Wkino

Hvordan ta vare på en miniatyr pinscher

Her er hvordan ta vare på en miniatyr pinscher, et unikt og fantastisk hunderase.

Trinn

Hvordan ta vare på en miniatyr pinscher. Erkjenne at disse hundene trenger leker.
Hvordan ta vare på en miniatyr pinscher. Erkjenne at disse hundene trenger leker.
 1. 1
  Erkjenne at disse hundene trenger leker. Sørg for at hunden har en annen kjæledyr hvis den ikke har noen leker. Mini Pins elsker å tygge, så gi dem noe å tygge på. Beef tilbake rib bein er et godt valg. De er anstendig ernæring og holde tennene rene. De er veldig nysgjerrige hunder, og liker interaktive leker. De liker spesielt leker som knirker eller snakke.
 2. 2
  Gi en fin varmt teppe for disse hundene som får kalde lett. Du kan også være lurt å investere i noen hund klær-små gensere og jakker hjelpe på kalde dager eller turer utenfor.
 3. 3
  Planlegg å være rundt. Disse hundene trenger kameratskap - de trenger ikke gjøre det bra når alene i lange perioder av gangen.
 4. 4
  Sørg for at du svare på min-pins 'vocalizations og innsats for å engasjere deg - de blir lei lett og deretter få slem. De elsker å gå og jage en leke. Mange min pins elsker knirker leker. Noen ganger de hoppe på små barn så vær forsiktig rundt små barn. Når omsorg for en min pin sørg for at du sosialisere dem i ung alder, ellers er det vanskelig å trene dem når de blir eldre.

Tips

 • Min Pins er også kjent for ikke å være den vennligste av hunder til alle tider-men dette kan være en atferd lett unngås hvis du sørge for å bruker mye tid på sosialt samvær dem med mennesker og andre hunder når de er valper. Sørg for at de møter alle typer mennesker, barn, gamle mennesker, og mennesker i alle farger. Hunder er ofte redde for det de ikke forstår, og det er når de piske opp.
 • Minpins har en følelse av eierskap, og kan hamstre leker eller tygge godbiter. Hvis du har mer enn én hund (alle raser), bør du forsiktig jobbe med dette, samt ha nok til alle.
 • Treningen din Mini Pin er bra for både deg og hunden. Disse hundene har veldig sterke pakke foreninger og forventer at du skal fortelle dem hva de skal gjøre. De vil ofte være aggressive rundt større hunder, stadig teste grenser. De har en tendens til å tro at de er like stor, om ikke større, enn den motsatte dyret. De vil finne veien ut av noe. Sørg for at du har ting å holde min pin ut av problemer. Invester i en god kvalitet, høy, sterk gjerdet som ikke kan klatret eller hoppet igjen, gravde under eller gravde gjennom. Pinnere har ekstrem byttedyr stasjonen, og hvis de får øye et ekorn på den andre siden av et elektrisk gjerde de kommer til å ta sjokk.
 • Mini Pins er veldig vill og har personlighet i bøtter og spann! De liker å være sentrum for oppmerksomhet og å bli klappet veldig ofte. De er humoristiske og vil holde deg smiler og ler med sine stadige krumspring. De har en dårlig vane å spise slik at du bare ønsker å gi dem 1/2 kopp av god kvalitet mat daglig for en £ 10 hund eller de vil få overvektige lett. Hvis du gir dem godbiter, snacks, og tygger hver dag, kan det være lurt å gi litt mindre mat (kanskje 1/4 kopp til frokost, 1/8 kopp for middag). De bark på alt, selv om en pinne bryter midt på natten, så fra en ung alder er det litt trening. Pelsen er kort og de fleste ikke kaste dårlig, så du trenger ikke å vaske dem ofte. Grooming eller klut vask er å foretrekke fremfor bad, som tørker ut hundene huden. Hvis Min Pin kaster dårlig, bør du vurdere sitt kosthold. Har dyrlegen sjekke for medisinske problemer. Hvis han får en friskmelding, vurdere å legge noen essensielle fettsyrer (Linatone er en god kilde og selges på de fleste dyrebutikker) for å hjelpe med problemet.
 • Mini Pins har masse energi og ser ut til å dra i båndet når de går. Begynn tidlig, lære dem gode manerer på turen. Dens en god investering for å få dem en no-slip hund sele eller trene dem på en liten Martingale krage, som de er utrolige flukt kunstnere og vil lett skli normale halsbånd og seler. * Mini Pins liker å bjeffe. Hvis denne atferden er uakseptabel, må du rette dem tidlig og ofte. De er ekstremt territorielle. * Alltid belønne Min-Pin for god oppførsel. Begynn med godbiter, men jobbe mot bare å gi et morsomt leketøy eller ros. Du må holde et øye med vekten sin. De får fett veldig lett og som fører til en rekke helseproblemer. * De fleste klær du kjøper for din mini pincher vil være størrelse Small, ikke XS, siden de har slike dype kister for sin størrelse.

Advarsler

 • Hvis mini pin ikke er fast, sørg for at du ser dem, spesielt når de er i brunst. Hvis de blir gravide etter en for stor hund de lett kunne dø under graviditet eller under fødsel.
 • Mini Pins har også en tendens til luxating patella. Dette betyr at deres kne caps, ikke deres hofter, pop ut av kontaktene på bakbeina. Vær svært forsiktig med hunden din, ikke tvinge ham eller henne til å hoppe fra høye steder. La dem bestemme hva som er for høyt eller for langt. Du vil vite når dette skjer fordi de kan synes å være kjører eller spille, og da vil plutselig stoppe og starte favorisering beinet. Benet kan komme tilbake i på egen hånd i noen få sekunder. Du kan også forsiktig strekke ut benet til pop kneet tilbake på plass. * Noen mini pins få en mild form for astma, hvor de vil hvese innimellom. Det er ikke mye du kan gjøre med dette, og er ganske ufarlig.
 • Hvis du har planer om avl din min pin (e) da være sikker på at du er klar over risikoen og lovene i staten rundt dette temaet (som de kan variere i ulike områder).
 • Mini Pins er svært aktive hunder - halvparten av tiden de er veldig aktive, og den andre halvparten, de sover. Sørg for at de har nok å gjøre, eller de vil få ødeleggende og ulykkelig.
 • Mini Pinschers har en tendens til demodectic skabb - eller små flekker av bar hud uten pels - spesielt når de er valper. Dette er forårsaket av en type parasitt som alle hunder naturlig har, men kan komme ut av kontroll i noen hunder uten noen åpenbar grunn. Mange er ikke smittsom. Hvis forlates uten tilsyn, vil disse flekkene blir større og større. De vanligste områdene for at dette skal skje er på baksiden hofter eller ansikt. Ta dem med til veterinæren. Hvis fanget umiddelbart, kan en svært billig krem ​​klare dette opp innen en uke.