Wkino

Hvordan ta vare på et morbærtre

Morbær trær er vakker og lettstelt planter som krever liten innsats fra gartneren del. Hvis omsorg riktig, de produserer store avlinger av søte blåbær-lignende frukt.

Trinn

Hvordan ta vare på et morbærtre. Sjekk om morbær vil tolerere været i ditt område.
Hvordan ta vare på et morbærtre. Sjekk om morbær vil tolerere været i ditt område.
 1. 1
  Sjekk om morbær vil tolerere været i ditt område. Du ville ikke ønsker å bruke all den tid bare for å ha det dø en uke eller så etter at du plante det! Hvis du er desperat å vokse i et område som det ikke kan trives i, investere i en.
 2. 2
  Slå opp barnehager i ditt område som selger unge morbær trær. Ring dem bare for å sørge for at de ikke har solgt dem alle. Hvis du ikke finner noe i ditt område, bestille frø på nettet.
 3. 3
  Till et område av landet. Vit at når du har din morbærtre eller frø, inntil et 2x2 område i et solrikt sted, eller drivhus. Grav en grunn grøft for å få den maksimale mengden av vannet renne av. Plante frø eller tre i de fleste grunne punktet i grøfta. Vann umiddelbart etter at du plante det, for hvis det er en ung tre overganger fra en pott til åpen jord er alltid tøffe. Hvis det er et frø vann vil bidra til det spire.
 4. 4
  Vær tålmodig. Tre tar flere år å frukt! Når fullmoden, morbær er svart og er lett plukket. Etter innhøstingen vaske treet med rent vann for å bidra til å forebygge sykdommer. Kos deg med bær!
  • Fiolett farget Mulberries er klar til å plukke, men de er vanskelig og sur.
  • Mørk lilla eller svart Mulberries er veldig myk og søt.
  • Bare en advarsel om at når plukke morbær, aldri gå under treet uten å ha en stor lue. Det kan være edderkopper og en type larve som griper inn på bærene veldig knapt.
  • Ikke plukke noen Mulberry som synes å ha hull og eller er for myk og tett. Disse kan bli smittet av en gravemaskin. Halvparten bitt Mulberries er bitt av av fugler så ikke plukke dem.
 5. 5
  Bare for å være sikker på at morbær er fri for bakterier, prøve å vaske dem med salt (hovedsakelig for harde mulberries som de myke seg suge salt smak i).
 6. 6
  Mulch spre et par inches av mulch rundt treet vil bidra til å spare vann. Også det legger næringsstoffer og livet til jorda som den brytes ned. Sørg for å ikke ha mulch berøre bunnen av treet.

Tips

 • Som morbær treet blir eldre, vil den produsere mer bær, og det vil også bli høyere. Bruk en trygg stige.
 • Hvis vokser i et grønt hus, bruke en høy-overbygget.
 • Hvis du ønsker å bruke en gjødsel for å hjelpe den vokse raskere, bør alle merker fungere.
 • Sett bær i en smoothie med bananer for en deilig kald sommer drink.

Advarsler

 • Ikke vask treet når det har noen bær på det, de kan råtne rett utenfor treet.
 • Ikke vask bærene før du er i ferd med å bruke dem.
 • Ikke falle av stigen!