Wkino

Hvordan være en god pet sitter

Pet-sitting kan være en veldig givende, samt en lønnsom, inntekt. Hvis du elsker dyr og har en unik måte med dem, er dette absolutt noe du bør tenke på å gjøre. Her er den informasjonen du trenger for å komme i gang.

Trinn

Hvordan være en god pet sitter. Har den personen du arbeider for å fortelle deg på forhånd når de ønsker å sitte.
Hvordan være en god pet sitter. Har den personen du arbeider for å fortelle deg på forhånd når de ønsker å sitte.
 1. 1
  Har den personen du arbeider for å fortelle deg på forhånd når de ønsker å sitte. Du må forberede seg på pet-sittende før kjæledyret kommer over, det være seg å gjøre plass til et bur, valp eller kattunge prøvetrykk huset, eller selv får piltaster for å gå over til eieren av huset.
 2. 2
  Tilby å holde kjæledyr i hjemmet i stedet for å måtte gå over det hver dag. Med mindre du har nåværende kjæledyr som ikke vil klare seg, er det mye lettere å holde et kjæledyr glad når du ser det hele tiden i motsetning til å måtte gå over til eieren av huset for å sjekke opp ting. Det er ikke nødvendig, men det hjelper.
 3. 3
  Forskning spesielt for dyret. Du bør undersøke alt om hva du er i ferd med å sitte, men ikke bare stoppe på "hundene" eller "katter" - forskning spesifikt inn i rasen av kjæledyr til å få en god ide om hva du trenger å gjøre spesielt for at dyr å holde det lykkelig og sunt mens eieren er borte.
 4. 4
  Spør eieren konkrete spørsmål om kjæledyret behov. Enkelte dyr har unike behov, for eksempel mosjon og fôring. I tillegg til spørsmål som kan komme til hjernen din, noen spørsmål du bør stille er:
  • Er det en fôring tidsplan jeg trenger å følge?
  • Hva slags trening gjør kjæledyret ditt behov?
  • Hva slags ting gjør ditt kjæledyr misliker eller hater?
  • Hva slags ting gjør kjæledyret ditt egentlig kjærlighet?
  • Er det noe annet jeg bør vite, som allergier og spesielle behov?
 5. 5
  Unngå å snakke penger med mindre du kjører en bedrift. Med mindre du ikke har råd til å ta vare på kjæledyret eller du kjører en bedrift, unngå å bringe temaet opp først. Det kan gjøre deg virke mindre interessert i dyret og mer interessert i hva du får ut av å ta vare på kjæledyret. Hvis du virkelig trenger å snakke om kompensasjon, holde etterspørselen rimelig.
 6. 6
  Behandle kjæledyret som din egen. Det er viktig å se på dette dyret som mer enn "bare den tingen jeg tar vare på". Spille med og behandle dyret som du ville ditt eget kjæledyr. Det vil vise på slutten av sittende når eieren plukker opp et lykkelig dyr som er motvillig til å forlate din side. Of course, i tilfelle av fisk og andre dyr som fisk, vil du ikke å gjøre mye bortsett mate den. Ingen underholdende involvert.
 7. 7
  Informere besøkende som kommer mens du er pet sitter på dyret. Sørg for at de besøkende er ikke allergisk mot dyr eller redd, og sørge for at de ikke skade eller stresse ut kjæledyr som du sitter.
 8. 8
  Pass på at du ikke er redd for kjæledyr. Det høres dumt, men det skjer. Hvis kompisen din ber deg om å ta vare på sin pit bull, men du er redd for pitbuller, bare si nei. Det er urettferdig for deg, dyret, og eieren, fordi du ikke vil bli veldig glad og du har en vanskelig tid å ta vare på kjæledyret.
 9. 9
  Lek med dyret ofte. Pass på at det ikke er ensom og oppmerksomhet sultet - fôring og trening er viktig, men lek er nyttig for å lage et kjæledyr lykkelig. Sørge for at de får mye stimulans.
 10. 10
  Ringe eieren så snart som mulig dersom en nødsituasjon skjer. Ikke vær redd for å plukke opp telefonen og si at deres hund kom akkurat inn i en slåsskamp med en annen hund og blir behandlet, eller at deres katt hadde blod i avføringen sin, så du tok den med til veterinæren. Hold deg rolig og alltid få tillatelse før du gjør store avgjørelser om deres kjæledyr.
 11. 11
  Følg alltid eiers instruksjoner. Det er en grunn til at eieren sier å gjøre en bestemt ting, så det er lurt å lytte og adlyde hva de sier.

Tips

 • Be eieren å sørge for mat, godbiter, bånd (hvis nødvendig), og leker (hvis nødvendig).
 • Husk hvordan pet var fungerende mens du sitter; eiere vanligvis elsker å høre hvordan deres kjæledyr var mens de var borte.
 • Alltid få eierens kontaktinformasjon, selv om du ikke tror du trenger det. Det kan være en krise situasjon hvor du trenger kontaktinformasjon. Ikke vondt eller misbruke dyret heller.
 • Dyr kan virke deprimert hvis deres eiere la dem være alene. Dette er greit, og reflekterer ikke på deg. Du kan prøve å distrahere dem med lek eller godbiter, men det kan ikke fungere. Lov stille rundt kjæledyr som dette. Høye lyder vil gjøre dem redd og handle mer deprimert.
 • Sørg for å møte pet før du tar jobben. Pass på at det er ikke til aggressiv og har sine vaksiner.

Advarsler

 • Ikke glem om kjæledyr! Hvis du gjør det, jag over umiddelbart og ta vare på den. Hvis du glemmer, kan kjæledyret gå på do i huset (eldre hunder spesielt) eller få inn mat fordi du glemte å mate den.
 • Noen dyr vil ikke komme ut i begynnelsen. Spesielt katter. Ikke frik ut eller prøve å få dyret til å komme ut. Hun vil komme ut når hun vet hvorfor du er der. Noen ganger er de bare ønsker å se hva du gjør når du er over. Andre bare ikke ønsker å komme ut. Hvis det er et dyr som en katt, bare fylle det er vann og mat, og preform dine daglige oppgaver. Hun kommer ut etter at du forlater.
 • Ikke glem å låse døren når du forlater. Selv bakdør. Du kan ende opp med å glemme en dag, og de kunne bli ranet. I dag hvis du glemmer, vil sånne ting skje.
 • Noen mennesker vil prøve å under betale deg. Ikke vær så fast på det du får betalt, være i stand til å inngå kompromisser gir folk inntrykk av at du er en person som er lett å komme overens med.
 • Hvis eieren sier dyret ikke blande godt med andre dyr holder den i et eget rom.
 • Pet sitter kan være vanskelig hvis du aldri har gjort det før. Sørg for at du er klar til å håndtere ansvaret. Sørg for at timeplanen tillater det.