Wkino

Hvordan spare papir i skolen

Sparer papir i skolen er en god måte å bidra til å redde miljøet. Skolene er et utmerket sted å ta skritt for å bidra til å redde våre naturressurser, som det ofte vil bringe i lidenskapen av studenter, støtte fra lærere, ansatte og samfunnet. Her er noen ideer for.

Trinn

Hvordan spare papir i skolen. Bruke datamaskiner når det er mulig.
Hvordan spare papir i skolen. Bruke datamaskiner når det er mulig.
 1. 1
  Bruke datamaskiner når det er mulig. Hvis du kan, e-post av papir på geografien i Botswana i stedet skrive det ut. Hvis du har en bærbar PC, ta notater med det, heller enn med en bærbar PC.
 2. 2
  Bruk papirnotatblokker omhu.
  • Kjøpe og bruke resirkulert papir når det er mulig. Hvis du har papiret du ikke trenger lenger, ta det med til en gjenvinningsstasjon.
  • Bruk begge sider av bærbare papir. Unngå å forlate mellomrom så mye du kan.
  • Ikke gjør dumme ting med papir, som passerer notater, noe som gjør flyene, spise det å vise fram foran klassekameratene dine, kaster den i dine klassekamerater hoder og så videre. Ikke bare er det sløsing med papir, kan slik oppførsel få deg i trøbbel med skolens ansatte.
  • Gjenbruk brukt datamaskin papir: ta papir i resirkulering bin ved siden av skriveren, justere papiret slik at alle de blanke sidene er én retning, tre hull det, og du bare gjenbrukes mye papir som ville være bortkastet. (Du kan også tilby det til lærere for scratch papir).
 3. 3
  Bruk gratis papir-lagring programvare. Denne typen programvare vil bidra til å fjerne sløsing innhold når du skriver ut fra nettet og hjelpe til med å formatere dokumenter for å skrive mer effektivt.
  • Godt anmeldt de inkluderer FinePrint, PrintEco, og Utskriftsvennlig.
 4. 4
  Skriv liten, (men leselig) slik at papiret vil vare lenger.
 5. 5
  Få studenter involvert. Student miljømessige klubber er veldig populært, og kan bidra til å gjøre skolen samfunnet mer økologi-savvy.
  • Beregn hvor mye papir er kastet ut og gjenvinnes hver dag. (Vaktmesteren kan hjelpe deg å finne ut av dette).
  • Utdanne studenter på måter å spare og gjenbruke papir: plakater, "Tip of the Day" i den daglige bulletinen, hva som fungerer.
  • Resirkulere ren men brukte papir i bunnen av papir for lærere (alt du trenger er tid og noen papirkuttere).
 6. 6
  Få lærere og ansatte som er involvert. Voksne på skolen er interessert i å spare papir, også. Jobbe med dem i å finne måter å spare papir der det er mulig.
  • Finn ut hvordan du kan redusere papiravfall i kantina.
  • Lobby for hånd dryers i stedet for papirhåndklær.
  • Innlegg påminnelse klistremerker på serviett og papir håndkle dispensere, og kopimaskiner for å hjelpe minne folk til å redusere unødig bruk og spare papir.
  • Hjelp kunsten lærere slags papir til gjenbruk.
 7. 7
  Få bedrifter å donere papir. Arbeidsplasser har ofte store mengder papir varer som ikke brukes, for eksempel utdaterte brevpapir, konvolutter av feil størrelse, og utdaterte tegn. Spør lokale bedrifter, arbeidsplassene til foreldre, og lignende, for å donere disse papir varer til skolen din for å bli gjenbrukt. (Og i mange tilfeller er det tax-deductable!)
 8. 8
  Bruk side bla kataloger. Hvert år blir millioner av tonn med trær hogd ned for å gjøre bransjens milliarder av kataloger. Det er på høy tid vi bytter til side bla kataloger ved å bruke tjenester som eCatalog Creator.

Tips

 • Bruk baksiden av hvert papir. Prøv å redusere bruken av papir som det innebærer å kutte ned trær.
 • Hvis du trenger å kjøpe resirkulert bærbare papir - og noen ganger blank gjenbrukt papir vil ikke gjøre - kjøpe papir med høyest andel av resirkulert materiale.
 • Ikke skriv på tilfeldige biter av papir for å huske ting. (De er altfor lett tapt uansett). Skriv dem ned i ditt oppdrag bok eller bruke en "gul lapp"-programmet på den bærbare. Eller tekstmelding et notat på din mobile enhet. Eller bruk en visuell indikator - som å sette uret på "feil" hånd.
 • Ikke bruk de stiftede bærbare PCer som de på skolen. Etter at du har fylt ut mer enn halvparten av den bærbare, kan du ikke rive ut en tom plate uten rippe ut en skriftlig også. Vurder å bruke en tre-ring bindemiddel i stedet, eller en spiral notebook.