Wkino

Hvordan slippe minst én dress størrelse før bryllupet

Det er en kvinnes verste mareritt. Du har endelig funnet mannen i drømmene dine, gått gjennom frustrasjon med å planlegge et bryllup, og da du innser alle de brude dusj og feiringen har fått deg til å legge på seg.
Den store dagen nærmer seg med stormskritt, og du er livredd for at du ikke vil passe inn i den drømmen brudekjole du har kjøpt. Følg denne enkle tilnærming for å hjelpe deg å møte dine mål og lette bryllupet ditt dagen angst.

Trinn

Hvordan slippe minst én dress størrelse før bryllupet. Spis seks måltider om dagen.
Hvordan slippe minst én dress størrelse før bryllupet. Spis seks måltider om dagen.

Vann, vann og vann mer

Hydrering er kritisk. Selv om fordelene er utallige, er dette en av de vanskeligste tingene å implementere i din daglige rutine. Vann senker kroppen fett, spyler cellulitter, forbedrer fordøyelsen, blir kvitt mørke ringer under øynene, og gjør at du føler deg full. Dette er bare noen av fordelene ved å drikke de nødvendige 2,5 liter / liter vann per dag.

Bryt mengder ned i håndterbare mengder:

 • Ha en flaske vann ved siden av sengen. Før du går i dvale drikke 1/2 flaske (Merk: Dette vil mest sannsynlig øke behovet for å urinere om natten) og så snart du våkner opp (før føttene berøre gulvet) drikker de resterende 1/2 flaske.
 • Før hvert måltid drikke en halv flaske vann.
 • Bære vann med deg og nippe det hele dagen.

Gå en tur hver dag

Starter med en 10 minutters spasertur, og du kan alltid øke senere etter det blir rutine. Det er nok å forsiktig øke stoffskiftet og holde deg aktiv. Å miste vekt du ønsker å skyte i 45 minutter til en time med lett trening som gåing.

Spis sunt

 1. 1
  Spis seks måltider om dagen. Ikke få panikk, det er enklere enn det høres ut. Hver 3-4 timer fra det tidspunktet du våkner opp, spise litt noe. Din fordøyelsessystemet er langt mer effektiv ved håndtering av en rekke små måltider enn det er på å takle ett stort måltid. For eksempel kan du spise på 7 am, 10 am, 13:00, 16:00, 19:00 og 22:00. Begrense mini måltider til 250-300 kalorier per måltid.
 2. 2
  Begrense størrelsen på dine måltid deler (kjøtt, grønnsaker, karbohydrater) til ingen større og ikke tykkere enn håndflaten din.
 3. 3
  Inkludere et protein, et karbohydrat og en grønnsak eller frukt i hvert måltid. Her er et eksempel daglig måltid plan for å komme i gang:
  • Måltid en: Protein shake med 1% melk (whey protein drinker er også bra)
  • Måltid to: En halv eple og cottage cheese eller yoghurt
  • Måltid tre: Piece of kylling (ingen hud) og en liten salat
  • Måltid fire: Ost og balansen i eple
  • Måltid fem: Piece of magert kjøtt, ris eller poteter, grønnsaker
  • Måltid seks: Lav fett sjokolade pudding blandet med protein pulver
 4. 4
  Velg en dag i uken som belønning dagen og spise hva du vil og så mye du vil. Enten du liker pasta, kaker, iskrem, eller sjokolade. Ikke bekymre deg, du vil ikke få fett hvis du gjør dette fordi de siste seks dagene kroppen din har blitt vant til å spise "ren" mat. På den sjuende dagen din kropp tror du kommer til å gjøre det samme, og når du ikke gjør det, blir det lurt og eliminerer effekten av "junk" mat. I hovedsak, er du lure kroppen på din belønning dag, men du må spise høyet på den påfølgende dagen.

Tips

 • Holde seg på sporet og du vil bli overrasket over resultatene dine. Spise godt, drikke mye vann, og som du avanserer, bare forestille brudgommen se deg for første gang i din brudekjole og ser kjeven nedgang i målløs stillhet.
 • Disse enkle teknikker vil ikke bare hjelpe deg raskt, trygt og effektivt ned minst én dress størrelse, men de vil også hjelpe deg å føle deg mer energisk, levende og sunt (for ikke å nevne de positive effektene de vil ha på huden tekstur og generelle utseende ).

Advarsler

 • Hvis en av dine seks måltider er en snack, ikke gå ut og dytte massevis av marshmallows i munnen. Moderasjon er nøkkelen.
 • Mens du bør spise mer mat, sørg for at de er mindre måltider. Spise seks store måltider vil ikke hjelpe deg å miste vekt.