Wkino

Hvordan tegne en hund ansikt

Gjennom tidene har familiens hund vært et symbol på urokkelige lojalitet og betingelsesløs kjærlighet. Men å fange den essensen på papir kan være litt vanskelig. Du kan skrive om det, men en hund ansikt er så uttrykksfulle at noen ganger den eneste måten å unngå å bruke 1000 ord, er å tegne et bilde. Vi viser deg hvordan!

Trinn

Hvordan tegne en hund ansikt. Tegn en sirkulær form og to floppy ører.
Hvordan tegne en hund ansikt. Tegn en sirkulær form og to floppy ører.

Metode en: massevis av detaljer

 1. 1
  Tegn en sirkulær form og to floppy ører. Legg også en vertikal og horisontal linje på sirkulær form til å tjene som retningslinjer. Sørg for å bruke dem som de vil virkelig hjelpe.
 2. 2
  Tegn hundens nese. Tegn en opp-ned hjerte og en trekantet form med to cutout hull.
 3. 3
  Tegn hundens øyne. Husk å ta øynene som glossy som mulig ved å tegne bølgete linjer innenfor sine elever.
 4. 4
  Tegn små detaljer som små sirkler på nesen og deretter linjer for øyelokkene hans og ører.
 5. 5
  Tegn labbene med en serie på fire avrundede trekantede figurer på venstre og høyre side av ansiktet hans.
 6. 6
  Tegn detaljene i labbene og armer.
 7. 7
  Skissere tegningen din. Bruk en svart penn eller markør til blekk over pencilled skisse. Etter skisserte tegningen, rense den opp ved å slette din pencilled skisse og retningslinjer.
 8. 8
  Color ham med farger som grå, mørk grå, sort eller brun.

Metode to: strektegning

 1. 1
  Lag en liten pinne figur i sentrum av tegningen området. Legg små ben, men ingen armer.
 2. 2
  Lag tre prikker på hver side av pinnen figuren.
 3. 3
  Tegn en sirkel rundt pinnen figuren. Pass på at ingen av pinnen sin kroppsdeler eller punkter berører sirkelen.
 4. 4
  Lag to halvsirkler som er festet til toppen av de viktigste sirkel. Disse bør være nesten berører hverandre, men ikke helt. De vil være øynene.
 5. 5
  Tegn en halvsirkel rundt øynene. Dette vil være resten av ansiktet.
 6. 6
  Legg til to små prikker i sentrum av øynene for elevene.
 7. 7
  Trekke noen ører. De kan være floppy, spisse, men du vil ha dem!
 8. 8
  Ikke glem tungen, og baugen!

Tips

 • Det er enkelte historier som kan brukes til å huske hvor grensen andre hundens ansikt:
  • Det var en mann (stick figur) hadde seks barn (tre på hver side). De ville gå til en park for å spille (sirkel). De hadde to rom som vender mot parken (øynene med elevene). Å reise fra hjemmet sitt til parken de ville gå en kort avstand (semi sirkel). Det var en elv på begge sider (ørene).
  • Det var en mann som ikke hadde noen våpen (stick figur), og fordi han hadde ingen våpen han gråt og gråt (prikker rundt mannen). Å muntre seg opp gikk han til rettferdige og gikk på et pariserhjul (sirkel), to hjemsøkte hus (øyne), og fikk to Søt bomull (elever). Så gikk han over en bakketopp (toppen av hodet), gikk til en pølsebu, og fikk to pølser (ørene).
  • Det var en gang en mann (stick figur) som hadde bier jage ham (prikker), så han hoppet inn i en innsjø (sirkel). Da han kom ut, så han to grotter (øyne og elever) i siden av en ås (halvsirkel) med to fosser som kommer ut på siden av hulen (ørene).
  • Det var en mann uten armer (nese) som falt i en dam (munnkurv). Det begynte å regne (værhår). Han løp opp en bakke (toppen av hodet) og gikk til McDonalds (øyne) og han bestilte to burgere (elever) og pommes frites (ørene). Da han var glad (tunge).
  • Det var en gang en mann uten armer (nese) bier ble jage ham (prikker) så han gjemte seg i en hule (sirkel). Han døde, så han ble begravet på en kirkegård (øyne). Det var et hull i gravsteiner (elever) så alt av mannens familie var der (halvsirkel), og de gråt (ørene).
  • Det var en mann uten armer (Stick figur nese). Han døde og ble begravet, (snute), så noen fluer kom (prikker). De ga mannen to graver og farget i en regnbue på bunnen av begge (øyne w / elever). Deretter en stor regnbue kom (semi sirkel). Og til slutt noen biler kom for å besøke graven (ørene).
  • Det var en gang en mann uten armer. Han var virkelig ekkelt, så han hadde flyr rundt ham (prikker). En dag han gikk opp en bakke (munnkurv), og han gikk opp en annen (toppen av hodet). Det var to bassenger på toppen (øynene med elever). Det var også lysbilder der. Han gled ned én side (øre) og ned en annen (andre øret).
  • En gang var det en mann (stick figur) som var veldig klønete så han gråt mye (prikker). En gang, gråt han så mye, han gjorde en innsjø (sirkel)! Så da hans hund og katt døde så han satte opp gravstøttene (øyne), men ordene var alle klemt sammen (elever). Han gikk opp en bakke, (halvsirkel) og gikk ned lysbilder!
  • Det var en mann (nese og munn), som hadde seks barn (prikker). De alle druknet (munnkurv). De to eldste fikk en fin grav (øyne), mens den yngre fire fikk to små graver å presse inn (elever). Faren fikk en stor grav våker over dem alle (Semi sirkel). I begravelsen ble mange tårer (ørene).
  • Det var en mann (Nese / munn) som hadde seks barn (prikker) så han kjøpte et basseng (ansiktet), bassenget sprang lekk (tunge) så de flyttet til fjellene høyere og høyere, (hvert øye) og enda høyere (ansiktet) når steiner falt (ørene) de flyttet inne i grottene (elever)!

Ting du trenger

 • Paper
 • Blyant
 • Eraser
 • Fargeblyanter
 • Ruler