Wkino

Hvordan spare tid og penger som en horseowner

Hester er noen av de dyreste og tidkrevende dyr du kan eie. Små måter å spare tid og penger snart legge opp. Noen av disse tipsene vil hjelpe deg å spare både, og noen er dessverre en trade off mellom tid og penger.

 • 1 trinn
  • 1.1 Kjøper kunnskapsrike og handel
  • 1.2 Feeding på et budsjett
  • 1.3 Vanning
  • 1.4 Verftet
  • 1.5 livery
  • 1.6 Forsikring
  • 1.7 Vet, equine tannlege og hovslager
  • 1.8 Utstyret
  • 1.9 rote ut
  • 1.10 møkkdungen
 • 2 Slag opp / grooming
  • 2.1 Riding
  • 2.2 Transport av hesten
 • 3 tips
 • 4 Advarsler
 • 5 Nærstående Googles
 • 6 Kilder og referanser

Trinn

Hvordan spare tid og penger som en horseowner. Vær realistisk om hva som er nødvendig på forhånd.
Hvordan spare tid og penger som en horseowner. Vær realistisk om hva som er nødvendig på forhånd.

Kjøpe kunnskapsrike og handel

 1. 1
  Vær realistisk om hva som er nødvendig på forhånd. Hvis du kan holde et øye med salg gjennom hele året og vet hva du kommer til å trenge på forhånd, kan du finne gode kjøp når salget er på. Elementer som fôr, ormekur, gear og kosttilskudd vil være på tilbud til ulike tider gjennom året og vite hva du trenger kan tillate deg å hamstre når salget er på.
  • Når vinteren strøk er på spesielle, for eksempel kjøpe dem selv om vinteren er flere sesonger unna. Hesten er ikke oppstyr om mote uttalelser.
 2. 2
  Ikke vær redd for brukte elementer fra folk du stoler på. Venner og troverdige andre hesteeiere kan være i stand til å selge deg sine brukte varer til en brøkdel av sin opprinnelige pris. En annen måte å få stor secondhand utstyr er å se på online selgere som har gode omdømme.
 3. 3
  Tenk swap-møter eller handler. Organisere et arrangement for andre hesteeiere i området for å bringe uønsket, overskudd eller secondhand utstyr sammen til handel. Dette kan inkludere hesteutstyr, kjøreutstyr og vedlikehold utstyr. Du kan enten gjøre direkte utveksling eller betale små mengder kontanter for å gjøre det rettferdig når det er ingen eksakte handler for en part.
  • Rense utstyret du setter inn en swap-møte. Du vil vil at elementene skal se tiltalende og i god stand.

Fôring på et budsjett

 1. 1
  Mate den beste kvaliteten du kan få. Fôring billigere, men dårligere kvalitet feeds er en falsk økonomi, som du er nødt til å mate mer, og det risikerer hestens helse ved mangler nødvendig næring. For å få fôr av kvalitet status på et budsjett, kjøpe i bulk. Den beste måten å gjøre dette på er å komme sammen med en gruppe med vennlige hesteeiere i ditt område som er villige til å kaste inn for kostnaden av fôr av pallen belastning. Dette handler ikke bare om bagged mat - melasse kan kjøpes i store trommer, selv om du må ha sterke folk og god logistikk på plass for å flytte denne beholderen.
  • Shoppe rundt. Se på nettet og telefonen rundt etter de beste tilgjengelige tilbudene. Fortell fôret forhandler som du er fornøyd med å kjøpe i bulk hvis du kan.
  • Be om råd fra en ernæringsfysiolog. Mange fôr produserer har gratis hjelpetelefon. Sørg for at du bruker pengene dine på den beste feeds og ikke over mate dyre kosttilskudd.
  • Bruk alltid opp bedervelig mat ved bruk av dato. Bare kjøpe så mye eller aksje i så mye bulk-kjøp som du vet du vil bruke opp i tide.
  • Hvis du kjøper melasse i bulk, har fôret forhandler laste den på lastebil med gaffeltruck deres, så har alle samarbeidende aktører komme med sine mindre beholdere for å fylle rett fra lastebilen. Innen de er ferdige, vil trommelen være mye lettere å bevege seg!
 2. 2
  Kjøp vinter fôr tidlig. Vinter fôrprisene øke etter hvert som vinteren skrider frem, så jo mer du har kjøpt tidlig, jo mer penger du vil spare. Hvis du ikke har penger til å kjøpe alt du trenger på slutten av sommeren eller høsten, få et lite lån fra banken. Selv betale tilbake lånet med renter vil tendere til å bevise billigere enn å kjøpe dyrere mat i løpet av vinteren selv, men sørg for å gjøre summene med banken din rådgiver først. Igjen, kan bruke andre hesteeiere til pitch på og kjøpe i bulk og dele lagringsplass være en fin måte å holde nede kostnadene og forbedre samfunnet ånd blant hesteeiere!
 3. 3
  Ta vare på beite ditt. Beite er skikkelig beite, ikke bare en paddock for valgdeltakelse. Hvis du er heldig nok til å ha noen, behandle det som en avling. Poo-plukke, rotere, kryss-beite, hvile, roll, harve, re-frø og gjødsel. Hold hester av det i vått vær. Spør en lokal bonde om råd hvis du ikke vet hvordan å vokse stort beite.
  • Hvis du bor i et klima hvor hestene fortsatt tilgang til beitet og gress over vinteren, være hensynsfull av gresset som er der. Hvis hestene tråkke på at gresset når det er vått, vil de ødelegge det verdifulle feed. Prøv heller å bruke provisorisk elektrisk gjerde for å flytte dem bort fra valg områder av vinteren gress slik at du kan mate det til dem. På tørre dager, la dem spise direkte fra gresset til å supplere kosten.
 4. 4
  Kjøp noen fôring kosttilskudd fra de lokale butikkene. Cider eddik, olje, hvitløk og salt kan alle kjøpes billigere i lokale forretninger deretter på fôr kjøpmenn. Hvis du får sammen med andre hesteeiere, kan du være i stand til å kjøpe engros.
 5. 5
  Finn billige kilder til ekstra mat. Spør butikker, supermarkeder og salgsboder om de har noen frukt eller grønnsaker de kan ikke selge, eller må selge raskt. Spør bønder og kolonihager holdere hvis de har et overskudd av avlingen sin at de ikke kan spise, lagre eller selge. Disse vil trolig være merkelig-formet, skadet eller liten. Ikke godta noen elementer som er råtten eller syke selv, hvis du finner disse, enten kompost eller kast dem som passer. Og vær klar over at hester ikke bør spise alle typer frukt og grønnsaker. Ikke gi dem sitrusfrukter, tomater, eller poteter (kokt eller rå). Fjern eventuelle steiner fra fersken eller plommer. De fleste andre typene er fine, inkludert de mer eksotiske som fiken og bananer.
  • Mate nøye utvalgte kjøkken utklipp, som melon rinds og papirmasse fra juicer. Disse bør oppbevares i kjøleskapet og matet til hesten raskt etter å produsere dem.
  • Dyrk dine egne grønnsaker eller urter. Hvis du har plass, kan du dyrke et utvalg av grønnsaker for deg selv og din hest. Du kan dyrke urter lett i potter. Mint er elsket av de fleste hester og er lett å vokse.
 6. 6
  Mål mat kvoter. Du kan kaste bort en masse fôr hvis det ikke er målt på forhånd. Ikke bare er overfôring bortkastet, men det kan føre til en overvektig hest. Vei feeds før du gir, bruke vekter for å veie hver feed.
  • Unngå å fylle hay garn. Mating fra gulvet er sunnere og raskere, men bortkastet. Mating fra en stor gummi bin eller omslutter et hjørne av stallen med kryssfiner, gir deg fordelene ved å fôre på gulvet, uten så mye avfall.
 7. 7
  Holde hesten frisk for å sikre optimal bruk av fôr. En sunnere hest vil få mest mulig ut av hans feed:
  • Holde hesten passende robust. Dette vil redusere mengden energi hesten bruker for å holde varmen / kul og hjelpe ham holde stand med mindre fôr.
  • Orm hesten din regelmessig (så vel som hver hest han er slått ut med). Få et egg teller regelmessig. Spør dyrlegen om den beste ormekurstrategien for hesten og området. Mate hesten, ikke ormer.
 8. 8
  Fyll haynets og forberede feeds forhånd. Dette vil spare tid senere, og gjøre det enklere for andre å mate hesten din for deg.

Vanning

 1. 1
  Gi hesten en ekstra bøtte, slik at du ikke trenger å fylle dem så ofte.
 2. 2
  Fyll bøtte i stallen. Fest en slange lang nok til å fylle bøtter uten å fjerne dem.
  • Forlenge avløp slik at fylling av bøtte fra stallen.
 3. 3
  Installere automatiske waterers. Disse må kontrolleres og rengjøres regelmessig, men de kan spare mye tid daglig.
 4. 4
  Spar vann ved hjelp av en justerbar dyse på hester. Dette betyr at du vil redusere mengden av vann som kommer ut. Sjekk også utette kraner og trau ballcocks å hindre unødig vanntap.

Verftet

 1. 1
  Vurdere utformingen av verftet. Vet hvor lang tid det tar å gå fra tack, fôr og rug rom til stallen, og fra stallen til møkkdungen. Tegn en plan for dette for å se om det er noen måter du kan konfigurere ting å fremskynde tilgang og tiden det tar. Eller finne mer effektive måter å fullføre hver oppgave, slik at du ikke dobling tilbake hele tiden.
 2. 2
  Vårrengjøring regelmessig, en gang eller to ganger i året. Ting vil kjøre jevnere på en dag-til-dag basis og gjør det lettere å holde verftet i god form i mellom.
 3. 3
  Finn reparasjoner som må gjøre, og gjøre dem så raskt som mulig. Små reparasjoner vanligvis slå til store reparasjoner hvis du lar dem. Fyll ut jettegryter som kan velte de trillebår, re-henge porter og dører som er vanskelige å åpne og lukke. Hold en liste over reparasjoner du har lagt merke til og delta på den minst ukentlig. Bære en hammer og avbitertang når han går verftet og bang i eller fjerne løse ledninger og negler som stikker ut. Dette vil redusere sjansene for revet hest deksler og hest ben, sparer du mye penger for lite innsats.
 4. 4
  Feie gårdsplassen når det er tørt heller da våt. Dette vil etterlate mindre rusk og gjørme toppet opp og gjør det til en mindre rotete jobben for deg.

Livery

 1. 1
  Holde hesten på livery, og du vil ha fleksibilitet til den ultimate avveining av penger og tid. Ulike typer livery krever ulike mengder arbeid. DIY krever mer arbeid da Assisted, del eller full livery, men er billigere. I dette tilfellet må du sjonglere økonomiske besparelser med tidsbesparelser og gå med hvilken fordeler du de fleste.
  • Vurdere å reise fra bopel / arbeid når du velger en hestepensjon. Dette bør være priset inn for å unngå overdreven tidstap.
 2. 2
  Spør om gress livery. Dette er en billig form for livré, men er bare tilgjengelig når det er nok lokket, og av og til ikke over vinteren. Ikke alle hester passer leve ut full tid.
 3. 3
  Be om å jobbe livery. Hvis hesten er egnet for jobben, vil noen rideskoler tilbyr en redusert livery avgift i retur for hesten blir brukt i undervisningen.
 4. 4
  Be om arbeid ved verftet for et redusert gebyr, men ikke bli overrasket om du blir slått ned, eller om reduksjonen er liten. Hold et øye for sesongmessige arbeidsplasser eller reparerer du er dyktig på, som å reparere gjerder, hopp, porter og dører, våren rengjøring og maling, rug rengjøring eller å kjøre traktor for å hjelpe til med felt vedlikehold eller grasproduksjon. Verftet manager er mer sannsynlig at du trenger hjelp på disse tider.
 5. 5
  Organiser en rota for måker ut av boksen, valgdeltakelse og fôring, med de andre liveries slik at du kan få noen morgen / ettermiddag av.
 6. 6
  Kjøp i bulk med andre hesteeiere, eller hele verftet. Fôr, høy / silo og sengetøy har vanligvis skal leveres slik at du kan sølt frakt også. Noen ganger verftet eieren gjør dette for hele gården.

Forsikring

 1. 1
  Finn billige eller gratis forsikring.
  • Bli en organisasjon som gir gratis forsikring. Tilgjengeligheten vil avhenge av hvor du bor, men typiske organisasjoner som kan gi gratis forsikring inkluderer hest samfunn og hopping eller feltritt foreninger.
  • Kjøp på nettet. Noen forsikringsselskaper gir online rabatter.
  • Betal økte utskeielser i retur for reduserte premier.
 2. 2
  Redusere forsikringskostnader.
  • Har hesten din sikkerhet merket, nemlig freezemarked, mircochipped. Forsikringsselskapet kan gi deg en rabatt for å ha hatt dette gjort.
  • Forsikre hesten for mindre enn verdt sin. Du vil få samme veterinær dekselet billigere, men vil få en redusert betaling dersom hesten dør eller blir stjålet.
  • Forsikring bare det grunnleggende. Disse inkluderer personlig ansvar, og muligens dyrlege avgifter.
 3. 3
  Hvis du velger å ikke forsikre hesten, i det minste få ansvarsforsikring. Ha litt penger til side hver måned for uventede veterinær avgifter og holde en god kredittvurdering så, om nødvendig, kan du gå inn i gjeld.

Vet, equine tannlege og hovslager

 1. 1
  Har ikke spart på helsepersonell for hesten din. I de fleste tilfeller vil prøve å spare penger på fagfolk vise seg å være falsk økonomi fordi sunne hester spare penger i det lange løp.
 2. 2
  Kjøp en kalender for tack rom for å holde på toppen av, skoing og vaksinasjoner. Dette er viktig for å unngå dyre komplikasjoner senere, og siste minutt avtaler noen ganger kommer med en ekstra avgift.
 3. 3
  Planlegg med andre hesteeiere. Veterinærer, tannleger og hovslagere betalt for bildeforklaring men denne kan deles mellom eierne hvis du planlegger samme tidspunkt for besøk. Alle hester kan bli brakt til et sentralt sted for å få ned kostnadene, og det er en god unnskyldning for alle å komme sammen for å diskutere alle ting hester. Sørg for å spørre veterinæren, hovslager eller tannlege for en "bulk" pris på forhånd slik at alle er klar over kostnadsbesparelser.
  • Gir kaffe og et stykke kake å lage et arrangement av det.
 4. 4
  Få en veterinær sjekke regelmessig. Planlegge disse kontrollene med årlige tannbehandlinger og vaksinasjoner vil spare på bildeforklaring kostnad, og veterinæren kan gi en rabatt pakke. Fange noen helseproblemer tidlig vil spare tid, penger og hjertesorg i det lange løp. Du kan kanskje også få en rabatt på deg forsikring.
 5. 5
  Lær grunnleggende rytter førstehjelp. Dette vil redusere det beløpet du må ringe ut veterinæren feilaktig, eller for mindre problemer.
 6. 6
  Snakk med hovslager din om å gå barbeint. Dette passer ikke alle hester eller styringssystemer, men hvis det lykkes, barfot hester har mindre fotproblemer og trenger bare trimming, heller deretter trimming og skoing.

Utstyret

 1. 1
  Kjøp det beste du har råd. Kjøpe de billigste produktene er en falsk økonomi. Canvas eller ballistisk nylon tepper kan vare 10 år eller mer, mens billigere tepper ikke kan vare en sesong.
  • Kjøp fra anbefalinger. Det beste er noen ganger vanskelig å finne. Spør andre eierne om produktene de har brukt og likt.
  • Kjøp dyrt utstyr samarbeide. Ting som clippers er dyre, men brukes sjelden så er enkelt deles. Alternativt leie dem ut til andre for igjen å få noen av kostnadene.
 2. 2
  Kjøp på salg. Være på vakt for salg og kjøpe når de er på. Spesielt kjøpe ved slutten av sesongen, for eksempel å få vinter tepper om våren.
 3. 3
  Kjøp syntetisk tack. Det er billigere og enklere å ta vare på og oppbevare.
 4. 4
  Kjøp vanlige nødvendigheter fra lokale butikker. Dette kan inkludere vaselin, sunblock, aftersun, baby kluter, bleie-utslett krem ​​(dette er utbyttbare med juret krem) bøtter, koster, spader og hårbørster. De vil bli billigere fra lokale butikker enn produkter rettet utelukkende på rytter markedet.
  • Bruk engangsbleier som omslag. De kan brukes som en meget effektiv og billig grøtomslag for hoven.
 5. 5
  Rengjør, omsorg for og lagre utstyret riktig. Bang overflødig skitt av verktøy, luft og vask tepper, rense tack og dekke det i en pustende trekk. Oppbevare utstyr under tak, i et godt ventilert område. Godt vedlikeholdt utstyr vil vare lenger.
  • Hold skinn tack godt kondisjonert.
  • Bruk regnfulle ettermiddager som en tid for å rengjøre utstyret mens du snakker med hesten din.
 6. 6
  Stoppe tapet av elementer. Tap av utstyr kan være kostbart og erstatte koster penger. For å stoppe dette fra å skje, her er noen løsninger:
  • Merk din mindre utstyr, som grooming kit, med hesten din eller ditt eget navn, for å bidra til å stoppe ting går mangler, spesielt i en hestepensjon.
  • Sette navnet ditt på bly tau og hodelag. De er enkle å låne og glemme å gå tilbake, men med et navn på dem, blir dette en påminnelse om å ville være låntakere som de trenger for å returnere dem.
  • Marker oppmøtet tepper med ditt postnummer i store bokstaver. Selv om dette ikke er attraktivt, oppmøtet tepper er dyrt, lett stjålet og vanligvis ikke dekkes av forsikringen.
  • Hold en sjekkliste for kontroll av etter hendelser, for å sørge for at du har samlet opp alt før du forlater.
 7. 7
  Være ressurssterk med DIY reparasjoner og fikser. Å være ressurssterk betyr at du kan reparere og lage ditt eget utstyr for å spare kostnader. Noen forslag er:
  • Du kan gjøre den gamle hesten dekselet varer lenge lenger med noen rett og slett DIY reparasjoner. Mange små tårer i disse strøk kan repareres å bruke et varmt lim pistol. Selv tar av dekselet med til en salmaker eller lerret-reparasjon arbeidstaker kan være mye billigere enn å få et nytt strøk.
  • Gjenopprette impregnering selv. Kjøpe impregnering midler hyllevare, og noen er sprayet på, noen børstet, så følg instruksjonene.
  • Bruk et teppe under for å øke varmen av en eldre dekselet. Gamle dekslene kan bli tepper når de har hatt det som et dekke.
  • Fjern spenner, lær stropper og andre elementer før kaste ut gamle dekslene. Disse kan brukes til å reparere andre deksler.
  • Lag din egen utstyr og hest pleieprodukter. Alt fra hest hov olje, sjampo, frakk enhancers å rengjøringsutstyr kan gjøres selv. Rope halters og haynets er eksempler på utstyr som du kan gjøre hjemme.
  • Lag dine egne hopp. Bruk dekk og melk kasser som provisorisk vinger.

Måker ut av boksen

 1. 1
  Slå ut hesten din så mye som mulig. Dette vil redusere måker ut av boksen, og hesten din vil bli sunnere.
 2. 2
  Kjøpe verktøy som vil fungere best. Grave frem verktøy skal gjøre jobben godt, uten at du smerter eller vanskeligheter:
  • Kjøpe verktøy som passer din bygge. Prøv dem i butikken først. Hvis du har en liten ramme, kan verktøy designet for barn eller tenåringer passe deg bedre.
  • Kjøpe verktøy egnet for jobben. Avhengig av type sengetøy, vil du kanskje en fire-delt gaffel eller en spon gaffel.
  • Kjøp en stor trillebår for å redusere antall ganger du trenger for å gå den møkkdungen.
 3. 3
  Velg den beste type sengetøy for deg. Dette betyr at det må være egnet for din hest, lett å håndtere, lett kompostert eller billig, avhengig av dine prioriteringer. De billigste Beddings er de som er et biprodukt av en annen industri. Makulert papir og papp som er mest vanlig, men de er vanskelige å håndtere. Kommersielt pakket sagflis er enkle å håndtere, men ofte kompost dårlig. Straw er billig og best for kompostering, men ofte er støvete, er så uegnet for noen hester.
  • Installer gummimatte. Dette er i utgangspunktet veldig dyrt, men vil redusere mengden av sengetøy du trenger å bruke, sparer tid, penger og redusere størrelsen på møkkdungen.
 4. 4
  Sette en presenning utenfor stalldøren. Skipping all møkk ut på at det ofte lettere og raskere deretter sikte på en liten møkk hoppe.
 5. 5
  Muck ut alle i stallen samtidig (enten alene eller sammen med andre). Verftet vil bare nødt til å bli blåst en gang, og hvis du har en trailer, kan møkk tas bort sammen.
 6. 6
  Plasser møkkdungen innen rekkevidde av stallen, men ned vinden, ute av syne for naboene, og med tilgang til en vei. Betrakt fotfeste, så vel som avstanden. Hvis du har en trailer, kan møkkdungen være lengre fra stallen.
 7. 7
  Vurdere å administrere en dyp kull seng. Dette innebærer å fjerne bare slippe og sette friskt sengetøy på toppen når det er nødvendig. Dette reduserer dagens arbeidsmengde, men hele sengen vil måtte bli strippet ukentlig (halvdypt kull) til årlig.

Den møkkdungen

Fjerne møkkdungen kan være en ekstra kostnad som er best redusert eller fjernet som en kostnad for deg. Her er noen forslag.

 1. 1
  Muck ut direkte til poser (sengetøy, silofôr eller fôr poser). Folk er mer sannsynlig å ta det bort hvis det er sikret, men du sannsynligvis ikke vil bli betalt for det.
 2. 2
  Kompost møkk haug. Dette innebærer noe vedlikehold, men den resulterende komposten vil være i høy etterspørsel, og du kan selv selge den resulterende kompost.
 3. 3
  Kontakt bønder og barnehager for å se om de ønsker det. De vil sannsynligvis har utstyr til å samle det direkte fra haugen. Jo eldre gjødsel, jo mer etterspørsel vil det være.
 4. 4
  Annonser på parseller. Med mindre rom gjødsel må Bagasje og minst delvis kompostert (3 måneder - seks måneder er best) å selge eller gi det til parseller. Hvis du har en bil, kan du tilby å levere den til dem for et gebyr.
 5. 5
  Spre det på deres eget land. Hvis landet blir brukt til beite hester må det først bli komposteres for å drepe eventuelle parasitter, men dette er den beste måten å styre møkkdungen som det vil også spare på gjødselkostnader.
 6. 6
  Betale noen for å ta det bort. Dette er dyrt og bortkastet, men fjerner behovet for å håndtere og kvitte seg med det, og er nødvendig i enkelte områder.
 7. 7
  Brenn det. Dette er en effektiv og billig måte å bli kvitt av gjødsel, men det er bortkastet, forurensende og ulovlig i enkelte områder.

Overvinne opp / grooming

 1. 1
  Trene hesten til å løfte begge føttene fra samme side når du, lagre måtte gå rundt hesten. Unge og ubalansert, eller gamle og stive hester kan finne dette vanskelig.
 2. 2
  Bære alt på en gang fra tack plass i stallen. Hvis hesten din har minimal tack, kan du være i stand til å bære alt i deg armene, hvis ikke det er tack traller å hjelpe deg, eller du kan bruke en ren trillebår. Du må ha et trygt sted å sette salen når du kommer til stallen. Du kan installere en sammenleggbar saloppheng utenfor stallen.
 3. 3
  Bruk begge hender til å stelle. Har striglebørste i den ene hånden og kroppen pensel i en annen. Brette håndtaket på metall karri i beltet eller bukselinningen, slik at du kan bruke den uten å måtte holde den. Bruk fullt-chaps eller over-bukser for å unngå å få jodhpurs / knebukser skitne.
 4. 4
  Groom bare hvor tack går å fjerne noe ting som kan gni hesten, heller deretter gjøre en full brudgom. Dette er veldig bra hvis du trenger å få til en leksjon raskt, men du bør gjøre en full brudgom hver dag slik at du kan bindingen med hesten din (selv om det er en leksjon hest) og finne helse og kropp problemer før heller senere.
 5. 5
  Bruk en hårbørste å børste ut halen og manen. Det er raskere enn å bruke en manke kam. Det er dyre hale børster på markedet, men en billig eller gammel hårbørste fungerer like bra.
 6. 6
  Brush manke / hale conditioner inn i halen og manen regelmessig. Dette vil gjøre det lettere å børste ut og holde rent.
 7. 7
  Bruk baby kluter for å rense ansiktet og dock områder. Det er også nyttig på utstillinger for å gi en siste minutt ren til hestens pels, tack eller støvlene dine.
 8. 8
  Klipp hesten i vinter. en avkuttet hest er lettere å stelle og avkjøles deretter en med en full vinterpels. Hesten må være robuste for å holdes varm. Delvis klipp er et kompromiss, der bare noen av pelsen blir klippet bort. Ikke gjør dette, men hvis du ikke ri hesten konsekvent, og sørg for at du vet veldig godt hvordan å klippe en hest.
 9. 9
  Hog eller trekke manke. En trakk manen er lettere å ta vare på. Butikkhyller manes (klippet bort) trenger ingen bryr seg i det hele tatt, men bare dekke noen typer hester som cobs. Bare trekke en hest manke etter en treningsøkt slik at hans porene er åpne, og hårene kommer ut lettere. Du bør også lære hvordan du gjør dette fra noen en med erfaring.

Riding

Følgende forslag er rettet mot å redusere tid.

 1. 1
  Slå ut så mye som mulig. Dette gir skånsom trening og reduserer mengden du har å ri.
 2. 2
  Lunge hesten. Dette gir mer intens trening som ridning. Tjue minutter av utfall arbeid er det tilsvarer en time ridd arbeid.
 3. 3
  Bruk en øvelse ark. Dette vil holde musklene varme og redusere oppvarmingstiden. Den kan også brukes under stell og overvinne opp.
 4. 4
  Dekk til hest med en kjøligere eller anti-svette teppe å redusere avkjøles tid.

Transport av hest

 1. 1
  Start en transport sharing avtale med andre hesteeiere i ditt område. Når en flåte kommer til en hendelse, og det er en ledig plass for en annen hest, ring rundt for å se hvem som trenger plassen. I sin tur, skylder den personen så en tur til en annen hendelse, og så videre. Du kan dele drivstoffutgifter og eventuelle andre tilknyttede kostnader, samt å ha noen til å holde deg med selskap på veien til arrangementet, og du vil også være å gjøre din del for å redusere utslippene til atmosfæren.
 2. 2
  Leie hesten flyte. I stedet for å eie den, bør du vurdere å ansette den. Eller starte en delt float-eie samarbeidsvillig med andre hesteeiere, slik at alle deler kostnadene ved kjøp og vedlikehold av flåtene til enhver tid.

Tips

 • Gjør en avtale med en venn å dele hest sittende når en av dere går unna. Du vil spare mye penger på å få noen andre til å komme inn og ta vare på dem, og dette vil frigjøre dere begge å ta fri når det trengs.
 • I Storbritannia kommer gratis forsikring med tilhørighet til noen av disse organisasjonene: British Horse Society (BHS), British Show Jumping Association (BSJA), British Dressur (BD) og British Feltritt (BE).

Advarsler

 • Aldri prøve å kutte hjørner på bekostning av hestens velferd.
 • Trespon som er et biprodukt av en annen bransje er ikke alltid egnet som underlag, det kan være skarpe splinter.
 • Den dype kullet systemet er ikke egnet for hester oppstallet 24 timer, eller de med pusteproblemer.
 • Gå barbeint med en hest av økonomiske grunner kan ende opp med å koste deg mer i det lange løp. Forskjellen i å ha en hest shoed og ha en hest trimmet er marginal eller fraværende. Gå barbeint er en viktig beslutning. Be for din hovslager råd.
 • Hvis du betaler for å få møkkdungen fjernet, spør hva som skal gjøres med det. Prøv å finne et selskap som composts det, som noen selskaper vil dumpe det i et deponi eller brenne den, noe som er bortkastet og forurensende.
 • Manen gir beskyttelse mot elementene og fluer. Hogging eller trekke manke fjerner noe av denne beskyttelsen.
 • Førstehjelp er ikke en erstatning for riktig veterinær omsorg. Hvis det tviler, alltid ringe veterinæren.