Wkino

Slik får du to år gammel for å stoppe gråt og sove alene


Mange foreldre til småbarn raskt komme til å innse at det er en grunn til at det heter "The Forferdelig Twos". I tillegg til de vanlige to år gamle utfordringer, noen foreldre har en vanskelig tid å få deres to år gamle å sovne alene om natten. I en alder av to, har småbarn blitt vant til sine vanlige sengetid ritual, og eventuelle endringer i den rutinen vil trolig bli møtt med motstand. Det er imidlertid noen enkle trinn som foreldre kan følge for å få deres to år gamle til å slutte å gråte og slåss, og gå i dvale alene hver natt.

Trinn

Slik får du to år gammel for å stoppe gråt og sove alene. Unngå "cry-it-out" teknikken.
Slik får du to år gammel for å stoppe gråt og sove alene. Unngå "cry-it-out" teknikken.
 1. 1
  Unngå "cry-it-out" teknikken. Avstå fra å la din pjokk å gråte det ut. Når dine to år gamle rop til det punktet hvor han er utrøstelig, blir det stadig vanskeligere for ham å slutte å gråte. Barn i denne alderen forstår ikke hvordan å regulere sine følelser, og hvis igjen alene å gråte om natten heller enn å bli trøstet, kan det føre til følelser av forlatthet. For barn som er høy-energisk, kan dette også være et resultat av å produsere mindre serotonin enn det som er produsert av roligere, mindre intense barn. Jada, kan din pjokk til slutt slutte å gråte og sovne, men det er sannsynlig å være skjema ren utmattelse, og ikke fordi han har lært å tilpasse seg en sengetid rutine.
 2. 2
  Sørg for at din pjokk engasjerer seg i mye fysisk aktivitet i løpet av dagen. To åringer er en bunt av energi. Hvis de ikke er gitt mulighet til å bruke denne energien i løpet av dagen, er det sannsynlig at energien vil fortsatt være der når det er tid for senga. Overflødig energi og en tidlig leggetid rett og slett ikke sammen. Dessuten hjelper vanlig fysisk aktivitet for å øke serotonin i kroppen.
  • Ta ham utenfor å spille i frisk luft hvis været tillater det. Hvis han ikke har en bakgård å spille i, ta ham med til en lokal park eller skolegården. Selv en enkel tur rundt kvartalet kan hjelpe ham bruke opp sin energi.
  • Oppmuntre pjokk å leke med leker aktivt. Selv de enkleste aktivitet bruker energi, så gi opp mange hender på aktiviteter som passer til alderen. Coloring bøker, modellering deig, byggeklosser og finger maling er alle kreative aktiviteter som to åringer generelt nyte.
 3. 3
  Vær forsiktig med å gi for mye fysisk aktivitet, noe som kan overstimulate din pjokk. Energi-drenerende aktiviteter hele dagen kan øke mengden av kortisol, et stress hormon, i kroppen. Når kortisol nivåene er forhøyet, kan det forstyrre sengetid og hemme søvn. Generelt er det best å omfatte ikke mer enn ett stort energi-forbruk aktivitet i en dag. For eksempel, hvis du går shopping for 3 timer ved et travelt kjøpesenter, er det sannsynligvis best å utsette en tur til dyrehagen eller en leke date med et annet barn for en annen dag.
 4. 4
  Avstå fra å la din pjokk å sitte og se på TV for lenge. TV-titting er ikke anbefalt for barn under tre år. Det er i stor grad fordi det kan forstyrre måten hjernen behandler informasjon, og kan muligens føre til utvikling av ADD / ADHD. Selv om denne teorien ikke er bevist, er det stadig mer populært blant helsearbeiderne, inkludert barneleger og barnepsykologer. Hva er påvist, er imidlertid at mange små barn som ser TV-opplevelsen til en økning i stresshormoner, noe som kan somle hele dagen og forstyrrer søvnen ved sengetid.
 5. 5
  Ta din pjokk aktivitetsnivå ned et hakk i løpet av ettermiddagen og tidlig på kvelden. Roe barnet ned omtrent en time eller så før middagen. Gjøre overgangen fra vill, unharnessed spille til beroligende aktiviteter som å lese en bok, synge sanger eller delta i fantasifull lek med leker.
  • Dersom TV eller stereo er på hele dagen, slå den av like før middag og ikke slå den på igjen før etter din pjokk har gått til sengs. Eliminere distraksjoner som dette kan hjelpe din pjokk roe ned.
  • Gi barnet et varmt bad etter middag for å hjelpe rolig både hans sinn og hans kropp. Prøv å legge litt lavendel såpe eller bruke en lavendel-tilført sjampo, som har beroligende egenskaper.
 6. 6
  Prøv å holde fast med den samme rutinen før sengetid hver kveld. Dette vil hjelpe din to år gamle lærer fort hva som forventes av ham ved sengetid. Etter bare en uke med å gjøre de samme aktivitetene før sengetid, vil de fleste barn å tilpasse seg sitt nye rutine og kommer til å forvente at det hver natt. Bestem deg for en sengetid og sørg for at du starter din nattlig rutine på samme tid hver kveld.
 7. 7
  Gjør hva som fungerer for deg, barnet ditt og din timeplan. Hvis du bare har ett barn, vil du sannsynligvis ha en enklere tid å innlemme ting inn i en sengetid rutine at hvis du har flere barn. For eksempel, med bare ett barn, er en tur rundt kvartalet i vognen trolig en enkel nok oppgave. Men hvis du har andre barn som har sine egne nattlige rutiner, og ikke minst lekser og fritidsaktiviteter, kan en nattlig barnevogn walk være ute av spørsmålet.
 8. 8
  Hold sengetid rutine enkel. To åringer bare kan forstå så mye. Hvis deres sengetid rutine inneholder flere skritt de kan bli overveldet, noe som kan slå tilbake ved sengetid. Et bad, et lite glass varm melk etterfulgt av tenner børsting og en godnatthistorie er en enkel sengetid rutine som lett kan følges hver kveld.
 9. 9
  Holde seg innenfor barnas syn når han er å tilpasse seg sin nye sengetid rutine. Dette kan hjelpe din to år gamle føle seg trygge mens overgangen til du sovner på egen hånd.
  • Bo på rommet sitt og utføre noen enkle, stille oppgaver mens han ligger i hans crib eller seng. Brette tøy, balansere en sjekkhefte, gå gjennom posten eller bare lese en bok.
  • Forklar pjokk din at du vil forbli i rommet med ham til han sovner, men at det er sengetid og ikke tid til å spille eller snakke. La ham vite at du er der for å holde ham med selskap mens han prøver å gå i dvale.
  • Gjør dette hver kveld. Etter hvert vil barnas følelse av trygghet bedre, og han vil trolig kreve mindre tid å sovne om kvelden.
 10. 10
  La din pjokk ta avgjørelser hver kveld som en del av hans sengetid rutine. Begrense hans muligheter til å holde hans valg enkelt.
  • La ham bestemme hvilken historie han ønsker å lese ved sengetid. Tillater ham å velge en bok ut av to eller tre alternativene vil gjøre ham føler som om han er i en viss kontroll. Ber ham om å velge en bok av en hylle av 20 bøker, derimot, kan være overveldende.
  • Legg ut to sett med pyjamas på sengen og la din pjokk å velge hvilket par han ønsker å bruke hver natt.
  • I løpet av bad tid, spør ham hvilke sanger han ønsker å synge.
 11. 11
  Gi barnet ditt andre, begrensede muligheter for å gå til sengs, for eksempel "vil du gå til sengs nå eller i 10 minutter?". Han er sannsynlig å velge 10 minutter, men å gi ham muligheten gjør at han føler mer kontroll over sengetid hans, som kan kutte ned på nattlig maktkamper. Avstå fra å delta i maktkampen med pjokk. Når du setter en regel, er det viktig at du holder deg med denne regelen og følge gjennom.
 12. 12
  Unngå å gi etter for din pjokk gråter og trygler å utsette leggetid. Hvis du gir deg bare én gang, er du indirekte kommuniserer til smårolling at regler kan være brutt. En to år gammel kan ikke fatte særfradrag som en ungdom kan, så han vil bare lære at han kan gråte og forhandle for å få det som han vil hver natt.
 13. 13
  Forbli rolig hele tiden. Det kan være frustrerende arbeider med gråtende småbarn som nekter å gå i dvale om natten. Det er viktig at du beholder kontrollen og aldri miste besinnelsen. Ikke kjefte eller heve stemmen, men kommunisere dine regler i et fast ennå mild tone.
 14. 14
  Ignorer raserianfall og gråt passer. Anerkjenne dem, på noen måte, viser din pjokk at du hans innsats for å få din oppmerksomhet jobber. Selv negativ oppmerksomhet er oppmerksomhet, så det er best å unngå å erkjenne raserianfall helt.

Tips

 • Utvikle en effektiv sengetid rutine for småbarn kan være en skremmende oppgave. To åringer er satt i sine måter, og ikke generelt tar godt til endringer. Husk at det vil ta tid for ham å tilpasse seg sin nye sengetid rutine. Vær tålmodig og forstår at slike ting tar tid, men din pjokk vil etter hvert lære å godta endringene og vil gå i dvale på egen hånd uten å gråte.
 • Småbarn er beryktet for å engasjere seg i maktkamper med sine foreldre. Foreldre må velge sine kamper, og sengetid er kanskje ikke den beste tiden å prøve å legge ned loven. Tilby dine pjokk enkle valg ved sengetid kan hjelpe ham føler kompetanse og lette sengetid frustrasjoner.
 • The Cry-it-Out teknikken var en gang vanlig blant nye foreldre takket være en populær bok skrevet av en barnelege som sang lovsanger av denne type søvn trening. Selv om noen leger fortsatt argumentere for denne type søvn trening, mange barneleger og helsepersonell er enige om at å la et barn å gråte-it-out kan ha negative konsekvenser.