Wkino

Hvordan være en slappfisk mamma

og foreldre kan være en oppskrift på utmattelse og et liv fylt med stress. Å være en "slacker mamma" er ikke negativt, det er en måte å tenke smart og om å bli clued i hva som virkelig betyr noe over hva som kan vente til en annen dag. Slacker mor var et begrep skapt av Muffi Mead-Ferro, og det er også kjent som en Beta mamma, eller treg foreldre. Slappfisk moms er moms som avviser eventuelle over-foreldre modeller som involverer barn som blir sendt til alle mulige skolefritidsordning forbedring alternativ, med mamma bor opp till dawn baking hjemmelagde kaker før rushing av å jobbe eller starte dagens oppgaver.

Hvis du er klar til å være en slappfisk mamma, så er det ikke mer å sitte i timevis i trafikken og i bilen på fotballtrening feltet, og det er ikke mer helikopter foreldre hvor nedlatende goodwill tar bort ditt barns selvforsyning og kapasitet å lære ved prøving og feiling. Ta over-the-top forventninger ut av å være mamma, og begynne å virkelig nyte din treg foreldre opplevelse.

Trinn

Hvordan være en slappfisk mamma. Danne egne ideer om hvor tendensen til å overdrive foreldre kommer fra.
Hvordan være en slappfisk mamma. Danne egne ideer om hvor tendensen til å overdrive foreldre kommer fra.
 1. 1
  Danne egne ideer om hvor tendensen til å overdrive foreldre kommer fra. Mens din personlige begrunnelse for å overdrive moren din rolle vil være svært unikt for deg, kan det være nyttig å forstå noen av de teorier bak hvorfor det er antatt at hyper-foreldre har oppstått de siste årene:
  • Noen kommentatorer sier at mange mødre overfører den iver de brukes på en karriere til foreldre sine, behandling av moderskapet som en annen form for yrke og sosial konkurranse.
  • Noen ganger er det et tilfelle av å måtte definere ens egen verdi ved å kjenne bedre enn mamma naboen hvis valgene er forskjellig fra din, heller enn å akseptere at hver mor er en person som gjør gode valg.
  • For andre mødre, det er bare om å prøve å holde tritt med Alpha mamma modell utviklet av markedsføring industrien, hvor utdannet kvinne møter super mamma i å søke corporate-stil organisatoriske ferdigheter og teknologisk smidighet til foreldre.
  • Og for noen moms, koker det ned til å være redd for hva som kan skje med sine barn og deres morsrollen rolle, i et samfunn der frykt er en konstant via media meldinger.
  • Uansett hva årsakene bak super intense foreldre, hvis det ikke fungerer for deg, og du bruker mye av din tid følelsen stresset, og ulykkelig om å opprettholde dette nivået av sosialisert konkurranse, så kan det være på tide å ringe tid for mor og begynner å lete på alternative, mindre stressende måter å forelder.
 2. 2
  Endre ditt perspektiv. Det finnes en rekke måter som du kan oppfatte morsrollen og alle oppgavene som følger med det, og det er virkelig nøkkelen melding - du gjøre valg om hvordan du forelder. Hvis du er en mor som ønsker å gå ut av den raske kjørefelt og begynne foreldre med samme mengde av kjærlighet, men mye mindre, kan du få til en god start ved å:
  • Ikke lenger ser morsrollen og foreldre som en form for konkurranse. Din morsrollen er ikke gjenstand for en medarbeidersamtale, og dine barn er ikke slutten produkt av et prosjekt.
  • Tillate deg selv å gjøre feil.
  • Senke dine forventninger. Dagens generasjon av moms har blitt oppdratt til å tro at de kan gjøre og ha alt. Dessverre, plasserer en slik broadsweeping forventning mye press på mødre som oversetter dette til noe som betyr at de må bokstavelig talt "gjøre og være alt".
  • Kutte ned på fordøye andres morsrollen råd, spesielt råd fra folk som har svært lite å gjøre med din egen livsstil. Fra talkshow guruer til selvutnevnte foreldre eksperter i mamma blogger, trenger du ikke det hvis det ikke appellerer til deg. Får en skyldfølelse tur bare fordi noen andre har en idiotsikker mamma plan er bortkastet livet ditt og en urettferdig byrde å legge på deg selv. Husk ordtaket om at foreldre ikke kommer med en manual - det er en god grunn for at å si som det er basert på det faktum at vi alle er unike, og vi alle har til å oppdage vår egen foreldre reise.
  • Tillate deg selv å være mer avslappet og mindre "kontroll".
  • Unngå å dømme andre mødre. Hvis du er fristet til å dømme en annen mor i henhold til dine egne standarder, slår den til å støtte hennes valg i stedet.
 3. 3
  Hold deg unna alfa moms. Hvis din normale personlighet stil er å ta det med ro, eller du har rett og slett jobbet ut at alt dette gal innsats ikke gir de resultatene det er ment å, hengende rundt Alpha moms som tilbringer mye tid på å overbevise hverandre om behovet til hyper-forelder og fungerte som en kilde til fyring konkurransesituasjonen brannen kommer til å føle deg verre. Svaret er veldig enkelt - holde seg borte fra dem hvis de ikke kan holde sin konkurranseevne tonet ned rundt deg. Det er absolutt ingen grunn til på jorden hvorfor du bør tiltre sine standarder og enda mindre for deg å bedømme deg selv i henhold til dem. Innse at mye av det Alpha moms støtte er hentet fra populære media og er trolig akseptert av dem uten spørsmål.
  • Hvis du trenger å bruke tid rundt Alpha moms, prøver å vise sine forventninger med medfølelse og være takknemlig for at du ikke sitter fast i den samme tankegangen. Dette er en langt sunnere reaksjon enn å ta om bord alle de urealistiske forventninger og slå deg opp for dine egne feil som en mor.
  • Finne likesinnede slappfisk moms og danne egne tilfeldig møte-ups og chill-out sesjoner, med massevis av ustrukturert lek skjer som du chatte og slappe av sammen.
 4. 4
  Slutte å være en. Et begrep skapt for å beskrevet moms til hyper-morsrollen, helikopter moms sveve rundt barna sine hele dagen lang og godt utover kvelden også. Det er et fenomen som er spesielt merkbart blant profesjonelt utdannede middelklassen. Helikopter moms er så redd for at deres barn kan skade seg selv eller komme til skade fra en annen person, TV-program, nettside, eller aktivitet, at de ikke kan rette seg etter barnet for å være ute av syne for dem og bruker mye tid tilstede med barnet sitt, regi og kommentere hvert øyeblikk av dagen. For noen moms, dette går så langt som å kreve for barna sine (i motsetning til hjemmeundervisning foreldre som verdsetter dette av ideologiske grunner). Helikopter moms er i fornektelse av barnets rett til å vokse gjennom testing. Det er din oppgave å lage fornuftige grenser, men ikke å være at grensen 24 timer i døgnet.
  • Flere studier har vist at barn av helikopter moms på college alder er mer avhengige, mer nevrotiske, og mindre åpne enn andre studenter. Sikkert det er ikke noe du er opptatt av å pålegge dine barn!
  • Helikopter morsrollen er tidkrevende og følelsesmessig drenering på deg som mor. Interessant, har mødre vært å investere mer og mer tid i hjemme barne-og omsorgstjenester i institusjon siden 1965 til tross for deres økt yrkesdeltakelse, denne trenden er spesielt utbredt blant utdannede kvinner, et tegn på å prøve å "gjøre alt".
  • Hvis du sjonglerer arbeid, helikopter foreldre, og et ekteskap, har en tendens ekteskapet til å lide først. Å ha et intenst forhold til barn kan tjene som en form for å blokkere ut andre mennesker i livet ditt, inkludert andre slektninger og ditt nærmiljø. Det er ikke å gi barna et sunt forbilde, inkludert de essensielle en av involvere dem i.
  • Innse at noen ganger blir barnets beste venn er ikke en god idé - det er vanskeligere å sette grenser, smothers det barnet, og du forsømme dine egne venner og resterende familie.
 5. 5
  La barnet ditt få gjørmete, skitne, våte, og ja, pooey selv. Barn trenger å ta på, teste, dytte og dra ting rundt. Hvis du er alltid der stopper dem fra å berøre hva naturen gir oss, vil de vokse å frykte naturen, skitt, og får alle gooey. De kan også lære å takle farer som hund poo og umiddelbar, sunn fornuft må vaske den av i stedet for følelsen allerede ut hele tiden. Ikke skremme dem vekk fra deres bakgård. I stedet gjøre noe lesing om det gode som å være i naturen kan gjøre for barn, eller enda bedre, få ut det og se resultatene på barnas ansikter.
  • Les Richard louv bok Siste Child in the Wood for å lære om fordelene med naturen og smuss for barn. Det er flere og flere nettsteder viet til å få barn "tilbake til naturen" hvis du ikke har noen ideer om hvordan du skal gå om dette, og du kan også sjekke ut Googles artikkelen om hvordan du kan hjelpe barna setter pris på naturen.
 6. 6
  Ditch babyen Mozart. Ingen barn noensinne lidd av mangel på Mozart som spilles til dem i magen. Ingen er ennå ikke sikker på om det samme kan sies om å spille det selv! Magen kommer perfekt utstyrt med sin egen vakre woosh woosh lyder, sammen med den ekstra bonus av mammas stemme. Hva mer gjør en baby trenger? Ikke Mozart. Henge på pengene dine og legg den i en college-fond i stedet.
 7. 7
  Cull leken kolleksjon. Barn trenger ikke de nyeste dingsene i denne, det, og det andre. Å overbelaste sine liv med leker er å lære dem tidlig at materialisme saker. Den eneste materialisme de trenger å vite som teller er et godt tak over hodet, sunn mat i magen regelmessig, og en evne til å sette pris på varmt og kaldt rennende vann og interne temperaturkontroll. Leker kan være laget av noe og faktisk, de fleste barna starter foretrakk emballasjen uansett.
 8. 8
  Begrense deg fra overbelastning barnas skolefritidsordning pensum. Barn trenger ikke alle de ekstra aktiviteter for å vokse inn oppfylt mennesker. De trenger å vite at de kan leke fritt og bruke sin fantasi. Barn trenger friheten til å gjøre noe, slik at de lærer seg hvordan å gjøre noe med ingenting.
  • Hvis hele sitt liv er fylt med aktiviteter og behovet for å oppnå, kan du bare være vedlikeholdende kontor kloner som en work-drevet samfunnet altfor lett bukker under for å legge til rette for.
  • Vær snill mot dine barn, og ikke overdriv ekstra aktiviteter. til deres budskap om hva de nyter og ikke nyte og beholde de aktiviteter etter skoletid balansert med tid til lek, hvile og ekte lekser.
  • Slutte å gjøre ditt barns lekser. De vil aldri lære selv-ansvar mens de har du til å gjøre det, og det tar mer tid ut av dagen enn du har til overs. De vil takke deg senere for leksjonen i selvdisiplin.
 9. 9
  Forvent selvstendig ansvar fra dine barn, og stoler på at de vil være OK. Gjør alt for dine barn er ikke en sunn måte å oppdra barn som du setter dem opp til å bli voksne med en forventning om at det vil være noen andre til å gjøre det. Selv når de innser at det ikke er tilfelle, kan de lide en levetid på å bli "tatt" for å gjøre noe, fra husarbeid til å finne arbeid.
  • Har barna lære å være ansvarlig for å lage sin egen lunsj fra en tidlig alder.
  • Tillat ustrukturert lek. La barna gå lei og lære å komme seg ut av den staten, eller i det minste takle følelsen av at måten.
  • Gjør et søk på nettet for "frittgående" barn eller foreldre. Du vil finne en masse ressurser og fora for moms som ønsker å heve barna sine på en løsere bånd, og som la gå av frykt meldinger og stole på sine instinkter i stedet. Frittgående foreldre stoler på sine barn til å utvikle en følelse av ansvar tidlig i livet, noe som gjør alles liv litt mindre lenket og heve flere selvhjulpne barn. Les historiene til andre mødre lei av frykt og bekymring meldinger om foreldre og finne noen lettelse!
 10. 10
  Forvent din ektemann eller partner for å plukke opp noen av slakk. Hvis du prøver å gjøre alt selv, siden noen av ansvaret over. Pappa har en rolle i å øke dine barn også, og i å holde huset i noen form for ryddighet. Dads kan føle sidelinjen hvis du insisterer på å gjøre det hele - ikke tillate deg selv å komme inn som bind i første omgang. Det er også bra for barna å se begge foreldrene håndtering husholdningenes ansvar likt.
 11. 11
  Chill og slutte å ha dårlig samvittighet. Barna trenger ikke den nyeste designer gear, trenger de ikke den beste 101 barneklubb TV-kanaler, har de ikke trenger alle de fantastiske elektroniske gadgets. De trenger din kjærlighet, de trenger din bedrift i små doser, og de trenger selskap av mange andre mennesker også, som sin far, sine brødre og søstre, deres søskenbarn, sine naboers barn, deres bestemor og sprette. Du trenger ikke å føle at du ikke gir nok hvis du i det minste akseptere at det du gjør er å oppdra et barn, ikke en robot, og at du gir kjærlighet, ros, og sett grenser hele med et godt hjerte.

Tips

 • Som med alle råd, ta dette med en klype salt også. Alltid cherry-pick å passe din egen personlige situasjon. Gjør det som føles riktig, og hva som er rett ved dine barn.

Ting du trenger

 • Avslappende aktiviteter
 • Et sted av din egen å gå for å slappe av