Wkino

Hvordan spare penger på bryllupet seremoni og mottakelse

Du får gift og ønsker en vakker begivenhet, men du må holde deg til et stramt budsjett. Dette er et problem som står overfor mange bruder. Ikke fortvil, det finnes måter å få din drøm bryllupet uten å bryte banken.

Trinn

Hvordan spare penger på bryllupet seremoni og mottakelse. Redusere antall personer i din brude partiet.
Hvordan spare penger på bryllupet seremoni og mottakelse. Redusere antall personer i din brude partiet.
 1. 1
  Prioriter! Lag en liste over de viktigste tingene du ønsker for bryllupet, og har din forlovede gjøre det samme. Er du mest opptatt av å ha nydelige blomster, invitere 400 personer, hosting bryllupet på et bestemt sted, eller serverer filet mignon og hummer? Kjenne dine prioriteringer før planleggingen starter vil hjelpe deg å avgjøre hva du skal bruke penger på, og hva du ikke tankene å gjøre billig eller gjør uten.
 2. 2
  Trim gjestelisten. Dette er vanskelig, men noen ganger nødvendig dersom kostnadene per gjest kommer til å bryte budsjettet. Kryss av navnene på listen over gjester som kanskje føler seg forpliktet til å komme i bryllupet hvis de er invitert, men ville ikke ha sine følelser såret hvis de ikke blir bedt om å delta. Tenk å invitere bare slektninger som du har et nært forhold i stedet for alle som har tilknytning til deg. Inviter bare folk som er viktige for deg og dine foreldre, snarere enn alle du kjenner.
 3. 3
  Redusere antall personer i din brude partiet. Du må kjøpe fine gaver for hvert medlem av din brude partiet, og som legger opp. Plus, tradisjonelt, hele brude partiet pluss sine datoer invitert til øving middag. Sju brudepiker og syv Groomsmen, kunne alle sine datoer, ring bærer og blomst jenter, og deres familier, samt begge settene med foreldre og alle lesere i seremonien, pluss liturg legge opp til 40 + folk til å mate!
 4. 4
  Ha bryllupet seremoni og mottakelse holdt på et hotell, og be om rabatter når familie og venner bor på samme hotell. Reservere en blokk med rom for dine gjester flere måneder før bryllupet for de beste prisene. Snakke med den aktuelle lederen når du ber om rabatter og reservere rom.
 5. 5
  Tenk å ha en venn eller et familiemedlem utføre vielsen. Dette kan spare flere hundre dollar som din minister kan belaste. Se informasjon om å bli ordinert til å sette opp ditt valg av en liturg.
 6. 6
  Betrakt et land eller småby bryllup. Arenaer, catering, og blomsterbutikker pleier å være billigere i små byer enn i store metro områder.
 7. 7
  Hold deg til planen for seremoni og mottakelse. Musikere vil kreve mer hvis bedt om å utføre utover tiden uttalt i kontrakten sin. Du vil også medføre ekstra limo kostnader hvis arrangementet går lenger enn planlagt.
 8. 8
  Hvis du ikke kjenner noen musikere selv, ringe lokalt college musikk avdelinger heller da leser i de gule sidene. Studentene vil bli billigere enn fagfolk.
 9. 9
  Ha seremoni og mottakelse på samme sted for å forenkle ting og spare penger. Det vil ikke være behov for limousiner til å ta deg til den andre plasseringen. Mange kirker har haller som er utstyrt for å håndtere bryllup til fornuftige avgifter - spesielt hvis du er medlem.
 10. 10
  Spør venner til å låne sine talenter ved å hjelpe ut med slike ting som invitasjoner, blomster og programmer. Spør en venn med pen skrivekunst for å løse dine invitasjoner stedet for å ansette en kalligraf. Hvis du forenkle din blomster og ordninger, kanskje en venn kan montere friske eller silke blomster som vil spare deg for hundrevis av dollar. Noen av de mest attraktive bryllup programmene er skrevet ut fra en hjemme-PC og så kreativt satt sammen med farget papp, silkepapir, bånd, etc.
 11. 11
  Tenk å ha bryllupet hvilken som helst dag, men lørdag. Fredager er også populære bryllup dager, men kan koste mye mindre enn en lørdag hendelse. For enda større besparelser, velger en ukedag kveld for bryllupet ditt. Planlegg bryllupet for å la gjester tid å komme frem til seremonien etter at arbeidsdagen er slutt. Mange gjester nyte ukedag bryllup som dette frigjør sine helger for andre aktiviteter. Velg en dato mellom november og april (mellom mai og oktober hvis du bor i den sørlige halvkule) for å unngå høyere høysesongen priser på mange områder.
 12. 12
  Tenk å ha bryllupet i løpet av dagen, for eksempel en helg brunsj eller en lunsj på lørdag eller søndag. Kostnaden for lokalet vil være mye lavere og dagtid belysning er bedre for fargefotografi.
 13. 13
  Vurdere å endre tradisjonen. Hvis du gjør en runde med toasts kan gjestene skåle med hva de er i dag drikker i stedet for at du må kjøpe champagne for alle. I stedet for en limo, mener en vanlig bil. Hvis du er fornøyd med bare serverer øl og vin, hoppe over full bar og lagre en bunt på brennevin. Vurdere en nydelig formell kjole som ikke er en tradisjonell kjole fra en brude butikk.
 14. 14
  Profesjonelt poserte og skikkelig tent fotografier er en av de få vakre ting du har fra din spesielle dag, men får dem trenger ikke å bryte banken. Velg en erfaren fotograf som vil omfatte alle bildene på en CD for en lav pris. Deretter kan du lage så mange rimelige kopier som du trenger i stedet for å betale en stor opptrykk avgift til fotografen. Også sette sammen en liste over de gruppebilder du ønsker, lage en detaljert tidsplan for dagen, og gi en kopi til alle på skuddet listen. Pass på å "pad" timeplanen din med 15 minutter så de som kjører sent ikke blir utelatt. Også vurdere en privat pre-bryllup møte for bruden og brudgommen etterfulgt av alle de poserte fotografering. Fullfører alt før bryllupet betyr at du kan tilbringe hele resten av dagen koser deg og selskapet av dine gjester. (Du kan ikke stå å bli holdt venter mellom bryllup og mottak.)
 15. 15
  Etter å se på den endelige planen for bryllupet ditt, men før du betaler eventuelle innskudd, bestemmer hvor du kan forenkle hele prosessen. Vurder om du virkelig trenger korsangere og en strykekvartett på seremonien og et bryllup sanger og en DJ i resepsjonen. Slippe duer eller sommerfugler eller å ha et stearinlys-belysning seremoni er helt fantastisk, men kan ende opp med å koste mye penger. Enkelhet sparer penger og hvis det gjøres bra, kan det hende at bryllupet virke mer rolig og fryktinngytende.
 16. 16
  Husk at bryllupet er en dag i starten av en livslang forpliktelse. Se utover bryllupsdagen til de målene du vil ha som nygifte. Hvis du ønsker å kjøpe et hus i de neste årene, holder det som en prioritet gjennom hele bryllupet planleggingsprosessen vil hjelpe deg å være forsvarlig om hvor mye du bruker på at en dag.

Tips

 • Ikke bli mobbet av en stab du betaler. Be om det du vil og stå på bakken.
 • Ta blomsterdekorasjoner fra seremonien til resepsjonen. Dette kan halvere din blomst budsjett. Vurdere å ha færre blomster og rimeligere blomster. Kjøp løse blomster og har lokalet personell eller en talentfull venn plassere blomstene kunstferdig i høye glass vaser. (The arrangere gjøres vanligvis gratis, men sjekk først!)
 • En annen måte å redusere kostnadene forbundet med bryllup er å ikke nevne at varen eller tjenesten er for et bryllup. For eksempel, hvis du leier en arena for bryllupet, indikerer rommet vil bli brukt til en "familie sammenkomst." Denne tilnærmingen kan også være nyttig for bryllup kaker. En vanlig kake er generelt priset mye lavere enn en identisk kake som har blitt identifisert som en bryllupskake. Hvis du planlegger å ha en enkel blomst ordning (som gerberas og grønne poms) du kan unngå en stor markering og behovet for en avtale ved ikke å nevne bryllupet.
 • Bruke en online tjeneste for RSVP og bare inkludere web-adresse på invitasjonene, sparer behovet for RSVP kort og ekstra porto. Vurdere å inkludere et telefonnummer for dem som kanskje ikke har tilgang til Internett.
 • Kutt ut å reise (og limo avgifter) mellom kapellet og mottak hall ved å ha bryllup på samme sted som mottak! Også, kan du være i stand til å forhandle frem en billigere pris for å bruke mer enn én tjeneste som tilbys på et bestemt sted. Dette gjør det også enklere for ut av byen gjester, siden de slipper å kjøre til to steder. De vil sette pris på det sterkt!
 • Du kan velge forskjellige kjoler for hver jente, men gi dem alle en felles som farge, et skjerf, et belte eller et sjal. Ved å ha jentene i samme tilbehøret, du veve en felles tråd som gjør ting ser godt satt sammen. Ingenting bør se tacky eller dårlig utført. God smak er viktig, men trenger ikke koste massevis av penger. * Lagre noen ekstra penger for ditt hjem. Du trenger det når du ønsker å kjøpe den nydelig sofa eller seng. Gjør ditt liv sammen den største prioritet over kostnadene. Begrense ditt ønske om å imponere verden. De vil ikke huske alle detaljer, og du blir sittende fast med regningen i lang tid framover.
 • Spør manager til å kaste i statister. Bruk hotellets hus sengetøy i stedet for å leie andre. Hotell og catering haller har egne rekvisitter og centerpieces at de er glade for å låne. Alltid be om minst 10% avslag oppgitte prisene.
 • Hvis du skal ha en candy "bar" eller stasjon, må du ikke gi bort favoriserer. Candy er en tjeneste. Det er ingen grunn til å gi dine gjester med begge.
 • Din baker kan frost noen "liksom" nivåer slik at kaken ser grand men sparer deg for penger. Du kan alltids kjøpe et ark eller to lags rund kake på et lager klubb eller matbutikk gjort i samme farge frosting som bryllupskake. Du vil være i stand til å mate mer for mindre. Også regne ca 20% færre porsjoner med kake enn det er mennesker. Mange ikke spise kake, så mye av kaken blir kastet bort. Til en kostnad på 5€ 0,00 til 10€ 0,00 (gjennomsnittlig kake kostnader) per porsjon, det er hjerte-breaking å se førti stykker bli kastet i søpla.
 • Spør etter avtaler når forhandling kostnadene for din kake, blomster og mottak hall. For eksempel, hvis du er i stand til å betale up-front, bør du være i stand til å få en 20% rabatt på kaken, som kan legge opp til hundrevis off cake din! Dette er også nyttig i å forhandle på blomster.
 • Bryllup muffinsene er også å få mer populært, og det er ikke vanskelig å gjøre det selv, enda bedre, få alle venninner til å hjelpe.
 • Betrakt et ark kake i stedet for en lagdelt kake, vil det spare deg nok til at du kan få en mer avansert oppskrift eller mer avansert kake dekorasjoner hvis du virkelig vil og likevel bruke mindre.
 • Har buketter laget av tørkede blomster eller fine "silke" blomster i stedet for kostbare, friske blomster. Klut eller bånd blomster er også en flott og holdbart alternativ. Å ha avtaler gjort dager eller uker i forveien kan spare tid, penger og stress.
 • I stedet for blomster og bånd til å dekorere kirken, prøv store rote bregner opp ved alteret med enkle stearinlys. De er billig og svært elegant. (Hold bregner tilbake fra åpen ild, sikkerhet først!)
 • Tenk å gifte seg under en off season, for eksempel fasten, september til november eller april. Du vil være i stand til å forhandle leieprisene med mottak haller på grunn av redusert etterspørsel og business. For eksempel, hvis du gifter deg i fastetiden, kan du være i stand til å forhandle frem en større mottakelse hall for samme pris som en mindre en. Også, off season bryllup tillate mer fleksibilitet fordi i den sjansen du har en 95% avkastning sats på bryllupet invitasjoner, vil du være i stand til å rykke ut for et større rom, kake, eller mat for lettere og ofte med lavere kostnader enn i sommermånedene.
 • Bruk en smoking sted som gir deg brudgommens tux for gratis når du bestiller andre på samme tid.
 • Når du vurderer kostnadene ved porto sjekk med Posten for å finne ut om det kommer til å bli en renteøkning. Dette kan sprenge budsjettet. I USA, kjøpe Alltid frimerker på dagens sats. De vil bli hedret ved postkontoret som en førsteklasses stempel uansett hvor mye de postale renteøkninger. Det er derfor de blir kalt for alltid frimerker.
 • Hvis du kommer med en "all-inclusive"-pakken, men du ikke ønsker at deres kake eller du vil ha en "tørr" bryllup, få trykt oversikt over hvert element, og be om å trekke de elementene du vil ikke være med. Du kan alltid ha noen venner kutte kake og spare på de "cutting" avgifter hvis du er villig til å signere en fraskrivelse.
 • Brudepiker er ansvarlig for sine egne utgifter til antrekk. Prøv å være forståelse om dagens økonomi ved å velge kjoler fra en rimeligere kilde inkludert kjole katalogselskaper. Første ordens en kjole i en passende størrelse for en av jentene og prøve henne har den på. På denne måten kan du se på nært hold i stoffet kvalitet, farge og stil på kjolen uten å kjøpe flere, og deretter finne ut at du hater dem. Selv om avkastningen er tillatt, det er tidkrevende, og du har ikke tid å kaste bort.
 • Spør også om noen kan være villig til å kjøpe bryllupet kake i stedet for å gi deg en bryllupsgave.
 • Ta selvstendige virksomheter alvor. Individer er mer villig til å kutte en pause enn si, dagligvareforretning blomst avdeling.
 • Se etter en kjole på en bruktbutikk eller sending butikk eller eBay, og deretter har det endres hvis nødvendig. Selv vurdere ikke-tradisjonell kjole, kanskje bare noe du føler ser bra ut, og du kan bruke den igjen etter bryllupet også.
 • Låne et slør eller kjøpe en av eBay. De brude butikker belaste opprørende priser for slør.
 • Be om hjelp fra venner og familie! De er GRATIS og ofte glade for å hjelpe.
 • Når du planlegger din seremoni og mottakelse på et hotell, be om å få snakke med en leder som er ansvarlig for disse tjenestene. En leder skal være i stand til å tilby de beste prisene for hotellets tjenester.
 • Hvis du bestemmer deg for å gå med friske blomster, velge blomster som er i sesong. Muligens vokse dem selv eller kjøpe blomstene i bulk på en Bondens marked og ordne dem selv. Eller, noen handel skoler som utdanner blomsterbutikker vil arrangere bryllup buketter for kostnaden av blomster.
 • I stedet for en se hendelse, kan du servere den som en "Pot Luck" stil for måltider og kan spare deg for penger.
 • For par med mange venner, har en liten, familie-bare seremonien. Deretter har en stor, uformell mottakelse på en annen dato. Dekorasjoner, plassering, kjole og alt annet kan være svært uformell og ikke veldig dyrt. Være nådig skjønt, og serverer god mat!
 • Sjekk på kapellet for å se om det er en annen bryllup samme dag. Noen ganger kan du dele kostnadene med å dekorere med andre par - hvis dere begge er villige til å velge nøytrale farger og den som går først sørger for at ingen velmenende slektninger "klare ting opp".
 • Betrakt et kjernepunkt som dobler som noe annet. For eksempel, i stedet for ett stort bryllup kake, sette en liten kake på hvert bord. Kaken er dessert og midtpunktet! Eller, hvis du gjør favoriserer, sette haug av favoriserer pent stablet i midten av bordet. Du kan også opprette et vakkert bord nummer, muligens dekorert med et bilde av paret eller et bilde av en by paret besøkte sammen, og bruke den som midtpunktet, omgitt av billig votive lys.
 • Kjøp din midtpunktet blomster på et engros lageret. Engros varehus ofte selger produkter i bulk og billigere enn vanlige butikker. Du kan ofte få 30-40 små centerpieces for mindre enn 75€ hvis du er villig til å spørre venner og familie for å hjelpe.

Advarsler

 • Noen ganger gjør-det-selv-prosjekter koster like mye som å kjøpe eller leie det ferdige produktet. Og tiden kostnadene kan bli enorme når du har så mye annet å gjøre.
 • Ikke glem å ta porto kostnader i budsjettet. Etter invitasjoner (vanligvis på 60 cent), svare kort (bruke postkort i stedet for konvolutter), og en zillion takkekort, legger det virkelig opp.