Wkino

Hvordan spille spøkelse på kirkegården

Tradisjonelt, under varme våren netter barna leke Ghost in the Graveyard - et spill som kan være kjent av mange andre navn, for eksempel "The Witch Er ikke Out Tonight", "Ghost er Out Tonight", og "Bloody Murder". Det er ikke bare moro, men det er også god trening. Dette er et gammelt spill som har gått i arv fra en generasjon til en annen. La oss ikke miste det!

Trinn

Hvordan spille spøkelse på kirkegården. Finn noen venner å spille med.
Hvordan spille spøkelse på kirkegården. Finn noen venner å spille med.
 1. 1
  Finn noen venner å spille med. Jo flere folk du kan runde opp, jo bedre.
 2. 2
  Utpeke en husets verksted eller et annet område i nabolaget for spillefeltet. Du trenger en base som alle kan stå eller all berøring samtidig som et stort tre, foran trammen, eller rygg gårdsplass.
 3. 3
  Velg en person å være "spøkelse". Du kan gjøre dette slik du vil: plukke et tall, ber om en frivillig, rock, saks, papir osv.
 4. 4
  Har alle, men spøkelset stand på base mens spøkelset går av for å skjule et sted utenfor.
 5. 5
  Chant sakte som en gruppe, "en... to... tre..." og så videre, opp til tolv. Deretter rope, "Midnight Jeg håper jeg ikke se spøkelset i kveld!" Alternativt "Starlight, stjerne lyse, håper jeg å se et spøkelse i kveld!"
 6. 6
  Forlate hjemmet base og søk etter spøkelset i gården. Spøkelset jobb er å hoppe ut, overraskelse, og merke en spiller. Når noen får spøkelset de skulle kjefte, "Ghost på kirkegården!" og prøver å kjøre unna. Når spøkelset fanger noen, blir den nye personen er den eneste spøkelse. Dette gjør det mindre skummelt for de unge, som ikke liker å dra veldig langt borte fra hjemmebasen.
 7. 7
  Har alle mennesker som ble fanget gå og gjemme seg med (eller nær) den opprinnelige spøkelse. Folket på hjemmebasen starte på nytt med sang, "One klokken... to..."
 8. 8
  Fortsette spillet slik til alle er fanget. Den siste personen fanget blir spøkelset for neste runde.

Tips

 • Pass på å vente til etter mørkets frembrudd for å spille.
 • Et annet alternativ er å ha spøkelset start på basen, mens de andre spillerne skjul på feltet. For å legge til en humoristisk vri til spillet, kan spillerne få "gaver" til spøkelse og sminke aa historie om noe som skjedde med dem mens de fortsatt var i live. Gavene kan være ting som leker eller andre tilfeldige objekter rundt huset og brukes som ting man ville muligens bringe til en grav av en avdød familiemedlem.
 • En annen variant av spillet har spøkelset ligge i et åpent område stort nok for alle deltakerne for enkelt å omringe ham eller henne. De deretter sirkel spøkelset mens chanting, "Ghost på kirkegården, en. Ghost på kirkegården, to..." hele veien opp til "Ghost på kirkegården, tolv," noe som medførte at de roper, "Ghost er løs!" og løpe vekk fra spøkelse, som hopper opp og prøver å merke noen. Den første personen han / hun koder blir spøkelset i neste kamp.
 • Du kan velge et annet sted å spille, for eksempel en gress-feltet.
 • En annen variant av spillet inkluderer hjemmebase spillerne holder hender mens de søker etter spøkelset. Når spøkelset er flekket du bryter hender og dash tilbake til hjemlandet.
 • I en annen variant av spillet, kan flere spøkelser spille. Dette fungerer godt med mye folk som spiller.
 • I noen varianter av spillet, den "ghost" teller til tolv og deretter alle andre roper "Midnight!" men dette har den ulempen av potensielt gi spøkelset er gjemmested unna.
 • Spøkelset kan også kalles, i noen varianter av spillet, en "heks" eller "blodig morder" eller "No Ghost ved midnatt".
 • En annen versjon har alle de på hjemmebase faktisk gå og oppsøke spøkelset, som fortsatt gjemmer seg. Personen som finner spøkelset roper ut, og alle må da flykte fra spøkelset og returnere til basen.
 • En annen versjon går 1,2,3,4,5,6,7, Slipp en ignorert av himmelen. 8,9,10. Nå løpe og gjemme eller bli med henne på djevler side. 11, kommer klokkene vil klokkespill, glemte sjeler slettet av tiden. Midnight kommer det ikke for sent så drepe spøkelse eller forsegle skjebne. Og den siste fant vinner.

Advarsler

 • Vær forsiktig med å kjøre inn i hindringer. Du ønsker kanskje å plukke opp slanger og hageredskaper før du spiller.
 • Spør foreldrene dine om lov før du går utenfor, spesielt etter mørkets frembrudd.
 • Dette spillet er kanskje ikke egnet for eldre mennesker med svakt hjerte, eller yngre barn som er lett skremt. Det kan være svært skremmende når "spøkelse" spretter ut på deg.
 • Du vil ønske å utpeke grenser for spilleområdet før du begynner. Dette vil bidra til å unngå argumenter senere.
 • Ikke spille dette spillet i en faktisk gravplass. Muligheten for å skade eller fortrengende gravmarkør er meget høy. Ikke bare det, det er respektløst overfor dem som har gått på, og de som fortsatt har en tendens til gravene. Du kan også skade deg selv på gravene hvis du gjør.
 • Vær forsiktig med å hyle for høyt fordi andre mennesker kan være å prøve å sove.