Wkino

Hvordan trene en vakthund

Vakthunder kan være et godt alternativ for huseiere som ønsker å beskytte sin eiendom. I de fleste tilfeller, bare å ha en hund som bjeffer på fremmede og varsler deg om potensielt farlige situasjoner er nok når det gjelder sikkerhet i hjemmet. Men kan noen hjørnetenner være mye mer aggressive når det gjelder å beskytte sitt territorium og mestere. I denne situasjonen er det spesielt viktig å trene riktig en vakthund.

Trinn

Hvordan trene en vakthund. Lær dyret grunnleggende lydighet ferdigheter, etablere deg selv som en mester.
Hvordan trene en vakthund. Lær dyret grunnleggende lydighet ferdigheter, etablere deg selv som en mester.
 1. 1
  Lær dyret grunnleggende lydighet ferdigheter, etablere deg selv som en mester. Hunden skal kunne carryout grunnleggende kommandoer, for eksempel sitte, opphold, stoppe, nei, komme og gå i bånd. Bruk positiv forsterkning for å oppmuntre til riktig atferd, mens de ignorerer feil atferd.
 2. 2
  Sosialisere hunden. For at en hund å avgjøre når en truende person eller hendelse vises, må den bli kjent med typiske scenarier i hverdagen.
  • Introduser dyret til alle familiemedlemmer (inkludert andre kjæledyr) og venner som besøker ofte.
  • Utsett hjørnetann til husholdning støy (f.eks, gressklipper, vakuum, trafikk og stormer).
  • La kjæledyret til å se deg i forskjellige situasjoner, som for eksempel å bære en paraply, med en lue eller med briller).
 3. 3
  Oppmuntre pet å bjeffe eller varsle deg når fremmede kommer.
  • Belønn hunden for bjeffer på fremmede som ankommer hjemmet. En godbit eller ros vil forsterke atferden.
  • Fortell hunden "nei" eller "stopp" hvis han bjeffer på folk som ble tatt i løpet av sosialisering perioden.
  • Spør venner eller familie, med hvem hunden ikke er kjent, for å lage lyder og banke på vinduer og dører i hjemmet ditt. Ros hunden sin årvåkenhet og bjeffing.
 4. 4
  Lag grenser for hjørnetann. Hunden skal bare beskytte din eiendom. Opprette grenser vil hindre dyret fra å angripe mennesker utenfor landet ditt.
  • Lufte hunden rundt eiendomsgrenser daglig. Kommandere den til å komme tilbake hvis det strays fra området.
  • Installer en underjordisk eller usynlig gjerde system hvis hunden fortsetter å forlate eiendommen. Når grensene er blitt fastslått, kan gjerdet fjernes.
 5. 5
  Hindre hunden fra å ta mat fra andre mennesker. Dette er et viktig skritt i trening fordi innbruddstyver ofte prøver å distrahere hundene med mat.
  • Velg en person å være den viktigste omsorgsperson når det gjelder å fôre dyret.
  • Aldri la venner og familie utenfor hjemmet for å gi hunden mat eller godbiter.
 6. 6
  Søke hjelp av en profesjonell hjørnetann treningssenter hvis du ønsker å trene en vakthund utover bjeffing. Det er ikke lurt å forsøke å lære en hund å bite eller angripe uten hjelp av en hjørnetann trener.

Tips

 • Plasser en «pass deg for hunden" skilt på eiendommen din. Dette vil avskrekke innbruddstyver samt bidra til å beskytte deg hvis en sak oppstår fra hunden bite eller angripe en person.

Advarsler

 • Det er viktig å bruke ekstrem forsiktighet når en vakthund er rundt barn. La aldri barn være uten tilsyn med hunden.