Wkino

Hvordan ta vare på havet aper

Det er en flott aktivitet for folk i alle ages.They er så stille og små.

Sea Monkeys er flott første gang kjæledyr for barn, og de er morsomme og lærerike. De vokser til omtrent en halv tomme i størrelse, men bare trenger å bli matet en gang en week.In andre ord, de er AWESOME! Faktisk har de blitt vitenskapelig bevist å redusere stress i de fleste mennesker! Lyst til å se om de fungerer? Deretter går du kjøpe et kit, og følg instruksjonene i manualen eller gitt her.

Trinn

Hvordan ta vare på havet aper. Fyll opp tanken med 10 gram av flaskevann eller destillert vann.
Hvordan ta vare på havet aper. Fyll opp tanken med 10 gram av flaskevann eller destillert vann.
 1. 1
  Fyll opp tanken med 10 gram av flaskevann eller destillert vann. Ingen vann fra springen, da den inneholder ting giftig for de små guttene.
 2. 2
  Hell i vannrenser (pakken med en på den) som følger med settet. La dem i et tørt og kjølig sted i 24 timer.
 3. 3
  Sett de live havet ape egg inn i tanken, deretter røre veldig forsiktig med den medfølgende mat pinne. Klekking tiden av Sea-Monkeys varierer avhengig av sted, habitat og handlingene til eieren. Se på kartet for klekking ganger avhengig av temperaturen.
 4. 4
  Hver 24. time, lufte (med million-boble luft pumpen eller aqua-bånd hvis du ikke har boblerkomponenten nevnt tidligere) tanken vann. Eller hvis du ikke har en luftpumpe trenger bare en container stor nok til å å inneholde all den vann og hell over havet ape vann frem og tilbake 4-5 ganger. For ulike (og bedre) mat og andre Sea-Monkey tilbehør kan du kjøpe dem på nettet. Bare ikke kjøpe disse krystallene som "sjø monkeys spille med", de får fanget under da og kveles!
 5. 5
  Etter fem dager fra du legger pakke nr. 1, mate sea monkeys vekst mat med den lille enden av maten måleskje. Du kan mate dem igjen i en uke, deretter i en uke. Etter det, kan du mate dem annenhver dag!

Tips

 • Ikke frik ut hvis du ser alger vokser. Dette er bra! Alger setter mer oksygen i vannet ditt, og gir også en god snack for apekatter. Du kan tørke vekk alger med fingeren eller en Q-tip.
 • For kjærlighet til alle ting relatert til Sea-Monkeys, IKKE BRUK VANN! Noen av tingene i vann fra springen er like giftige for Sea-Monkeys som karbonmonoksid er for oss.
 • Aldri får Sea-ape diamanter når sjø-aper er bare babyer fordi Sea-aper kan komme i klem under diamant og de vil kveles!
 • Hvis vannet i tanken fordamper ca 5 centimeter, og deretter sette noen flasker med vann i en gryte, vente 24 timer, deretter helle det i tanken.
 • Med Sea-Monkeys, er det alltid location, location, location. Sørg for at de får indirekte sollys (så mye så alger vokser, men at Sea-Monkeys ikke får kokt). Hvis du ikke kan gi dette, bruker en plante lys. Også prøve å gi en "back up" lys i tilfelle strømbrudd.
 • Sea aper gjør best hvis du holder dem i lys, men ikke direkte sollys. Husk, vi prøver ikke å tjene opp kokte reker!
 • Hvis de ikke klekkes i løpet av 24 timer, er vannet trolig for kaldt.
 • Bruk aldri såpe eller blekemiddel ved rengjøring av tanken. Bare vann.
 • Følg dine Sea Monkey kit retninger. Dette vil hjelpe.
 • Hvis du har spørsmål, se gjennom FAQ på Sea-Monkey området og hvis spørsmålet ditt ikke er besvart, E-post med spørsmålet ditt til Sea-Monkey området, vil de gjøre sitt beste for å hjelpe.

Advarsler

 • Ikke overfeed dem.
 • De er veldig små, og du trenger et forstørrelsesglass for å se dem før de blir større.

Ting du trenger

 • Sea Monkey kit/10 unse krukke
 • Flaskevann eller destillert vann