Wkino

Hvordan trekke hestens manke

Trekke en manke er en metode for tynning og forkorte manke. Det er ikke avgjørende hest omsorg, men en trakk manke er lettere å ta vare på og flette for show.
For de fleste show hester, er en trakk manke et must. Det ser pent og ryddig når ned, og gjør pyntebånd og banding tonn lettere, samt bidrar kompliment en hest med en attraktiv halsen, eller lage en tynn hals ser tykkere. Det krever øvelse og tålmodighet, men hvis du er vedvarende, vil du ha et profesjonelt utseende hest på et blunk! Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan trekke hestens manke. Skille en del av hestens manke å bli trukket - Om tre inches.
Hvordan trekke hestens manke. Skille en del av hestens manke å bli trukket - Om tre inches.
 1. 1
  Skille en del av hestens manke å bli trukket - Om tre inches. Ta de resterende manke, hvis du tror det vil være i veien, og fest den med enten et klipp eller store gummi band.put den andre mane til side.
 2. 2
  Ta den delen av manen som du trekker i den ene hånden, holder de lengste hår i seksjonen. Med kammen, gre håret i motsatt retning av vekst - oppover, mot halsen, slik at det meste av det bunter opp.
 3. 3
  Ta unbunched del og pakk det rundt kammen, gir det en god, fast trekk der du vil forkorte det slik at håret er trukket ut ved røttene.
 4. 4
  Pensle hele delen igjen, og gjenta til alle håret i denne delen er ønsket lengde.
 5. 5
  Gjenta med resten av manen, og pass på å børste den ut hver så ofte for å bekrefte at det er enda i lengde.
 6. 6
  Husk å rose hesten for å være så tålmodig!

Tips

 • Er trukket manes beste på show-type hester som Quarter Horses, fullblodshester, maling, Appaloosas, ponnier, etc. arabere, Saddlebreds, Morgans, osv., tradisjonelt har lange, flytende manes. Så gjør noen undersøkelser før du drar for å sørge for at en kort manke er den beste se for hesten din.
 • Trekk manke etter at du har jobbet hesten din slik at hans porene vil være åpen, noe som gjør det lettere å trekke manke.
 • Hvis du har å gjøre en stor endring i lengden eller tykkelsen på manen, er det en god idé å trekke hele manen et lite beløp, og deretter komme tilbake og trekke det igjen. På den måten, hvis du har for å stoppe jobben underveis, er du ikke igjen med en veldig tydelig forskjell. Også gjør hester halsen ikke få veldig sår på ett sted fra enorme mengder trekke - i stedet det blir spredt ut langs kam og huden har en sjanse til å avgjøre før du kommer tilbake for å fjerne den neste lille mengden.
 • Noen hester misliker å ha sin manke trukket. Det finnes spesielle kammer som har et blad som kan benyttes i stedet for å trekke. Følg instruksjonene ovenfor, men i stedet for å trekke hårene ut, klippe dem ved hjelp av kammen.
 • Jevnlig gre manen gjennom og gå tilbake og ta en titt på arbeidet ditt.
 • Hvis hesten din er følsom for å ha sin manke trukket, gjøre små seksjoner hver dag og bare trekke ut en liten mengde hår med hvert rykk.
 • Gi hesten en høy netto å stoppe ham å bli lei.
 • Og husk at less is more! Alltid trimme manen litt lenger enn du du ønsker det ferdige produktet skal være. Du kan alltid gå tilbake og trimme mer, men du vil ha en hard tid vokser det!
 • En stor tips er å løfte håret du drar ut 'UP' heller enn å trekke den nedover mot halsen hans. På den måten, du trekker i retning manen vokser, i stedet for mot den retningen. Mange hester synes dette mye mer behagelig.
 • Hvis du må trekke hestens manke i løpet av kort tid, sette en bit av Grønn Cool (eller beslektet produkt) på toppen av manen, deretter trekke den. Det vil gjøre prosessen mindre smertefull for hesten din. * MERK: hester kan ikke føle at håret blir trukket ut. Alle de føler er deg trekke halsen frem og tilbake som du fjerner hårene. *
 • Trekke en hest med en spesielt tykk eller lang man? Trimme den med saks, eller tynne den med tynning sakser designet for Manes, før du drar. Når du kutter med saks, alltid la den tre inches lenger enn du vil den skal være etter å trekke. Og alltid skjære vekk fra hester halsen. Hvis hesten spøkelser og beveger seg uventet, må du sørge for at saksen ikke vil kutte eller pierce dem!
 • Neaten manen ofte så bare litt behov gjør hver gang.

Advarsler

 • Manen gir en viss beskyttelse mot kulde og fluer, så hvis hesten din egentlig ikke trenger hans manke trukket, ikke gjør det.
 • Mange hester vil motsette seg å ha overtaket manke (nær ører) trukket, selv om de er helt fornøyd med å ha lavere manke gjort. Nærme seg dette området med forsiktighet.
 • Hester er veldig store dyr og kan lett skade mennesker, spesielt de som ikke behandle dem med forsiktighet og respekt. Alltid sørge for at du vet hva du gjør når opptrer rundt en hest.
 • Hvis hesten begynner blødningen stopper umiddelbart, og ikke prøve igjen til at området har grodd. Gjennomgå trekke teknikk og prøv igjen med små mengder hår.

Ting du trenger

 • Metall Mane kam eller Trekkredskapet
 • Hair Clip
 • Sårhet Reliever