Wkino

Hvordan tilpasse bryllup

I stedet for å la en bryllupsplanlegger eller catering konsulent slå bryllupet ditt inn i en annen cookie cutter hendelse, bruke fantasien for å gjøre arrangementet one-of-a-kind. Kreativitet kan bidra til å gjøre noen bryllup ser ut som det koster en million dollar.

Trinn

Hvordan tilpasse bryllup. Vurdere alle invitasjon alternativer.
Hvordan tilpasse bryllup. Vurdere alle invitasjon alternativer.
 1. 1
  Vurdere alle invitasjon alternativer. Ikke begrens deg til den konservative gravert variasjon. Hva med en som er brettet - origami stil - i en kran? Hvorfor ikke bruke en delikat blå eller shell rosa papir i stedet for hvit? Enkelt er alltid bedre for en brud. Gravert er fint, men et lite bryllup kan bruke kalligrafi - eller din egen personlige håndskrevne invitasjonen. Visste du falle mens du er på ferie? Hva med å skrive ut invitasjonen på et postkort fra stedet til møtet?
 2. 2
  Velg interessant stemningsskapende musikk. "Here Comes the Bride" er tradisjonelle, men kjedelig. Ingen vil kalle en stopper for forhandlingene hvis du velger Toreador sangen fra "Carmen" eller "Love Will Keep oss Together" av The Captain & Tennille. Velg en sang som har reell betydning for dere begge.
 3. 3
  I stedet for avrunding opp de vanlige catering mistenkte, ringe på din favoritt restaurant, og se om de kan gi bryllupet godbiter. Og det trenger ikke å være en middag. En tidlig bryllup brunsj etter en soloppgang seremoni eller en intim middag etter en sen ettermiddag bryllup er mer glamorøse enn vanlig mottak. Plukke matvarer du elsker, ikke kjøre av møllen kylling-eller-fisk. Kan du tjene chili og øl? Hvorfor ikke? Sopp risotto og et 100% vegansk meny? Absolutt.
 4. 4
  Gjør det til din feiring. Og ikke glem dessert. Bryllupskaken kan være vanlig brude glede, eller du kan la fantasien ta søt fly... kaker kommer i praktisk talt enhver form, størrelse eller konfigurasjon. De kan dekkes med ekte blomster, eller drypper i spiselige perler. Det lykkelige paret kan vises i glasur, eller kaken kan betale hyllest til hobby som brakte dere sammen. Det er ditt valg å gjøre.
 5. 5
  Har en spesiell venn eller et familiemedlem forrette bryllupet ditt. Du er ikke begrenset til prest din, med riktige forberedelser noen som du selv velger lovlig kan foreta vielsen. Se informasjon om å bli ordinert til å forberede valg av en liturg.
 6. 6
  Vurdere et tema bryllup. Det er en perfekt mulighet til å innlemme dine personligheter og lidenskaper inn din spesielle dag. Hvis du alltid har drømt om royalty for en dag, planlegger en formell bryllup. Alternativt, kanskje du foretrekker en annen form for royalty av glamour av gamle Hollywood. Vær kreativ - mulighetene er uendelige.
 7. 7
  Drille besteforeldre ved å legge til et snev av din personlige arv med noen tradisjonell mat. For eksempel kan en japansk fest ikke opphisse deg, men du kan vurdere serverer noen sushi. Uansett hva din bakgrunn er, må det være noen deilige elementer som du kan innlemme i menyen.

Tips

 • Vurdere en kjole av en annen farge! Eller bestille en tilpasset korsett med matchende skjørt. Det kan være billigere enn mange brudekjoler fra lokale forhandlere.
 • Bruk personlige frimerker for invitasjoner. Du velger et bilde, gå til photostamps.com, Zazzle, stamps.com eller lignende, laste opp bildet, plukke ut et stempel du liker og legger inn bestillingen. Voila, om en uke eller så senere, har du personlige frimerker.
 • Din favoritt "par" bildet er perfekt for bryllup invitasjoner... og tenke langsiktig: Dette kan være starten på en familie tradisjon, med babyer, jubileer, alle milepæler preget av din egen familie frimerker.
 • Inkluder din spesielle kjæledyret i bryllupet ditt, og sørg for å kle dem opp i en hund smoking eller kjole! Noen dyr kan være opphisset, skjønt, så for å spare din kjole, sørg for å besøke hundefrisør og har vinyl spiker caps brukes på kjæledyret negler. De er laget for katter så vel som hunder, og de kommer i flere farger.

Advarsler

 • Husk å sjekke med postkontoret om eventuelle renteøkninger i porto. Hvis du ikke gjør det kan koste deg mye mer som du budsjettert for.