Wkino

Hvordan velge en brudekjole

Gratulerer med engasjement! En av de første tingene du sannsynligvis bildet når envisioning din er kjolen. Men før du begynner shopping for en brudekjole, er det en god idé å vite hva du leter etter.

Trinn

Hvordan velge en brudekjole. Bestem deg for en silhuett.
Hvordan velge en brudekjole. Bestem deg for en silhuett.
 1. 1
  Gjør din forskning. Før du begynner å lete rundt, forskning kjoler. Du bør alltid ha en bit av kunnskap om kjoler (og vet noen av lingo) før du selv setter foten inn i en brude butikk. Det er også mange brude magasiner som vil gi massevis av informasjon, inkludert Brides, Modern Bride, Bridal Guide, Wedding Bells, osv. Alle disse bladene har nettsteder, hvor du kan finne rask informasjon uten å betale for bladet.
 2. 2
  Bestem deg for en silhuett. Brudekjoler er laget i flere ulike silhuetter. Før du vurderer noe annet, vet hvilken type kjole vil flatere din figur best. Se på bilder av hver type. Du kan bla bryllup nettsted oppslagstavler og medlemsprofiler for bilder av ekte kvinner iført kjoler, heller enn å stole på profesjonelle bilder av modeller iført dem.
  • Ball kjoler har svært fulle skjørt og generelt vil se vakre på noen kropp type, med mindre bruden er veldig kort og liten. I dette tilfellet kan det være overveldende for henne liten ramme. Ball kjoler generelt enten har crinolines innebygd eller en slip du må bruke for å støtte formen på kjolen. Vær oppmerksom på at denne ekstra stoff kan være tung og klumpete og krever ekstra forsiktighet for å bære.
  • A-linjer har vanligvis en montert bodice med et skjørt som flares forsiktig fra midje til å danne en "A" form. De generelt fungerer for alle, så vel, og er et veldig bra valg for noen som ønsker å skjule underkroppen feil, men ønsker ikke en ballkjole. A-linjer er ikke så full som ballkjole.
  • Pels-flatere kvinner med slanke, balanserte tall. De bør ikke brukes av bruder som misliker sine tall. Denne kjolen vil ikke skjule eventuelle feil. Hvis du tror er dine lår eller rumpe for stor, vil du være fattig i denne type kjole. Ikke prøv å trekke den av fordi du fant en kjole du liker i denne stilen. Du ønsker ikke å risikere å bli ubehagelig eller selv bevisst på bryllupsdagen, eller angrer ditt valg hver gang du ser på bryllupet bilder.
  • Empire midje kjoler har et skjørt som faller fra rett under brystene. Selv vanligvis oppført med ulike waistline typer og ikke alltid betraktes som en type silhuett, de er et flott valg for en uformell, ikke-formell bryllup eller bryllup i et tropisk klima. De er vanligvis laget av lys, flytende stoff. De er også utmerket for gravide bruder, fordi de gir ekstra plass i livet, noe som gjør dem et behagelig valg. De vil heller ikke trekke så mye oppmerksomhet til magen som en kjole med en lavere waistline ville.
 3. 3
  Forestille bryllupet ditt. Forestill deg selv på bryllupsdagen. Hva har du på deg? Hva silhuetten er din kappe? Hva stoff? Er det brodert eller beaded? Hvilken farge er det? Med så mange valg for kjolen, kan det være overveldende å se gjennom hundrevis eller tusenvis av dem. Noen bruder har sagt at etter å ha sett gjennom stativer og stativer av kjoler, de alle begynner å se det samme. Så før du setter ut for å prøve dem på, ser bryllupet dag og hvordan kjolen ser ut, og skrive ned en liste over ting som beskriver kjolen din dagdrømmer. Du trenger ikke å vite alle brudekjole vilkår. Bare skrive ned en beskrivelse av kjolen du se for oss. Eksempel listen: "princessy, satin, noen nyanse av hvitt, men ikke ren hvit, spaghetti bånd."
 4. 4
  Vurdere omstendighetene. En rekke faktorer kan påvirke det som gjør en særlig hensiktsmessig å kjole anledningen.
  • Formelle seremonier vanligvis kaller for gulv lengde kjoler og lange tog, mens uformelle seremonier (spesielt destinasjon bryllup) er et kjempefint sted å ha en kortere kjole uten et tog i det hele tatt (eller en "sweep" tog, som bare knapt børster gulvet). Et annet eksempel: I noen tilfeller er stroppløse kjoler anses upassende for svært formelle seremonier.
  • Hvis du skal gifte deg i vinter, kan du ikke ønsker å være en veldig lett, tynt stoff med mindre du har tenkt å være inne hele tiden. Hvis du har en strand bryllup i midten av juli, kan du ikke ønsker å bære en tung stoff som hertuginne sateng.
  • Mens de mest tradisjonelle seremonier vil kalle for en hvit kjole, i mange tilfeller trenger brudekjoler ikke å være ren hvit lenger! Mange kvinner velger kjole farger som best passer deres hud toner, alt fra diamond white til elfenben til champagne til faktiske farger (rosa, blå, rød). Velge den fargen du føler vakreste i.
 5. 5
  Bestem deg for et budsjett. Når de bestemmer seg for budsjettet, trenger du ikke å sette en helt bestemt pris. Bare gjør det et generelt område, for eksempel 750€ - 1120€ eller 750€ - 1500€. Du kan alltid bryte denne regelen senere hvis du er i stand til og virkelig vil, men det hjelper å ha en generell rekkevidde. Noen eksperter foreslår vier 10% av den samlede bryllupet budsjett til brudens antrekk. Bare sørg for å huske at "antrekk" omfatter ikke bare den kjolen selv, men andre ting: slør, sko, slip, smykker, hansker, etc. Alle disse tingene er valgfritt, selvfølgelig (med unntak av slip, som er vanligvis nødvendig for å holde kjolen fra å gå mellom beina dine når du går). Men du må faktor i prisen på hva elementer du velger å bære med kjolen din.

Tips

 • Er brudekjoler vanligvis selges av designer og stil nummeret, selv for de rimeligere typene, så oppmerksom som designere du liker og stilen tallene - dette kan hjelpe deg å finne lignende stiler som kan være rimeligere enn den eksakte kjolen du ønsker.
 • Når du faktisk gå til en butikk, i motsetning til andre klesbutikker, vil brudekjole butikker ikke ofte har kjoler i din størrelse. Du kan ta en avgjørelse basert på en kjole som er for stor eller for liten. Det er der de bestemmer seg for en silhuett på forhånd kan hjelpe deg. Hvis du vet at imperiet midjen er flatterende for figuren din, er det lettere å ta skrittet fullt ut når du står i en kjole fire størrelser for stor med store klipp i ryggen og prøver å forestille seg hvordan den riktige størrelsen vil se.
 • Hvis du føler du er mest vakker i en kjole, og kjøpe den! Uansett hvilken stil bryllup du har eller hvor lenge før bryllupet ditt - du er shopping, hvis du føler deg vakker i det du vil skinne på dagen.
 • Et annet alternativ å vurdere er å leie en kjole. Dette kan være en langt mer rimelig måte å få deg en fantastisk kjole (for dagen). Den andre bonusen er ikke å måtte rense, lagre, eller noen gang forholde seg til det igjen.
 • Bare husk at til slutt er det ditt bryllup, og du kan gjøre hva du vil. Men hvis du bestemmer deg for å bære en mini-skjørt kort, stroppeløs, ryggløse kjole til din super religiøs seremoni, kan du ende opp med å komme tilbake for å dele dine erfaringer ved å skrive en Google artikkel om "Slik holder du Super Religiøse Foreldre Fra Cutting Av deres økonomiske bidrag til bryllupet ditt! "
 • Hvis du er heldig nok til å ha en master syerske som en god venn og nok tid, har du mange flere alternativer. Den første er å gjøre det fra bunnen av. Dette kan være ganske kostbart med visse stoffer være så dyrt som en kjole selv. Et annet alternativ er å sterkt modifisere en kjole. En størrelse 10 brudekjole kan være i stand til å bli forvandlet til en 18 ved visse kombinasjoner av størrelser og kapasiteter. Disse kjolene kan kjøpes på salg for mindre enn stoff.
 • Dersom økonomi er virkelig et problem, kan det være kjoler tilgjengelig gjennom veldedige organisasjoner.