Wkino

Hvordan trene en kanin

Hva er bedre enn å leve med en søt følgesvenn, kanin? Å leve med en godt trent følgesvenn kanin, selvfølgelig. Kaniner er svært intelligente, sosiale dyr og kan trenes ganske enkelt ved å gi dem incentiver. Dessverre er det mange mennesker ikke klarer å trene sine kaniner, enten fordi de bruker feil metode eller de ikke bruker nok tid på trening. Ønsker å bygge et bedre forhold til kaninen din? Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan trene en kanin. Forstå hva som motiverer din kanin.
Hvordan trene en kanin. Forstå hva som motiverer din kanin.
 1. 1
  Forstå hva som motiverer din kanin. I motsetning til våre hjørnetann venner, kaniner ikke naturlig særlig motivert for å behage "top kanin." Det betyr at sterk straff, for eksempel spanking eller roping på en kanin, ikke vil gjøre ham mer samarbeidsvillig (mange folk sier er disse atferd faktisk mot sin hensikt å trene hunder, i tillegg). Kaniner, men er svært intelligent og ivrig svare på insentiver. Hvis du bruker disse insentiver riktig, vil de fleste kaniner reagere deretter.
 2. 2
  Vie mye tid til trening. For best resultat bør du tenkt på i utgangspunktet viet minst tretti minutter, og gjerne en time eller to, hver dag for å trene kanin. Det kan virke som mye tid, men i det lange løp er det vel verdt det. Ikke bekymre deg, du vil sannsynligvis bare trenger å gjøre dette for en uke eller to. Faktisk kan du begynne å se resultater på den første dagen.
 3. 3
  Bruk kaninens favoritt godbiter. Siden trening er basert på insentiver, må du finne en godbit som gir det beste incitament mulig. Hvis du ikke vet hva din kanin favoritt godbit er, kan du prøve å finne det ut. Hvis du ikke er sikker på om en bestemt mat er trygt for kaninen din, sjekk med veterinæren din.
 4. 4
  Få en kanin i posisjon for trening. Iscenesette din trening i området og situasjonen hvor og når du vil ønske atferden å skje. For eksempel, hvis du ønsker å lære kaninen å hoppe opp på fanget når kalt, først sette den i nærheten av sofaen. Hvis du ønsker å trene den til å gå i sin kasse om natten, trene det rundt det aktuelle tidspunktet, og sørg for sin kasse er plassert der det normalt vil være.
 5. 5
  Gi kaninen en godbit umiddelbart når han / hun utfører din anmodning. Hvis du ønsker å lære kaninen til å komme når kalt, starter sin opplæring ved å ha den plassert svært nær deg. Når det kommer til deg, gi den belønning. Vær konsekvent. Sørg for at din følgesvenn vet hvorfor det blir en godbit. Bruk de samme kommandoene, for eksempel "Sit, (Your Rabbit navn)," eller "Up, (Your Rabbit navn)," hver gang, slik at kaninen vil lære å gjenkjenne dine forespørsler og knytte disse eksakte ord med å få en godbit.
 6. 6
  Hold gi godbiter til kaninen din reagerer riktig nesten hver gang. Når du prøver å lære en ny ferdighet, ikke skimp på belønninger. Du må sørge for at du er grundig condition din kanin.
 7. 7
  Gradvis avvenne kanin av godbiter. Når kaninen har en ferdighet ned, din kaniner navn, begynner å gi godbiter sjeldnere. Gi sin belønning en gang og deretter ikke neste gang, eller gi den en godbit bare noen få ganger. Etter hvert vil du kanskje ikke trenger godbiter i det hele tatt. Med tiden belønne kaninen med klining og leker, og bare bruke mat innimellom for å holde atferden sterk.
 8. 8
  Forsterk trening som er nødvendig. Fra tid til annen din kanin må kanskje relearn en ferdighet. Det er, må du kanskje ta med insentiver tilbake. Ikke vær redd for å gjøre det.

Tips

 • Snakk med kaninen din slik at hun blir kjent med stemmen din og utvikler et sterkere bånd med deg, husk bunnies elsker kameratskap.
 • Mens du må ha din kanin respekt for å trene ham, vil du være mest vellykket hvis din kanin også føler seg elsket og komfortabel. Ikke alle kaniner liker å bli klappet, men noen liker det så mye at stryke kan være en enda bedre insentiv enn mat. Tilbring mye kvalitetstid klining din kanin, og ivareta alle sine grunnleggende behov, slik at han føler seg trygg og komfortabel i ditt hjem. Rådfør relaterte Google artikler om kanin omsorg samt de eksterne linkene nedenfor.
 • Du må være tålmodig med kaninen din slik at den kan forstå deg. Når kaninen gjorde det du bød gi den en belønning og ros den.
 • Ikke skade din kanin.
 • Respekter din kanin uavhengighet. Selv om du ikke kan la kaninen styre huset, bør du unngå å pålegge din vilje på henne. Ikke unødvendig gjøre henne gjøre ting hun ikke ønsker å gjøre. Hvis hun hyler eller vrir seg mens du holder henne, for eksempel, la henne gå. Ikke gi kaninen en grunn til å gjøre opprør, eller enda verre, å vurdere deg hennes fiende.
 • Mange foreslår at du bruker clickers å forsterke foreningen. Hver gang du mate kaninen, klikker du på klikkertrening slik at kaninen knytter klikk med mat. Deretter, når du trener, forteller et klikk fra enheten kaninen en godbit kommer. Prøv å klikke høyre som ønsket atferd skjer så dyret vet hva det gjorde for å få belønning. Gi kaninen en godbit eller noe annet de liker i løpet av få sekunder for klikket for hver gang du klikker, selv om du klikker uhell. Kaninen vil lære at et klikk betyr en godbit og prøve å tjene klikk.
 • Sørg for at kaninen vet hvem som er ansvarlig. Sjansen er din kanin vil ønske å styre huset. Selv om du ikke kan forvente den type innsending du kan få fra en hund, må du ha respekt for din kanin-hun trenger å vite hvem som er "top bunny." Den vanligste måten kaniner prøver å hevde dominans er upassende nipping: bite deg til å prøve å gjete deg eller få deg til å forlate sittende sted. Hvis dette skjer, la ut et kort, høyt, skingrende hvin og enten sette din kanin ned på gulvet (hvis han / hun har hoppet opp der du sitter) eller plukke ham / henne opp og flytte henne ut av vei fra deg (hvis hun er på gulvet allerede). Gjør dette bestemt, men forsiktig. Du ønsker ikke å såre din kanin eller gjøre henne frykter deg, du bare ønsker å hevde at du er ansvarlig. Hvis hun fortsetter atferd, satte henne i buret hennes for en "time-out".
 • Din kanin vil kanskje vise dominans ved nipping deg eller humping beinet / armen. Hvis hun / han som forsiktig presse henne / hodet til bakken i 5 sekunder.
 • Bruk positiv og negativ forsterkning når det er nødvendig.

Advarsler

 • Aldri holde tilbake mat fra en kanin å gjøre det sulten på trening - har alltid ferskt høy eller gress og rent vann tilgjengelig.
 • Ikke treffer din kanin under noen omstendigheter, kan dette resultere i en alvorlig skade på både deg og din lille venn.
 • Aldri skjenne, straffe, rope eller si "nei" til kaninen under trening. Dette er mot sin hensikt og vil gjøre kaninen mer opprørske og trukket tilbake.
 • Unngå overfôring din kanin under treningsøktene, og unngå å bruke godbiter som ikke er sunt for kaninen din. Spesielt utvise forsiktighet med produserte kanin godbiter. Mange av disse er usunn, spesielt i store mengder.
 • Ikke forvent din kanin å gjøre hva du vil hver gang. Selv om kaninen er perfekt trent, kan han eller hun ikke ønsker å oppfylle din forespørsel fra tid til annen. Ikke bli sint, og ikke bekymre deg for at treningen ikke har fungert. Så lenge kaninen din reagerer som ønsket det meste av tiden, ikke svette de gangene han ikke føler seg samarbeidsvillig.