Wkino

Hvordan vinne flere scratch offs

Lodd generelt ikke har store sjanser, men det finnes noen måter å opp dine vinnersjanser på en scratch-off billett. Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan vinne flere scratch offs. Still et budsjett og hold deg til det.
Hvordan vinne flere scratch offs. Still et budsjett og hold deg til det.
 1. 1
  Still et budsjett og hold deg til det. Bestem deg for hvor mye du har råd til å bruke på en scratch-offs hver uke. Dette har absolutt være penger du har råd til å tape, fordi oddsen er du vil.
  • Aldri, aldri bruke mer enn budsjettet ditt, motstå fristelsen til å jage dine tap.
 2. 2
  Slutte mens du er foran. Hvis du vinner på en billett, sette pengene i lommeboken. Ikke bruke den på flere scratch offs utover budsjettet du har angitt. Dette alene vil øke inntekten fra bunnen av vinner, som å bruke gevinsten til å investere i mer penger vil mest sannsynlig føre til at du bare miste dem igjen.
 3. 3
  Studer oddsen på spillet du deltar i. Noen spill presentere høyere odds for gevinster enn andre, selv om de er billigere. Studer liten skrift på baksiden av skrapeloddet å finne oddsen for å vinne. Sammenligne oddsen for noen få kamper før du gjør en kvalifisert gjetning på hvilke kort du skal kjøpe. Selvfølgelig er det kort med høyere odds et bedre valg. Dette er vanligvis dyrere kort, men vær forsiktig fordi høyere pris betyr ikke alltid høyere odds.
 4. 4
  Rave din billett kjøper. Det er sjelden to vinnende billetter på rad. Derfor, hvis du vet at en vinnende kortet allerede er kjøpt fra en gitt pakke, slutte å spille for et par dager og komme tilbake, gå til en annen butikk, eller kjøpe et annet spill. Dette vil sikre at du ikke bruke penger på en nesten garantert taper. Merk at dette ikke handler om statistikk - det handler om hvordan spill blir produsert og markedsført. Skrap av spillene selges i pakker med en bestemt vinn / tap andel i hver pakke.
 5. 5
  Sjekk for å se premie nivåer før du kjøper et spill. Det er helt lovlig å selge billetter til en skrape av spillet etter alle de gjeveste prisene har blitt vunnet. Noen ganger butikken vil legge ut en flyer med denne informasjonen, men det er ofte flere uker utdatert. Kontroll med staten lotteriet hjemmeside er den enkleste måten å sørge for at du ikke kaste bort penger på en taper.
 6. 6
  Ikke spille spill som er en del av andre-sjanse lotterier. Stater og forhandlere bruker disse som en måte å selge spill etter det er få vanlige premier igjen. Med mindre du er virkelig interessert i å vinne andre-sjanse premie, dette er bare en scam. Dette er ikke sant i noen stater, som Wisconsin, der alle lodd og scratch-offs er kvalifisert for en andre-sjanse premie.
 7. 7
  Ikke kjøp "mystery pakker" eller noen annen pakke med billetter. Igjen, dette en teknikk forhandlere bruker å flytte gamle spill som ikke har mange premier igjen.
 8. 8
  Snu alle billetter på. Alltid trenger maskinen hos forhandleren sjekke gevinster. I spill der det er flere forskjellige måter å vinne premier, kan det være lett å overse gevinster. Å ha datamaskinen sjekk vil sikre at du ikke tilfeldigvis kaste bort eventuelle gevinster.
 9. 9
  Se etter mønstre som vises på kortet før du skraper. En kanadisk professor var i stand til å "plyndre" tic-tac-toe scratch-offs ved å merke et gjentagende mønster trykt på å vinne billetter. Hvis utskriften på utsiden av en scratch-off varierer fra kort til kort, ta hensyn til det.

Tips

 • Det er mulig å få opp til dato odds på enkelte skrape av spill ved statistisk analyse av premiene som er igjen. Dette kan være vanskelig. Det finnes nettsteder som skal utføre beregningene for deg.

Advarsler

 • Mens disse tipsene kan hjelpe (og gjør litt matte vil hjelpe enda mer), spille scratch offs er gambling, og du vil fortsatt nesten alltid tape mer enn du vinner.
 • Ikke spille mer enn du har råd til å tape.