Wkino

Hvordan ta vare på eremittkreps

Mange tenker på eremittkreps som kaste bort kjæledyr, men egentlig er de ikke. Disse skapningene er veldig kjærlig og aktiv. Hvis du gir din eremitt krabbe TLC den trenger, kan den leve 10-20 år. Her er noen ideer for å hjelpe holde eremittkreps leve i beste velgående. Og forresten, malte skjell er skadelig for eremittkreps. Det er viktig at de har naturlig skall spesielt under et hamskifte.

Trinn

Hvordan ta vare på eremittkreps. Gi dem det perfekte hjem.
Hvordan ta vare på eremittkreps. Gi dem det perfekte hjem.
 1. 1
  Gi dem det perfekte hjem. Riktig hjem for krabber bør være en som holder på fuktigheten, men fortsatt lar i frisk luft. En fisk tank eller reptil akvarium gjør vanligvis pent. Du kan også skylle ut den gamle lekker tank fra loftet og bruke det! En ti til tjue gallon tank er bra for en Hermie og 20-40 gallon tank for to Hermies. Se tips nedenfor for ideer om hvordan du endrer det tilsvarende.
 2. 2
  10 liter er det minimum av plass uansett hvor lite krabber kan være. Etter at du har to krabber, etter hver krabbe du legge til, legge til fem liter. For eksempel, er en eller to krabber ti liter, er tre krabber femten liter, er fire krabber tjue liter, osv.
  • Du bør kjøpe et hygrometer (luftfuktighet gauge) og et termometer. Disse vil hjelpe deg å overvåke og opprettholde en optimal temperatur og relativ luftfuktighet på rundt 73-85 grader F, og 75-85% relativ luftfuktighet.
  • Eremittkreps puste gjennom (herdet) gjellene, og kan ikke puste ordentlig med mindre luften er fuktig nok. Det ideelle område er minst 70% relativ fuktighet. Luftfuktighet lavere enn 70% vil føre til kvelning, som dreper langsomt over flere uker eller måneder, og er ekstremt smertefullt. Sette en svamp i vann er en dårlig måte å øke luftfuktigheten, får naturlig mose, eremitter spise det og det øker luftfuktigheten.
  • Eremittkreps er tropiske dyr og trenger varme temperaturer. 70-85 ° C er den riktige temperaturområde. Heat skaden er uopprettelig, og temperaturer som er for lav tregere en krabbe er metabolism.An under-tank varmeapparatet designet for eremittkreps er en god måte å holde tanken fuktig. Feilaktig miljøet kan føre til at krabbe å bli sløv og inaktive, mister lemmer og til slutt, dø.
 3. 3
  Få underlaget. Din underlaget bør være minst 3-5 ganger høyden av din største krabbe, og bør være et materiale krabbene kan enkelt grave og bygge huler i å lindre stress, skjule, og molt. Sugar-sized arrogate sand er den ENESTE sand du bør bruke fordi andre karakterer kan kutte krabbe, og spille sand kan ha skadelig fyll. Bruk dechlorinated salt vann for å fukte sand til en "sand-slottet" konsistens. Du kan også bruke komprimert kokos fiber (Selges som Eco-Earth eller Jungle sengetøy). Utvid coco-fiber i samme saltvann du vil gi dine krabber å hindre mold / mugg. Underlag som krabber ikke kan grave i, for eksempel akvariet grus (kan ikke holde grotter) eller kalsium sand (klumper og kan ha en stygg lukt) er ikke akseptabelt som et substrat. Mange krabber liker også å begrave og selv molt i fuktig mose som Fluker er Reptile Moss (ikke dekorative eller spansk mose!)
 4. 4
  Holde underlaget rent. Endre det hver 6. måned, eller før hvis du ser mold, eller har en maur, midd eller andre angrep. Det er en god ide å "få øye rense" noe møkk og mat krabbene har dratt fra matskålen eller begravet.
  • Sand kan steriliseres i ovnen. Putter sanden i en stor langpanne (en brukes kun til dette formålet!) Og sett den i ovnen. Still temperaturen til 250 grader (F), (120 grader Celsius) og la det være i ca 2 timer.
  • Gang hver to til tre uker, koke alle skjellene og retter i en kjele med dechlorinated saltvann. Avkjøl før du legger dem tilbake i "crabitat".
 5. 5
  Få play-leker. Eremittkreps elsker å klatre! Faktisk, i naturen, vil de klatre store steiner eksponert ved lavvann for å søke etter mat. De kalles "tre krabber" fordi de vil klatre i trær å spise insekter og vegetasjon. Advarsel: IKKE KJØP MALTE TOYS. Noen ideer:
  • Å gi dem ting å klatre på er et must; Choya logger eller stubber er stor for dette. Den er ikke giftig, og har hull i den for dem å gripe til. Du kan lene den i et hjørne av tanken din, bare ikke sett den for høyt eller dine krabber vil klatre ut. Lego-tallet og hamp garn fungere godt også.
  • Naturlige steiner og skjell som du plukker opp på stranden er store ting å spre rundt "crabitat." Musling skjell selv gjøre gode mat retter.
  • Plast planter laget for reptiler er stor for krabber å klatre og gjemme seg i, bare husk å bruke lokket på tanken din slik at krabbene ikke kan klatre ut. Sørge for at de ikke spiser plast, og fjerne det med en gang hvis de er!
  • Bruk aldri reptil "halv furutømmer", som furu er et irritasjonsmoment for de krabber og kan være giftig.
  • Et gjemmested er også et must! Du kan bruke en halv kokosnøtt skall som de selger på dyrebutikker for små krabber, eller bruk ødelagte potter, store skjell, osv. Bare sørg for at krabben ikke blir sittende fast og helst er i stand til å grave ut hvis den gjør det.
  • Levende planter kan legges i tillegg; bambus (pass på at det er ekte bambus og ikke Dracaena sanderiana, som selges som "lucky bambus"), Venus fly feller bromeliads (luft planter) og edderkopp planter er blant de trygge planter. Selv om, være oppmerksom dine eremittkreps kan snack på dem, så det er ingen garanti for at plantene får tid til å vokse
 6. 6
  Molting og ekstra skjell hvis krabbe graver etter et par uker, ikke bekymre deg. Så lenge det ikke stinker som død fisk, han er OK. Vennligst ikke forstyrr krabbe i løpet av denne tiden. Han vil trenge å være alene og om han er plaget, kan stress drepe ham. En gang i blant, får en krabbe er exoskeleton litt stramt, og som en slange Shedding sin hud, vil en krabbe felle sin exoskeleton og vokse litt. Ikke ta exoskeleton bort fra krabbe! Han må spise det for å herde sin nye exo. Det er der skjellene kommer inn når de vokser, trenger man større skjell. Det er viktig å holde masse ekstra eremitt krabbe skjell som ligner på dine krabber 'størrelser i tanken til enhver tid. En gang i måneden eller så, rotere noen uforstyrret skjell ut med forskjellige stiler av skjell. Lilla Pincher eremittkreps foretrekker skjellene med runde, sirkulære åpninger. De vil valgte sirkulære åpninger i løpet av de ovale åpninger. Ecuadorianske eremittkreps vil foretrekke en oval åpning, fordi de har flatere mager. Også, aldri kjøpe malte skjell! Selv om selskapene kan kreve malingen er trygg, kan malingen chip av, og hvis krabbene spiser det, kan det være giftig. Mest eremittkreps, når presentert med et valg, vil plukke en "naturlig" skall over en malt en, selv om det ikke er riktig størrelse. Se Advarsler for informasjon om hva slags skjell å unngå.
 7. 7
  Alle arter av eremitt krabbe må ha tilgang til både ferskvann og saltvann. Du må oppgi to vann retter for krabber.
  • Eremittkreps trenger å balansere saltinnholdet i vannet i sine skjell; rettene bør være minst dypt nok at krabben kan få vann i skallet sitt (C. Perlatus, AKA Strawberry eremittkreps, må være i stand til å dukke seg selv), men sørg for at de er i stand til å komme seg ut. Hvis du har store og små krabber sammen, kan du sette små steiner eller en liten naturlig svamp i vannet retter slik at det er dypt nok så store krabber kan la vann i skallet sitt, men små krabber vil ikke bli fanget i vannskål og drukne.
  • Du kan kjøpe akvarium salt for marin fisk (ikke ferskvannsfisk) fra de fleste dyrebutikker og litt går en lang vei. Bruk aldri salt beregnet på konsum fordi anti-caking agenter kan være skadelig. Mest eremitt krabbe splitter salter er også tabellen salter. Ferdigblandet "eremitt krabbe vann" har ikke riktig saltinnhold. Bruk en merkevare som Instant Ocean, Oceanic, etc.
  • Vannet må dechlorinated. Klor, kloramin og tungmetaller i de fleste vann kan drepe eremittkreps ved å forårsake gjellene til blemme (forårsaker eventuell kvelning). Aldring vannet vil fjerne klor, men ikke de chloramines, så dechlorinator er et must hvis du bruker vann fra springen. Zoomet vann conditioner er en god merkevare å bruke. # * Hvis du ikke ønsker å dechlorinate vann fra springen, kan du bruke kildevann i stedet. Men sørg for at ingenting har blitt lagt til vannet. For eksempel inneholder Dasani vann magnesium sulfate "for smak", og det er dårlig for krabber.
 8. 8
  Gi en jevn og variert kosthold. Eremittkreps er åtseletere av natur og vil spise nesten hva som helst. Vokt dere for kommersiell mat, som det har mange konserveringsmidler, slik som kobber sulfat, som kan skade din lille eremitt.
  • Ikke mate dem noe krydret, varm, eller med konserveringsmidler i det.
  • De elsker sølv sider og reker som er friske, frysetørret krill, blod ormer, etc., og annen sjømat.
  • Hvis du har mer enn tjue krabber eller så, prøve å få en fisk hode fra et lokalt fiskemarked. De er som regel glade for å gi dem bort. Du kan legge alle dine krabber i en stor tank eller en stor ren Rubbermaid lagring container, (klar, uten lokk eller lokk med svært store hull skåret i det) fall i fisken hodet, og en vann-skål, og la dem i det å spise for et par timer. Jeg vil ikke foreslå å gjøre dette veldig ofte, fordi lukten kan være veldig sterk, men krabber vil elske deg for det!
  • Hvis du koker, satt til side et stykke biff eller kylling, ikke-marinert å grille lett for krabber. De spiser også rått kjøtt.
  • Eremittkreps elsker fersk frukt som ananas, eple, pærer, druer, honningmelon, vannmelon, mango, papaya, jordbær, bananer, etc. Vask frukten godt før du skjærer det, for å unngå sprøytemidler.
  • Krabber vil gå gale for kokos spon.
  • De vil også spise naturlig peanøttsmør på hele hvete toast, hardkokte egg, eggeskall (kokt), popcorn (vanlig, usaltet og unbuttered).
  • Ikke mate krabber det samme to ganger på rad. Miks det opp litt. Husk, de spiser det de kommer over i naturen.
  • Husk å endre sin mat nesten hver dag / kveld. Eremittkreps elsker å begrave sine uspist mat, og dette kan føre til støping og er rotete.
  • Unngå alt fra Allium arter av planter (løk, hvitløk, etc.).
 9. 9
  Leke med dem. Noen Eremittkreps elsker oppmerksomhet. Når de er oppe, forsiktig ta dem ut av deres crabitat. Hva de liker å gjøre? Klatre! La dem klatre over skjorten din mens du ser på TV eller utøve dem som de går over begge hendene (som en krabbe tredemølle). Det er viktig at de aldri falle, og er ikke ute for lenge, fordi husk, de trenger fuktighet. Faller fra en høyde på 3 fot kan være dødelig for dem, og frykt for å falle er nummer én grunn krabber klemme. Oppbevar dem i en posisjon hvor de ikke kommer til å falle, og de sannsynligvis ikke vil klemme. Bare sørg for å se på krabbe når ut, og bare ta en ut av deg selv. Mens "spille" med dem kan virke morsomt for deg, er typisk hus luftfuktighet bare 40% og enda mindre med AC og varme. Krabbens gjellene blir utsatt for lav luftfuktighet er som oss holder pusten for lenge. Husk dette når de er ute av deres habitat. Dessuten kan de knipe uten grunn, være forberedt. Det gjør vondt og dugg eller rennende vann på krabber kan skade dem og vil trolig resultere i dem holde på lengre og tettere. Vær veldig forsiktig når du håndterer dem. Du kan unngå å bli klemt ved å holde hånden flat og stram slik at eremittkrepsen ikke vil ha (så mye) hud å klype på.
 10. 10
  Også håndtere med forsiktighet, hvis du bare fikk dem sette dem i et godt naturbaserte habitat ellers kan de være ulykkelig og ikke bevege seg derfor kan du ikke fortelle om de er døde eller levende. Har ting inne i buret for å klatre. Det er der folk gjør feil. De satt ikke noe å klatre på, og de vil begynne å få panikk. Når du får la eremittkreps dem i bur i noen dager. Så får de bruk for deg å være rundt. Når du ser de ikke anelse inn i skallet sitt når du passerer deretter vente en dag og prøve å holde den. Aldri holde den ut av buret sitt, eller de vil klemme. Endre maten og sette ferskvann i nesten hver dag eller annenhver dag. På din lokale dyrebutikk kan du finne noen eremitt krabbe salt. Hvis du vil kan du annenhver dag sette en sekstende av salt i fem teskjeer med vann inne i en mellomstor bolle fra din lokale dyrebutikk. Sett saltet i vann deres. Hvis habitat er stor nok kan det være lurt å sette ferskvann og saltvann i. Saltvann de bad i og ferskvann er der de drikker.
 11. 11
  Alle eremittkreps er ikke avlet i fangenskap for kommersielle formål. De er tatt fra naturen, sendes til grossister deretter på forhandlerne. Dette er utrolig stressende på disse små fyrene. Når du får dem hjem, de går gjennom en "avstressing" perioden som kan ta så lite som et par dager, og så lenge som to måneder. I løpet av denne tiden, bytte ut sin mat og vann regelmessig og ikke forstyrre dem. Noen ganger, selv med de beste innsats av selv de mest erfarne crabber, kan eremittkreps bukke til Post Purchase Stress (PPS), og dø.
 12. 12
  Eremittkreps er bra for folk som ønsker et kjæledyr som er aktiv, men ikke høy vedlikehold. De er bare 5€ 0,00 hver på din lokale dyrebutikk. Disse er gode kjæledyr for alle, spesielt for pre-tenåringer (11 og 12) som er ansvarlige nok til å ta vare på et lite vedlikehold, levende skapning.

Tips

 • Når du flytter krabbe til en annen habitat være veldig forsiktig.
 • Betale mye oppmerksomhet til eremitt krabbe (er), fordi du er omsorg for dem, og oppmerksomhet er nødvendig.
 • Vedta / Kjøp krabber som er livlig, ikke sløv. Sløv krabber kan være syk. Imidlertid kan noen krabber bare bli stresset eller naturlig sjenerte, ikke syk.
 • Spør din lokale veterinær om grener, ikke bare gå plukke fordi det kan inneholde gift eller plantevernmiddel som kan drepe Hermet krabbe, dyrebutikker normalt har spesielle grener, hvis ikke, spør hvor du kan få noen.
 • Vennligst ikke skade disse uskyldige krabber. Når de kniper du kjører dem under ikke-klorvann.
 • Du kan fortelle om din krabbe er død. Plukk ham / henne opp og prøve å vrikke det ene beinet. Hvis det er stiv, er krabbe bare å være lat. Hvis det ikke er det, sparket din krabbe bøtte.
 • Hvis du ønsker å være vitne din eremitt krabbe pet skiftende skjell, må du være tålmodig. De vil slå det nye skallet over og undersøke det mye først. Det kan ta lang tid før de bestemmer seg for å bytte. Våk fordi overgangen er ganske rask!
 • Endre eremitt krabber sand en gang i måneden eller oftere. Mange eremittkreps som skjell fra stranden ikke fra dyrebutikk.
 • En død fishy lukt kan indikere en død krabbe. Men før du begynner å søke, se etter andre årsaker til en lukt. Visste du tjene dem noen sjømat nylig? Selv måneder senere, kan det fortsatt være biter av mat i tanken. Krabber liker å begrave mat. Det er derfor du bør endre underlaget en gang i måneden eller så (med mindre du har en krabbe grave under sand).
 • Det finnes seks typer eremittkreps tilgjengelig for salg i Europa. Alle av dem er i slekten Coenobita. Den vanligste typen der ute er Karibien (Coenobita clypeatus,) som også kalles "PP" for lilla pincher grunn, du gjettet det, det store lilla pincher. Wild Purple Pinchers er funnet i de karibiske øyene. Mest sannsynlig, når du ser en eremitt krabbe i en butikk, vil du få se en av disse gutta. De andre typene er Rugosus "Rug" eller "Ruggy" (rugosus), Jordbær (perlatus), Equadorian eller "E" (compressus), Cavipe eller "Cav" (cavipes), Komurasaki "Viola" (violascens), indonesisk eller " Indo "(brevimanus). PP er den beste til å begynne med fordi de andre er mer delikat og krever langt mer detaljert og intens pleie.
 • Ikke "redde" eremittkreps fra en dyrebutikk med dårlige forhold. De vil bare være opp. Mer eremittkreps vil bli brakt inn i situasjonen enn lagret. I stedet jobbe med å spre informasjon om dyrebutikk.
 • Hvis eremitt krabbe begynner å kaste, holde et øye med det fordi det kan være døde, og du ville ikke engang vet det.
 • Hvis du har en syk krabbe, ikke få panikk. Hold en isolert tank i et skap med nok substrat å grave under helt og rikelig mat og vann. Hvis en krabbe er konstituert syk, kan han være i ferd med å skifte ham.
 • Kontroller at du har riktig mengde vann til krabbe fordi hvis de ikke kan få vann i det er skallet den vil dø.
 • Eremittkreps kan ikke formere seg uten spesialutstyr. De må ha et tropisk klima og viktigst havet for å rase. Så med mindre du har en 100 liters tank satt opp spesielt for formålet, vil du aldri se en zoea (hatchling).
 • En god måte å holde fuktigheten i et akvarium uten å kutte av sirkulasjon av frisk luft er å bruke plexiglass over det meste, men ikke alle, av tanken din. Du kan kjøpe den billig, og de fleste hjem forbedring butikkene vil klippe det for deg. Først, vil du merke en leppe som ser ut som det vil holde et lokk eller et stykke glass rett innenfor plasten. Ta disse målingene. For eksempel, hvis det er 10 "bred x 20" lang, bør du be om et stykke å bli kuttet slik: 9 og 15/16 "wide x 18" lang. Dette vil gjøre det enkelt å få den av og tillate fri overføring av luft og samtidig beholde det meste av fuktigheten.
 • Aldri mate dem samme to ganger på rad bruke en rekke de spiser en masse ting, fordi de er åtseletere.
 • Ikke bruk malte skjell, selv om en dyrebutikk sier deres OK.

Advarsler

 • Mens de vanligvis ikke klemme med mindre de føler at de kommer til å falle, vil de klemme hvis provosert! De fleste ganger når en krabbe gjør klype de ikke vil ofte klemme, men hvis de gjør, ikke noen mennesker foreslår at du kjører den krabbe etter vann fra springen - vennligst vil> ikke gjør dette! Klor og andre kjemikalier i vann fra springen er skadelig for krabbe (som er grunnen til at du bruker en dechlorinator i drikkevannet), og vil mest sannsynlig gjøre det krabbe holde på lenger. Sitter så stille som du kan med hånden på et bord eller på gulvet er den raskeste måten å få dem til å slippe taket. Eller selv å sette din hånd i tanken deres kan hjelpe siden de vil "lukte" sin normale habitat og roe ned raskere.
 • Ikke mist krabbe det kan føre til personskader eller dødsfall.
 • Ikke håndter eremitt krabbe for mye eller det kan dø på grunn av oljene på hendene.
 • Hvis du vurderer å dekorere med drivved, "møbler" eller tre elementer, eller levende planter, sørg for å gjøre lekser! Mange treslag og planter er giftige, for eksempel Lucky Bamboo og eviggrønne trær.
 • Krabber er akkurat det. Krabber. De kan produsere et kraftfullt smertefull klemme! Veilede og instruere barn på atferd ved håndtering av eremittkreps!
 • Ikke bruk såpe til rene crabitats eller leker! Når krabber og sand er fjernet, kan du bruke en hvit eddik spray og skyll grundig! Leker, skjell (EMPTY!), og Choya logger bør kokes i salt vann (for å forhindre mugg) for rengjøring og satt ut på håndklær til tørk.
 • Hvis det er noe du noensinne kommer over, og du er ikke sikker på svaret, IKKE GJETT - spør noen! Noen på en av eremitt krabbe nettstedene nedenfor vil gjerne svare på noen spørsmål ikke er besvart her.
  • Adoptere fra eremitt krabbe nettsider hvis mulig i stedet for å kjøpe dem fra dyrebutikker. Dyrebutikker få dem sendt i horribelt stressende forhold og også ofte huse dem i stressende forhold. Også mennesker ofte ikke kan etterligne deres habitat helt, så fangenskap ofte dreper eremittkreps hvis de ikke er plassert riktig. Siden folk flest ikke engang vet hvordan de skal behandle eremittkreps, inkludert dyrebutikker og leverandører, hvis du kjøper den eremitt krabbe, vil du kunne støtte inhumane virksomheten.
 • Hvis du har myggfelle besøke huset ditt på en jevnlig basis, ikke har dem spray det rommet. Legge et håndkle under døren for å holde motoren bort. Sett dem i et skap for et par dager hvis mulig. De er ikke feil, men er relatert nok til at plantevernmidler vil skade dem.
 • Unngå å kjøpe malte skjell eller skall maleri kits. De er giftige for krabbe. De satt "ikke-giftig" på settene men de betyr ikke-toksiske for barn. Male et shell er en god måte å drepe krabbe. Mesteparten av malingen vil selv komme av når krabben går i vannet, eller malingen vil chip av, og de kan (og vil) spise den. Dersom krabben (e) du kjøper allerede har en malt skall, det er OK som de vil etter hvert bytte ut av det og inn i en naturlig shell som du oppgir. Naturlige skjell som har blitt polert til en skinne er OK så er det ingen giftige belegg, og de er ganske pen. Noen ganger, når en dyrebutikk selger krabber med malte skjell på allerede, kan krabbe har blitt tvunget ut av skallet sitt i skrekk eller andre forferdelige måter (fargerike skjell tiltrekke seg yngre barn som ikke kjenner farene). Vennligst ikke gi eremittkreps malte skjell som de kan være veldig farlig!
 • Bruk aldri grus, flis, syntetisk fiber, sedertre, eller gel! Krabber trenger å grave. Grus gjør det umulig å grave. De fleste typer flis er av furu eller sedertre type. Enhver sappy tre som furu eller sedertre er ikke bra fordi sevjen er giftig. Det er også vanskelig for dem å grave i materialet. Gel er bare galt. Det er giftig!

Ting du trenger

 • Et glass tank eller en plast tank
 • Solid lokk for tank (glass eller pleksiglass eller plast)
 • To vann retter
 • Spring vann og saltvann (ikke "make" saltvann med bordsalt og vann fra springen, som inneholder skadelige nivåer av klor (noen få dråper væske dechlorinator fungerer bra).
 • Vann retter store nok for din største krabben å senke seg, men ikke så dypt som å drukne dine mindre krabber (åpen musling skjell fungere fint for små krabber)
 • En hide-a-way (halvparten av en kokosnøtt med en dør kuttet ut, eller en blomsterpotte halvt begravd på sin side gir et godt sted for alene tid) og for en skjult kan du ta dem med en bro, og de vil bli under den
 • Ekstra skjell, minst en litt mindre enn en krabbe nåværende skall, en omtrent samme størrelse, og en litt større enn deres nåværende størrelse, men alltid sørge for at du har statister. Ikke bruk malte skjell fordi malingen vil chip. Hvis krabben spiser maling, det kan bli syke og / eller dø
 • Substrat, på sand slott konsistens (minst to inches i dybde)
 • Hvit eddik (for rengjøring) (valgfritt)
 • Friske eller økologisk mat (pakket mat kan ha skadelige konserveringsmidler i dem)
 • Noe å klatre på (for eksempel Choya tre eller en liten bro)
 • En akterdekk scooper (en plast skje vil fungere)
 • Leker (du kan få gode leker på Walmart og PetSmart også)
 • Hansker (bare i tilfelle klemme de! Du må være veldig forsiktig med klørne)
 • Leke med dem slik at de kan komme seg ut av buret sitt.
 • Pass på at du ikke har noe hardt i bunnen av buret eller de vil falle og bli skadet.
 • Et termometer og hygrometer (for å kontrollere luftfuktigheten)