Wkino

Hvordan trene marsvin

Marsvin er litt sta. Imidlertid kan de rette marsvin med de rette trenerne gå langt i trening. Det er akkurat som å trene en vanskelig å trene hund på de fleste, men med andre kan det være nesten som å trene en Border Collie. Resten er mer som å trene en gjennomsnittlig hund. Det er ikke umulig å trene marsvin - det bare tar tid, tålmodighet, og viktigst et sterkt bånd med henne / ham og kjærlig omsorg, og det vil lønne seg.

Trinn

Hvordan trene marsvin. Etablere et sterkt bånd med denne marsvin.
Hvordan trene marsvin. Etablere et sterkt bånd med denne marsvin.
 1. 1
  Etablere et sterkt bånd med denne marsvin. Du vil trenge det for at alt dette skal fungere godt. Dette kan ta litt tid, men det er verdt det. Med mindre du har en av disse mirakel "Border Collie Guinea Pigs", vil det være vanskelig, om ikke umulig, å trene henne uten et sterkt bånd. Tenk på det som et stykke tau og du kommer fjellklatring. Ville du ønsker en svak tau eller et sterkt tau? Gå med sterkt tau. Det er slik med marsvin også. Svake tau vil rive raskere enn sterke tau.
 2. 2
  Start med de tre viktige grunnleggende kommandoene: wait (opphold), nei, og tilbake opp (kommer frem du også være lurt å lære). Ikke bare vil disse kommandoene bistå med opplæring, kan de meget vel redde marsvinet ditt liv.

Trene kommandoen "vent", eller "opphold"

 1. 1
  Velg hvilken kommando du vil bruke.
 2. 2
  Sett marsvinet ditt ned på en ryddet tomt bord. Begynn å ordne ting på bordet, for eksempel, noen igloer eller mat poser. Starter hun beveger seg og kjører rundt? Hvis hun gjør det, forsiktig plukke henne opp, plassere henne tilbake til riktig sted, og si kommandoen. Deretter komme tilbake til arbeid.
 3. 3
  Gjenta den samme prosessen til hun ikke beveger seg mens du arrangerer ting på bordet. Det er greit for henne å pipe eller snus, kan du ikke stoppe det, bare ikke la henne flytte bena. Når hun vet dette riktig og flytende, bare si kommandoen før du ordne ting på et bord. Hun vil få taket på det til slutt.

Trene kommandoen "nei"

 1. 1
  Når hun gjør noe galt bare fortelle henne "nei". IKKE ombestemmer deg etterpå! Dyr lære av vår atferd. Så ikke le av det, uansett hvor mye du vil. Redd fniser for andre ganger. Hvis du ler på samme tid du sier nei, vil dyret lære triks og vil gjøre det bare for å gjøre deg lykkelig. Til slutt vil hun ta på dette.

Trene kommandoen (s) "back up"

 1. 1
  Hvis hun kommer frem for tidlig under trening eller noe sånt, bare si "back up" og forsiktig presse henne bakover. Når du har lært "stay / wait" det skal være relativt enkelt å lære dette.

Bygge på grunnleggende opplæring

Forhåpentligvis nå din piggie har lært alle de ovennevnte kommandoene. Nå kan du og din piggie er klar til å ta den gigantiske plask i vill og vakker verden av trening! Husk imidlertid at grisen trenger din støtte gjennom hennes trening karriere, selv om hun er en av disse "Border Collie av marsvin-verden".

 1. 1
  Begynn relativt enkelt. Når hun kjenner de tre grunnleggende kommandoer, kan hun stort sett gjøre alt, men det er best ikke å lære en nybegynner opplæring piggie å gjøre noe så komplisert som, la oss si, en agility kurs. Start ut med noe litt hardt og litt enkelt, som å klatre opp trappene.
  • Plasser gris opp på nederste trinn og knele ned ved siden av henne. Ikke la henne snu hodet til siden.
  • Trykk forsiktig på hennes rumpe for å gå til neste trinn. Hvis hun ikke går opp, plasserer henne foran føttene på toppen av trinn, slik hun står på hennes bakbena som en person ville. Nå kan du prøve å skyve henne. Hun bør gå opp.
  • Gjenta denne prosessen et par ganger daglig inntil hun vil hoppe opp alt av seg selv. Fungerer best med teppe trapper og marsvin eldre enn seks måneder.

Tips

 • Du må virkelig ønske å gjøre dette. Bare en børste opp her og der vil ikke fungere. Hvis du vil at piggie å være en godt trent én, må du jobbe med henne daglig. Når hun har lært et triks også, gå videre til en annen, men på slutten av økten være sikker på å pusse opp på hvert lært triks for å være sikker på at hun ikke glemmer ikke det.
 • Før du lærer Marsvin noen triks, bør du lære dem grunnleggende kommandoer som kan hjelpe henne på så mange måter underveis, ikke bare muligens redde livet hennes. De tre grunnleggende kommandoene er; vente (også opphold), back up, og nei.
 • Sørg for at marsvinet får godbit rett etter han gjør et triks eller han vil ikke forstå hva han gjorde for å få en.
 • Heldigvis for trenere, de fleste Piggies er mat motivert. Dette betyr at mat kan få dem til å gjøre de fleste triksene. Men for å unngå vektøkning, gradvis redusere maten din grisen får som belønning. Ved første, bruke mat. Deretter så hun blir bedre, redusere maten sakte. Når hun har lært trikset flytende, rett og slett bare belønne henne med et kjæledyr, en kos, eller en setning som "Good Girl!"
 • Gi henne en pause! De trenger minst en times hvile mellom treningsøktene, som skal være rundt 45 minutter lang.
 • Abyssiner marsvin er svært aktive marsvin og er flott for trening. De er smart og enkelt fange inn ting.
 • Noen marsvin kan trenes med tålmodighet.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at marsvin 'ben og rygg er svært skjøre. Bena kan lett brekke.
 • Ikke skade marsvinet. Dette inkluderer å tvinge dem til å gjøre noe de ikke ønsker å gjøre, eller mate dem så mye de får fett.
 • Ikke bruk for mye kraft når undervisning marsvinet ditt på "spille død 'triks som noen marsvin ikke liker å være på ryggen.