
 • Vann
 • Dirt
 • Mud
 • En padde
 • Rengjøring forsyninger
 • Levende mat
 • En annen padde hvis du ønsker å avle dem eller to mannlige padder
 • Moss (de elsker gravende under det, men det blir mugne fort så endre det hver dag)