Wkino

Hvordan unngå ekteskap brunst etter barna

Etter å ha barn, noen par opplever at nærhet de en gang hadde begynner å falme. Her er hvordan du kan unngå at knipe.

Trinn

Hvordan unngå ekteskap brunst etter barna. Gjøre ekteskapet en prioritet.
Hvordan unngå ekteskap brunst etter barna. Gjøre ekteskapet en prioritet.
 1. 1
  Gjøre ekteskapet en prioritet. Barna vil etter hvert vokse opp og flytte bort og dere to vil sitte igjen med hverandre. Din ektefelle bør komme før barna-alltid. Det er ikke å si at det ikke vil være ganger når behovene til barna må komme først. Men generelt bør du ikke bruke barna som en unnskyldning for å ikke bruke tid med din ektefelle. Ved å sette dette eksempelet, vil barna lære å forvente sin ektefelle for å gjøre dem en prioritet også. De vil også lære at verden ikke spinner rundt dem.
 2. 2
  Presentere en samlet front aldri ta parti for barna mot din ektefelle, selv om de er feil. Hvis du er uenig med hverandre på et problem med barna, diskutere det i privat. Men i det offentlige, ALLTID støtte din ektefelle. Gjør som vil fortsette å skape intimitet og tillit mellom deg som ofte mangler når barna kommer sammen.
 3. 3
  Ta stolthet i utseendet ditt. Ser attraktive for din kompis. Husk hva han / hun fant attraktiv om deg før du hadde barn og fortsette å gjøre det. Ikke kjøp inn løgnen at siden du er gift du kan "la deg gå".
 4. 4
  Gi komplimenter. Sørg for at du la henne vite at hun fortsatt er attraktiv for deg. Vis ham at du fortsatt beundre ham og setter pris på hans harde arbeid i å støtte og beskytte familien.
 5. 5
  Opprettholde fysisk kontakt. Alltid og så mye som mulig. Ikke bare er det viktig for deg, er det viktig at barna ser din kjærlighet for hverandre.
 6. 6
  Planlegg en vanlig date natt, og hvis du ikke kan ansette en barnevakt sette barna til sengs tidlig. Gjøre noe som dere begge vil nyte, eller prøve noe nytt. Ha romantiske middager og bad.
 7. 7
  Kommunisere. Sett av tid hver dag til å diskutere hva som skjer i deres liv. Du kan snakke hele tiden, men vil du virkelig sitte ned og høre hverandre ute på alle problemene som skjer? Eller lar du dem å bygge og blåse opp? som er kort og enkel.
 8. 8
  Har interesser utenfor ekteskapet, som en hobby eller klubb. På den måten har du alltid litt tid fra hverandre. Tid fra hverandre, så vel som sammen er viktig. Balansere den tiden du tilbringer sammen med den tiden du bruker som en familie, og tiden du bruker hverandre.
 9. 9
  Ikke mas hverandre. Griner skjer når våre forventninger ikke innfris. Hvis du forventer din ektefelle å være perfekt og møte alle dine behov, vil du alltid bli skuffet. Hvis du har et problem eller trenger noe adressert akkurat nå, i stedet for mas, kan du prøve å kommunisere bedre. Be ham om å gjøre noe, i stedet for å kreve at han gjør det.
 10. 10
  Vis respekt. Aldri rakke din kompis i det offentlige, foran familie, dine barn, eller noen andre. Hvis du har et problem, diskutere det privat og rasjonelt. Roping og peker ut feil driver bare en person unna.
 11. 11
  Hold deg oppdatert med de små tingene. De er det som betyr mest., Sko, klær, etc., for henne og en favoritt måltid, billetter til en konsert eller et spill, en lue, etc., for ham som en overraskelse. Betrakt hverandre.
 12. 12
  Være romantisk. Husker du hvordan det var før du fikk barn - være oppmerksomme og romantisk med hverandre. Stearinlys, blomster, massasje olje, sengetøy i sateng undertøy,, fylle opp bilen hennes med gass, film og middag... disse er avgjørende for å holde ting kjører så smidig som mulig.

Tips

 • . Leke med dem og lære dem. Kommunisere med dem, og tillate dem å føle at de er en del av familien. Når de går i dvale, få tid for dere to.
 • Spør besteforeldre til å ta med barna for helgen eller en overnatting besøk hvis de bor i nærheten av deg. Tilbring tid sammen med kompis.