Wkino

Hvordan starte en geit gård

Raising geiter kan være en av de mest underholdende oppdrett opplevelser. Det er mange måter det kan gjøres. Her er noen vanlige måter.

Trinn

Hvordan starte en geit gård. Plukk hvilken rase (r) du ønsker.
Hvordan starte en geit gård. Plukk hvilken rase (r) du ønsker.
 1. 1
  Plukk hvilken rase (r) du ønsker. Bestem om du ønsker å gjøre Kjøtt geiter, melk geiter, Fiber geiter eller kanskje rekke hver.
 2. 2
  Få en god geit bok. Noe som vil lære deg alt det grunnleggende om geit omsorg for eksempel hvordan du preform en helsesjekk, geit sykdommer, Raser av hver rekke geit, Anbefalt plass per hvert dyr og sannsynligvis noen praktiske førstehjelp notater. De fleste anser dette en uvurderlig referanse, Even noe å se tilbake til i fremtiden.
 3. 3
  Kjøpe noen forsyninger. Shoppe rundt etter mat og vann bøtter, sammenligne korn hvis du vil bli fôring geiter. Plukk ut en godt balansert mineral å bli matet fritt valg å gi det din geiter kan være mangler. Geiter vil bli skadet mindre eller større og trenger legehjelp, så lage din egen Goat førstehjelpsutstyr, kan veterinæren hjelpe deg med anbefalinger for hva du lager den med.
 4. 4
  Bygge et beite. Kjøp fekting forsyninger nettet eller hos din lokale gården butikken. Få hjelp fra noen som har bygget et beite før. Geiter vil klatre og gni på selv de tøffeste gjerder hvis ikke forebygges. De kan også prøve å presse gjennom selv de minste mellomrom selv om du ikke tror de kan. Sørg for å bygge en egen, sterk buck penn der gjerdene må være veldig sterk, solid og svært høy. Husk dette gjerdet vil holde dollar i brunst fra din gjør i Estrus (varme).
 5. 5
  Bygge ly. Dine geiter vil trenge et sted å gå om vinteren og når det regner. En liten stang barn vil fungere helt fint. Kontroller at døren er sørvendt - bort fra været. Geiter tåler kulden til en viss grad, men ikke kaldt regn eller snø, ha en trekkfri bygningen vil hjelpe dem å holde varmen enormt. Sørg for at bygningene er kompatible for renovering i fremtidige tilskudd til flokken din. Selv om du ikke tror du vil trenge i rommet, alt for ofte du gjør og ikke har ressurser til å gjøre det med din nåværende bygningen.
 6. 6
  Kjøp et par gjør, og en bukk. Få en annen geit eiers hjelp her. Sørg for å kjøpe god kvalitet geiter, og ikke noe noen prøver bare å få frem sine hender. Din geit boken vil være nyttig her, fortelle selgeren hva du leter etter, vil Ærlig oppdrettere og eiere gi deg beskjed hvis bukken er ikke fra deg. Være kresne.
 7. 7
  Avle din gjør! Sjekk din Betyr nøye. Når de går inn i varmen, legg dem på med the buck for et par dager, eller til du tror de har tatt. Jo lenger de har vært med the buck, jo større utvalg forventet forfallsdato vil bli, Naturligvis er dette viktig for noen og ikke for andre. En normal drektighetstid er 145-155 dager, 150 å være gjennomsnittlig. Husk, oppdrettet og melking trenger litt ekstra omsorg og deretter en åpen doe eller en bukk.
 8. 8
  Velg hvor du skal selge produktet. enten for kjøtt, fiber, melk og ost og selv Goat barn (baby geiter), det finnes nettsteder på nettet viet til geit salg, eller du kan gå personlig. Du velger. Uansett hvordan, sørg for at du har noen som vil kjøpe.
 9. 9
  Selge produktet. Forskning hva andre selger for i ditt område. Du ønsker ikke å lade så mye at du ikke vil få virksomheten eller så lav at du taper penger.
 10. 10
  Bygg opp gården din. Etter hvert som du får flere kunder, vil etterspørselen vokse. Forstørre beite og bygninger for å imøtekomme de nye tilleggene og avle flere geiter. Lykke til!

Tips

 • Ha det gøy! Hva er poenget med å ha de søte geiter hvis du ikke kan ha det gøy?
 • Vær forsiktig med hva du mate geiter. Visse innmatinger kan påvirke smaken av melk og kjøtt.
 • Ofte sjekke gjerder for hull. Geiter kan få ut av svært små hull - spesielt barn. "Gode gjerder gjør gode naboer."
 • Desinfisere alle dine melkemaskiner og holde melkeområdet veldig rent. Dette er viktig for smaken av melken.
 • Får festet og limt til avl gjør og keepere, men ikke til dine kjøtt geiter. Det er vanskelig å bringe deg til slakter en geit når de er dine beste venner.

Advarsler

 • Vær forsiktig med pengene. Han er en sterk dyr og blir brukt til å bli boss. Hvis mulig, få en som er veldig mild mannered. Likevel, alltid se på ryggen når du er i hans penn, kan han hoppe opp på deg. For å unngå å eie en bukk helt, se etter oppdrettere som har dollar tilgjengelig for stud (oppdrett). Dette vil gi deg en litt bedre utvalg av dollar å bruke. Hvis du velger å holde din egen buck, vil du sannsynligvis ønsker og trenger en annen bukk eller periodisk endre avl bukk som du vil være innavl.
 • Når du bygger gjerder, holde seg borte fra netting og piggtråd. Chain link eller lager paneler er mye kraftigere, og tryggere.
 • Geit oppdrett kan binde deg hjemme når du heller vil gå ut på ferie. Telle kostnadene.

Ting du trenger

 • Geiter
 • Fekting
 • T-innlegg eller tre innlegg - Cedar er mugg motstandsdyktig og skal vare lenger
 • Separate Barn Bygg for gjør og bucks
 • Mulige kunder
 • Penger
 • Vet
 • Ensilasje pit