Wkino

Slik holder du en stor gruppe barn rolig, stille og respektfull

Tips om å holde barn i alle forskjellige aldre rolig, stille og respektfull når du er i store grupper! Beregnet for voksne å sette på skuespill, lesesaler, eller noe annet sted hvor barna trenger å være rolig, stille og respektfull.

Trinn

Slik holder du en stor gruppe barn rolig, stille og respektfull. Fortell barna nøyaktig hva som vil skje hvis de ikke adlyder reglene.
Slik holder du en stor gruppe barn rolig, stille og respektfull. Fortell barna nøyaktig hva som vil skje hvis de ikke adlyder reglene.
 1. 1
  Etablere regler. Sørg for at barna vet hvor de har lov til å være og hvor de ikke er. Fortell dem nøyaktig hvor stille og rolig de må holde til enhver tid. Er de tillot ikke snakke eller støy-making i det hele tatt? Snakker bare om emnet på hånden? Eller bare hvisker hele tiden? Sørg for at det er klart.
 2. 2
  Fortell barna nøyaktig hva som vil skje hvis de ikke adlyder reglene. For yngre barn er det best å bruke små konsekvenser som en 2-minutters tid ut eller tre streiker system. For eldre barn, være litt tøffere. Du kan fortsatt bruke tre streiker system, eller du kan rett og slett gi dem en sjanse. Uansett hva du bestemmer deg for å være din konsekvens for ulydighet, hold deg til den! Dette betyr ikke at du må være mener, bare fast.
 3. 3
  Fortell barna med jevne mellomrom hvor godt de gjør. Si ting som "Takk for at du er så stille," eller "Wow! Dere oppfører seg bra!" Det gjør barna ønsker å oppføre seg for å bli rost.
 4. 4
  Prøv stillhet. Hvis du virkelig ikke kan få alle til å roe ned, stopp hva du gjør og være helt stille. Slå av all musikk, stoppe alle spill, og bare se dem i øynene til de blir stille. Så si, "Jeg har ikke tenkt å fortsette med mindre alle lover å være litt roligere." Begynn på nytt når det er gjort.

Tips

 • Ikke la barn komme unna å bli for høy eller. Ikke vær redd for å håndheve konsekvenser hvis det er nødvendig.
 • Kontroller at du har et areal som er stort nok til å romme alle disse barna. Overfylte rom har en tendens til å gjøre folk snakke høyere.
 • Vokt dere for sukkerholdig snacks og drikke-de pleier å gjøre barna ønsker å lage bråk.
 • La barna ha det gøy. Tross alt, de er barn. Du ønsker å skape et miljø som er morsomt, trygt og rolig for alle. Husk at ved å gjøre alle være helt stille, kan du bli oppmuntre dem til å snakke mer.
 • Vær hyggelig. Hvis barna generelt liker deg, vil de ikke ønsker å disrespect deg.
 • Gi pauser hvor barna kan bare ha det gøy og snakke i normale toner.

Advarsler

 • Ikke bli middelverdien diktatoren person som alle barna hater!
 • Husk på størrelse med publikum og hvor mye du kan håndtere. Sørg for at folk har noe å gjøre, så de ikke bare sitte og vente på sin tur til å gjøre noe.
 • Slapp av, og barna vil slappe av også.
 • Fjern noe du virkelig verdsetter fra rommet.
 • Sørg for at alle vet hvor du skal finne toalett, og har mange tørkepapir og servietter tilgjengelig for å unngå søl.