Wkino

Hvordan velge spor belysning

Track Lighting allsidighet og tilpasningsdyktighet er fortsatt nøkkelen til dens popularitet. Overveldet av alle alternativene? Ta deg tid til å lese gjennom denne guiden, og du vil snart være i stand til å sette sammen den beste konfigurasjonen for deg.

Trinn

Hvordan velge spor belysning. Tenk på din spor belysning beliggenhet og formen på rommet.
Hvordan velge spor belysning. Tenk på din spor belysning beliggenhet og formen på rommet.
 1. 1
  Tenk på din spor belysning beliggenhet og formen på rommet. De mest populære layout planer er:
  • Rett løyper: Rette Kjører er den mest grunnleggende formen for spor belysning. Knytte sammen spore deler med en rett kobling og sette sammen et enkelt spor belysning system.
  • "L" Layout: Konstruer en "L" Layout med en "L" Connector til å sette sammen dine sporfelt. Det finnes to typer av "L" Kontakter: Inside polaritet og utenfor polaritet. The Inside Polaritet er generelt det mest populære valget. Å identifisere polaritet, orientere kontakten til "L"-form og polaritet sporene kommer til å krysse der det er angitt.
  • Flex Connector: Lag en unik spor belysning system ved å bli med sporfelt med en flex connectory. En Flex Connector tillater en rekke spor # oppsett på nesten hvilken som helst vinkel og variasjon av flyene, inkludert vegg-til-tak-eller til og med katedralen tak. Disse kontaktene kan bøye opp til 90 grader.
  • Kryss Layout: Cross utforminger er et flott alternativ for en rommets full dekning. Bruk tverrforbinder til stykke delene sammen.
  • Grid Layout: Lag et rutenett for den ultimate spor belysning. Bruk "T" Kontakter og Cross-kontakter for å koble sporfelt.
  • "T" Layout: Konstruer en enkel "T" Oppsett med "T" Connector.
  • "H" Layout: Lag en "H" Layout ved å bruke "T" Kontakter. Det finnes to typer av polaritet for disse kontaktene: Inside-Høyre og Inside-Venstre polaritet. The Inside-Høyre polaritet typen kontakt er oftest brukt. Å identifisere polaritet, orientere kontakten til "T"-form og polaritet sporene kommer til å krysse der det er angitt.
  • Dog Leg Layout: Sett sammen en Dog Leg Layout ved å bruke både Inside polaritet og Utenfor polaritet "L"-kontaktene.
  • Modifisert Grid Layout: Bruk både Inside polaritet og Utenfor polaritet "L"-kontaktene for å skape en modifisert rutenettet.
 2. 2
  Velg sporfelt. Et spor er en utenpåliggende kanal som holder Spor Heads. Monter sporene direkte i taket, på veggen, eller med anheng eller kabler for høyere og skrå tak. (Hvis du har høyere tak, husk å plassere sporene lenger bort fra veggene.) Husk at sporsystemer er normalt bare kompatibel med et gitt produkt linje. Spore deler varierer fra 2 "til 12" seksjoner. Kombiner et beløp av delene sammen etter din ideelle ordning. Bruk de foreslåtte layoutene som er angitt ovenfor, eller sette sammen din egen unike system. Strømforsyningen er tilgjengelig hvor som helst langs sporet, så posisjon Track Heads der du trenger dem! Bruk End Feeds, kalesjer, "Anywhere" Power-feeder, eller en ledning og støpsel som energikilde.
 3. 3
  Velg spor hoder. Spor Heads kommer i alle forskjellige typer og stiler. Enten du leter etter en mer dekorative spor system, en kraftig lyskilde for å presentere kunstverk, eller en diskret belysning alternativ, har vi et bredt utvalg av Track Heads å velge mellom. Når du blar gjennom utvalget vårt, bør du vurdere følgende:
  • Low Voltage: Disse spore hoder er vanligvis 12 eller 24 volt, bruker mindre energry og er rimeligere å vedlikeholde. (Transformer påkrevd)
  • Linjespenning: Disse spore hoder operere på 120 volt. (Transformator kreves ikke)
  • PAR Lamper: PAR lamper er nettspenning halogen, energieffektive, har god optikk, og utmerket fargekvalitet.
  • MR-16: MR-16 pærer er lav spenning halogenlamper. Deres presis lysstråle kontroll gjør dem til et godt valg for effektbelysning. MR-16 lamper kan forårsake skygger, så de kan ikke være det beste valget for oppgaven eller generell belysning.
  • Lysrør: Lysrør er også et flott alternativ. De er ganske kostnadseffektivt for kommersielle innstillinger på grunn av sine lange åpningstider.

Tips

 • Det er viktig å huske at spor belysning er rett og slett en maskert og glorifisert lampe. Dekorative, rund rygg og flat rygg spore hoder er vanligvis tilbys med de ovennevnte spenninger og lampe typer. Bestem din belysning behov først, velger en lampe eller spenning, og deretter basere spor hodets stil rundt avgjørelsen din.
 • Progress Lighting har "satt en vri" på den tradisjonelle spor med sine Illuma-Flex spor system. Illuma-Flex er funksjonell lav spenning spor belysning som gjør at unparalled enkelhet og fleksibilitet for generell og aksent belysning. De fleksible spor kan vris og buet for å skape uttrykksfulle forlokkende former. Illuma-Flex har fargerike glass mini-anheng kombinert med justerbare spor hoder. Du kan mikse og matche brikkene på samme spor for å skape den kombinasjonen du kan forestille deg. De justerbare hoder og anheng kommer i mange størrelser, noe som gjør det mulig å skreddersy Illuma-Flex system til behovene til alle rom.