Wkino

Hvordan velge mellom de forskjellige bryllupsfotografering stiler

Ganske ofte bruder-å-være er forvirret med hensyn til stilen på bryllupsfotografering de ønsker. Å bidra til å fjerne denne forvirringen, gir denne artikkelen en enkel guide til de forskjellige stiler tilgjengelig, og dette vil hjelpe deg å velge både stil av fotografi du ønsker - og også å velge bryllupsfotograf (et separat, men relatert problem).

Trinn

Hvordan velge mellom de forskjellige bryllupsfotografering stiler. Tenk tradisjonelle bryllupsfotografering.
Hvordan velge mellom de forskjellige bryllupsfotografering stiler. Tenk tradisjonelle bryllupsfotografering.
 1. 1
  Tenk tradisjonelle bryllupsfotografering. Denne stilen av fotografering er preget av en veldig formell tilnærming. Bildene er vanligvis svært poserte og vil kreve en god del inngrep fra fotografen (med mindre bruden og brudgommen er erfarne modeller og vet hvordan å posere). Vær oppmerksom på at denne stilen vil påvirke deg på følgende måter:
  • Fotografen vil arbeide for en tidslinje - ofte med spesifikke skudd blir organisert på en svært bestemt tidspunkt.
  • I noen tilfeller - fotografen vil virke som en filmregissør på en film satt, stadig organisere individer inn utgjøres grupper for å produsere et sett av tradisjonelle bryllupet bilder.
  • Selv om regnet ut på dato av mange, vil tradisjonelle stil bilder likevel appellere til den eldre generasjonen, slik at eldre slektninger av bruden og brudgommen er sannsynlig å være mer fornøyd med denne type bilde.
  • Ulempen for mange moderne bruder er at de resulterende bildene kan vises veldig stiv og rigid - og dermed ikke fullt formidle luften av lykke og moro som er en del av mange moderne seremonier.
 2. 2
  Tenk moderne bryllupsfotografering. Denne stilen er preget av en langt større grad av har og en mer avslappet tilnærming av fotografen. Dette kan føre til en større grad av spontanitet og er i stand til å fange ånden av moro, samt noen av de mer formelle elementene - som fotograf vil ikke stille folk i samme grad:
  • Det er mindre behov for fotografen å gripe inn - mye mindre av fotografen som direktør for filmen av dagen.
  • Denne stilen er sannsynlig å produsere en unik rekord av dagen - ikke to bryllup ser akkurat det samme. Som et resultat av dette har denne stil gradvis fått i popularitet i motsetning til de mer tradisjonelle tilnærmingen.
  • Fotografen vil oppsøke flotte bakgrunner og innstillinger som kan resultere i en stilisert sett med bilder som kan ligne til en viss grad hva slags bilder du kan se i et moteblad.
 3. 3
  Tenk reportasje eller dokumentar stil fotografering. Denne stilen er preget av en ekstremt hands-off tilnærming av fotografen som vil ta opp hendelsene i den store dagen som de skjer på samme måte som en flue på veggen dokumentar tv-team. Mye av tiden - fotografen vil i hovedsak være i bakgrunnen, du kan ikke engang være klar over sitt nærvær! Det vil være svært lite i veien for å stille eller organisering av enkeltpersoner og grupper. Av denne grunn - denne stilen er stadig mer populært blant bruder i dag - som det tillater mye bevegelsesfrihet og bruden og brudgommen er egentlig igjen for å nyte sin store dag. Denne stilen av fotografering:
  • Er sannsynlig å produsere en svært åpenhjertig registrering av bryllupet ditt med en høy andel av uvanlige bilder som du sannsynligvis ikke ville forvente fra tradisjonelle eller moderne stiler.
  • Hvis du har blitt stilt for alle bildene dine - så du egentlig har allerede sett bildene - og det vil være ingen av "wow"-faktor som du kan få fra en reportasje bilde av deg og brudgommen i et ubevoktet kyss eller omfavne.
  • Reportasje fotografering har mye å tilby, men uunngåelig - ulempen er at du rett og slett ikke kan være sikker på hva du kan få i slutten!
 4. 4
  Tenk kunstnerisk bryllupsfotografering. Dette, som navnet tilsier, er ledet av individualisme av "Artist" eller fotografen. Denne stilen er derfor preget av sin evne til å produsere et unikt sett med bilder fra den store dagen. Avhengig av fotografen - det kan være en stor inngripen - eller det kan være ingen. Den eneste måten å vurdere om denne stilen passer deg er ved å sjekke ut porteføljer av bestemte fotografer for å se om deres stil kommer til å appellere. Denne type fotografering kan produsere nyskapende og fantastisk bryllup fotografier som en suveren og individualisert oversikt over den store dagen. Det kan godt bli ansett som litt risikabelt av noen bruder.

Tips

 • Velge bryllupsfotograf er en av de viktigste avgjørelsene du må gjøre.
 • Snakk til selve fotografen - og stille spørsmål om hvilken stil de er i stand til å tilby.
 • Gjør din forskning - og sjekk ut porteføljer.

Advarsler

 • Hvis du ønsker profesjonelle bilder å vise frem de magiske minner deretter investere i en profesjonell fotograf! Fotografi er det eneste som gjenstår når kaken har blitt spist og kjolen har blitt satt i lagring.