Wkino

Hvordan vet rett alder for å gifte seg

Det er egentlig ikke en faktisk alder som er best å gifte seg på. Alle og enhver relasjon er annerledes og spesiell. Men kanskje dette kan hjelpe deg fullfører din avgjørelse.

Trinn

Hvordan vet rett alder for å gifte seg. Sørg for at han / hun er den ene.
Hvordan vet rett alder for å gifte seg. Sørg for at han / hun er den ene.
 1. 1
  Sørg for at han / hun er den ene. Du bør vite at, selv gjennom den verste av ganger, vil din kompis være der for deg, og at du kan vokse sammen. Hvis det er en mangel på tillit, revurdere.
 2. 2
  Tenk på skolen, og hvis gifte for tidlig kan påvirke dine pedagogiske muligheter. Det kan være en smartere beslutning om å fullføre skolen først. Sannheten er, som en ny familie vil du trenger penger for å overleve. Utdanning er det beste verktøyet for å bygge den økonomiske grunnlaget for ekteskapet og en sunn livsstil.
 3. 3
  Tenk på hvor du vil gå, eller hvor din kompis vil gå hvis du blir gift. Er du klar for å flytte inn med ham eller henne?
 4. 4
  Gjør en kost-nytte analyse av situasjonen. Vil venter på å gifte seg være mer økonomisk kunnskapsrike? Vil gifte nå hjelpe skatter?
 5. 5
  Gjør det et poeng å diskutere økonomiske spørsmål med partneren din. Det er viktig for et utsolgt union å vite hva du kan forvente fra den andre.
 6. 6
  Har du utviklet et budsjett som har blitt reality-testet? Du bør være i stand til å demonstrere din evne til å leve et selvstendig liv før du tror at det er på tide å gifte seg. Det er enda bedre å ha levd selvstendig (som individer) før du tenker på å gifte seg. Gifte bør være et spørsmål om å gjøre livet forpliktelser - ikke et middel for å få endene til å møtes (du kan gjøre det med romkamerater...).
 7. 7
  Hvis du har et budsjett sammen og det har blitt utvalgt for rimeligheten, har du da tenkt på hva dette budsjettet kan se ut hvis du legger til en nyfødt baby (eller to) til mix? Du vet det gamle ordtaket: "Først kommer kjærligheten, så kommer ekteskapet, så kommer baby i barnevogn"... Ikke å ta lett på dette - disse er alvorlige problemer og har livets varige konsekvenser - alle trenger å vurdere dem grundig.
 8. 8
  Hva synes du om partneren din familie? Vil de være veldig involvert i felles liv? Hvordan føles familien din om din partner? Tenk hvor mye du verdsetter meningene til familien din og vurdere situasjonen.
 9. 9
  Kan du snakke med partneren din om private saker lett? Hvis ikke, så kan du ikke være på rett tidspunkt i ditt liv og / eller ditt forhold.
 10. 10
  Mest av alt, bare vet i ditt hjerte og din gut at du er ærlig glad og denne personen godtar deg for den du er, og vice versa. Penger bør ikke være grunnen hvis dere ikke er like heldige som andre bygger opp sammen. Det er ekte kjærlighet. Det handler om å være støttende for hverandre. Pass på at du elsker hverandre

Tips

 • Husk: Ekteskapet er ikke alltid "en tur i parken. Det tar seriøst arbeid og innsats fra begge parter. Bryllupsreisen varer ikke evig!
 • Når du gifter deg, prøv å dele ansvar. Det vil gjøre livet mye enklere.
 • Pass på å se på alle vinkler av situasjonen før du bestemmer deg. Dette er en livsforandrende avgjørelse. Det er viktig at du og partneren din har lignende og forhåpentligvis felles mål for fremtiden.
 • Pre-ekteskapelig rådgivning er en virkelig god idé som det hjelper deg å arbeide gjennom alle disse spørsmålene i en logisk og grundig måte - Ja, det tar litt tid og engasjement, men er ikke å sørge for at ekteskapet har best sjanse til å overleve verdt som offer? Er ikke de barna du har kanskje fortjener den beste sjansen du kan gi dem for å ha en intakt og lykkelig familie som er forberedt for hva livet kan kaste på dem?
 • Tenk på hva du ønsker for deg selv i fremtiden, og hvis din kompis genuint deler denne visjonen av fremtiden med deg.

Advarsler

 • Aldri forter seg å gifte. Hvis du elsker hverandre, vente til tiden er riktig kan bare gjøre deg bedre forberedt på alt som kan komme din vei.
 • Pass på at du skal gifte deg for de riktige grunnene.
 • aldri gifte seg med noen fordi du tror det kan endre dem!
 • Hvis tiden er ennå ikke riktig, vent!