Wkino

Hvordan ta vare på spøkelse reker

Ghost reker, også kjent som glass reker er av de mer interessante typer akvatiske skapninger du kan holde som kjæledyr. Gjennomskinnelighet er deres mest populære kvalitet, og de kan oftest funnet bolig på bunnen av en tank foring på detritus. Et spøkelse reker naturlige habitat er i brakkvann-vann av våtmarker, men de er et kreativt innslag i ethvert hjem akvarium. De er unike briller alene i en tank eller legge dem til mer befolkede akvarier for karakter. Ta vare på dem er enkle og givende.

Trinn

Hvordan ta vare på spøkelse reker. Kjøpe grus eller sand for bunnen av tanken din.
Hvordan ta vare på spøkelse reker. Kjøpe grus eller sand for bunnen av tanken din.

Sette opp tanken

 1. 1
  Kjøp en tank. Hvis du ikke har planer om avl din spøkelse reker, vil en liten tank gjøre. Ikke får noe mindre enn 2,5 liter. Generelt, spøkelse reker er ikke kresen om formen eller fargen på tanken deres, men som voksne kan de bli aggressive med hverandre så gi dem god plass er viktig.
 2. 2
  Kjøp et filter. Selv om spøkelse reker gjøre mye av renhold selv, er et filter som er nødvendig for et sunt akvarium. De brukes til å fjerne uønsket rusk, ekskrementer, plantemateriale og kjemisk forurensning fra vannsøylen. Ghost reker er molters, betyr at de vil kaste lag av skallet sitt som de vokser som betyr en god filter er essensielt. Filtre kommer i et stort spekter av priser som starter på ca 20€ 0,00. For noen spøkelse reker en kraftig filter er unødvendig. Kjøpe en ekstern filter som trekker vannet ut av tanken før filtrering hvis du har en stor tank.
 3. 3
  Kjøpe en luftpumpe. Ghost reker trenger en pumpe i tanken sin til oxygenate vannet deres. Pumper starter på ca 15€ 0,00.
 4. 4
  Kjøpe grus eller sand for bunnen av tanken din. Ghost reker er bunnen dwellers og de får sin næring fra biter av mat som har falt fra oven. Grus eller sand i bunnen av tanken virker til å fange deres mat og gir lett tilgang til et måltid. Grus og sand kan kjøpes i enhver dyrebutikk og kommer i flere forskjellige farger, stiler og priser.
 5. 5
  Kjøp din spøkelse reker. Ghost reker kan koste så lite som 30 cent til så høyt som 5€ 0,00 for en enkelt reker. Vurder om du ønsker å kjøpe en enkelt reker eller et utvalg. Mange dyrebutikker og nettbaserte forhandlere selger i dem i bulk for en rabatt. Merk at for mange butikker, er tilgjengelighet sesongavhengig. Når du skal løfte en reke ut, ta hensyn til farge: ikke alle spøkelse reker er like, og kan variere fra helt klar til rødt.

Omsorg for spøkelse reker

 1. 1
  Feed spøkelse reker to ganger om dagen. Gi dem så mye som de kan spise i ca 1-3 minutter. De bør mates senkingen pellets som faller til bunnen av tanken.
 2. 2
  Holde vannet ved 65-82 ° f (18-28 ° C).. Kjøpe en ovn som du kan feste til din fisken tank hvis du bor i et kaldere klima.
 3. 3
  Legg planter til akvariet ditt. Ghost reker som en middels nivå av fine-blad vegetasjon i sine tanker. Sørg for å kjøpe vannplanter fra en dyrebutikk.
 4. 4
  Gi dine reker følgesvenner. Ghost reker leve godt med andre vannlevende skapninger som snegler og småfisk. Ikke legg dem på med fisk som er for mye større enn dem, eller de vil bli spist.
 5. 5
  Hold babyen spøkelse reker fra annen fisk. Vent med å legge dem til samfunnet stridsvogner før de er voksne. Du ønsker ikke at de skal være middag for en større fisk.
 6. 6
  Ikke bli skremt hvis din spøkelse reker gjør ikke det spøkelse reker er kjent for å leve opp til to år, men bare fordi din ikke lever så lenge betyr ikke at du gjorde noe galt. Hvis spøkelse reker ikke varer, ikke føler seg som en fiasko - det kan ha noe å gjøre med kvaliteten på pleien.

Tips

 • Ghost reker er gode tank tjenestepiker. Kjøpe dem for fisk tank for å hjelpe til med husarbeid.
 • Ghost reker har transparente kropper så det kan morsomt å se dem fordøye maten
 • Ånds reke vil bli mer synlig hvis bunnen av tanken er fylt med mørkere materiale.
 • Betta fisk og voksen spøkelse reker fungerer veldig bra sammen, vurdere å gjøre dem et team.
 • Tenk dekorere din tank med elementer som du ikke kan kjøpe i en dyrebutikk - gamle julepynt eller gamle smykker er inspirerende tilsetninger.
 • Reker gyte raskt. Hvis du oppdager en av dine kvinner bærer rundt egg og du vil ha dem til å overleve flytte henne til en egen tank med en enkel svamp filter. Noen annen form for filter vil filtrere ut alle mikro-plankton som larvene trenger for å overleve. Når larvene begynner å se ut som små reker, kan du flytte dem tilbake til tanken med en normal filter.
 • Ghost reker slå forskjellige farger basert på hva du mate dem. Notice mønstre utvikle på huden deres som de beiter på ulike typer mat.
 • Ikke bekymre deg hvis du ser en hud som ting i tanken, det betyr ett av reker moulted. Bare ta den ut med en netto og kaste den bort.
 • Husk å gi din spøkelse reker gjemmesteder, som planter eller uthulte skjell. (Du kan også kjøpe månestein på Walmart eller Petsmart).
 • Legg noen fargede lys for å gjøre din tank skinne og glitre.
 • Vær kreativ og bruk en krukke eller en vase som en tank for din spøkelse reker.

Advarsler

 • Kjøp spøkelse reker selges spesielt for kjæledyr. Reker solgt for fôring er vanligvis holdt i verre forhold og kan dø raskere når de overføres til et nytt miljø.
 • Ghost reker kan hoppe ut av sine tanker om vannet er for lav eller deres tanken er uten lokk.
 • Hindre Ghost reker fra å bli spist ved å holde den med skapninger sin størrelse.