Wkino

Hvordan reroof huset ditt

Du blir nødt til å bytte taket på et tidspunkt i løpet av tiden du eier ditt hjem. Viktigste grunnene til dette er storm skade og alder. Selv de beste takmaterialer bære bare en 20 til 30 års levetid garanti. Kombiner det med det faktum at de fleste byggmester garantier kun dekker to år, og det er en god sjanse for at du vil ende opp med å betale for et nytt tak. Dessverre er et tak en dyr reparasjon med kostnader godt inn i tusenvis. Som et resultat, kan du velge å reroof huset ditt selv.

Trinn

Hvordan reroof huset ditt. Forbered deg på den aktuelle jobben.
Hvordan reroof huset ditt. Forbered deg på den aktuelle jobben.

Forberedelse før svette

 1. 1
  Forbered deg på den aktuelle jobben. Du ønsker ikke å strippe den gamle takbelegg off bare for å bli stoppet fordi du mangler deler eller tillatelser for reparasjon.
 2. 2
  Mål av taket for å få arealet (eller meter) av taket fotavtrykk. Dette kan gjøres fra bakken for en vanlig, eller enkle, tak. Men hvis taket har mye hofter og daler, vil du trenger å klatre opp en stige å ta en 30-fots (10 meter) målebånd med deg for å finne ut målingene.
 3. 3
  Bruk disse formlene:
  • Et rektangel eller firkantet område er lengde ganger bredde for et saltak. Beregn:
   A = LW eller A = bh. "LW" og "bh" betyr formere.
  • En trekantet tak delen er bare 1/2 av lengden ganger bredden. Beregn:
   A = 1/2 (BH).
   b er basen og h er høyden.
   • Denne "høyde" på figuren er målt ved å legge båndet på taket (ikke som rett opp gjennom luften).
  • En trapes formet (med bare to parallelle sider) seksjon er halvparten av (takhøyde ganger (bredde ved den nedre kant pluss bredden ved møne)); et rygg er en toppkant. Beregn:
   A = H (b 1 + b 2) / 2.
   Så, først "legge basen en pluss base 2 og deretter multiplisere med høyde og dividere med to." Base 1 og bunnen 2 er den nedre kant og mønet, henholdsvis.
 4. 4
  Sjekk om du trenger en tillatelse til å reroof huset. Enkelte lokalsamfunn krever at du kjøper en tillatelse og kan også kreve en inspeksjon fra en bygning inspektør. Sjekk om det med byens kode håndhevelse avdeling. Sjekk også med din huseiere 'Association for å se om det også krever spesiell tillatelse.
 5. 5
  Leie en søppelcontainer for de fjernede helvetesild. Den dumpster vil bli droppet av på timeplanen og plukket opp når du er ferdig. Noen deponier kostnad for dumping farlige materialer og mange resirkulering krever et ekspedisjonsgebyr. Se etter de beste tilbudene.
 6. 6
  Kjøpe helvetesild eller taktekking materiale av valg og deretter få den levert. Andre nødvendige materialer kan omfatte ny asphaltic papp, spiker eller taktekking stifter, blinkende og asphaltic taktekking sement.
 7. 7
  Kjøpe eller låne de verktøyene du trenger for eksempel stiger, en sikkerhets sele, tau, tak og tack hammer og brede flat-blad spader.
 8. 8
  Inviter venner og slektninger til å hjelpe deg. Det vil gjøre jobben mye lettere. Bare sørg for at du har et vindu av muligheter med godt vær for dagene er nødvendig for å få jobben gjort.

Fjerning av gammel taktekking

 1. 1
  Fjern bare en del av taket på en gang: med mindre du har et mannskap på arbeidstakere, kan du ikke gjøre så mye på en dag som du kanskje tror. Begynn omtekking huset ved å fjerne helvetesild ved hjelp av taktekking spade, hage spading gaffel eller firkantet kanter spade. Skyve det under helvetesild og lirke flere av dem opp begynner nederst på hvilket som helst sted. Som du banke løs helvetesild, kaste dem inn i søppelcontainer at du hadde parkert så nær huset som mulig.
 2. 2
  Kaste brukte blinkende, drypp-edge støping og gamle papp etter fjerning av helvetesild. Kast alt dette med helvetesild. Forsiktig: Løse bygningsmaterialer kan gjøre deg skli og falle, spesielt på et høyt skråtak.
 3. 3
  Feie taket med en kost for å bli kvitt rusk og trekk ut resterende negler. Ikke fjern negler holder boards eller kryssfiner på taket. Drive i slike løsnet strukturelle negler.
 4. 4
  Inspisere terrassebord for skader eller råte. Disse områdene må kanskje kuttes, erstattet og reparert før du installerer ny taktekking.

Sette på det nye taket

 1. 1
  Installere asfalt takbelegg, ullpapp. Bare rull den ut som du går, men på et høyt skråtak, kan det være lettere å håndtere hvis du kutter 20-til-30-fot (6-til-9-meter) biter fra rullene.
  • Overlapper den nederste raden av papir tre inches (7 cm) på toppen og 6 inches (15 cm) på sidene / endene av strimler (lavere strimler gå under kanten av en ovenfor). Bruk asfalt taktekking sement (lap-sement) på slutten runder av strips.
  • La papiret stilte opp rett ved å feste en krittstrek på taket dekk med merkene målt opp fra bunnen. Ikke bruk undersiden av taket som en rett linje. Dette vil mest sannsynlig føre til at du får papiret hakket, slik at du med rynker i materialet. Tillate filten å inn til 1/4 tomme (6,5 mm) og 3/8 tommer (1 cm) ved den nedre takkant.
  • Complete "forvitring-in" taket ditt med asfalt takbelegg papir. Bruk tinn caps, ca 2 tommer (5 cm) rund metall plater, i henhold til taktekking negler å holde følte fra å rive og blåser bort, hvis det kan være vinden før helvetesild er satt på.
 2. 2
  Monter drypp støping rundt omkretsen av taket ved hjelp av taktekking negler på 12 tommer (30 cm) avstand, og som strekker seg 1/4 tomme (6 0,5 mm) og 3/8 tommer (1 cm) utenfor kanten av det tak, over ullpapp.
 3. 3
  Plasser blinker i dalene i taket, hvor to seksjoner møte en dal. Nail dette ned som du gjorde drypp støping. Blinkende enten kommer forhåndslagde, bøyd for å passe eller flat og klar til å bli kuttet.
 4. 4
  Pop en serie med kritt linjer på 6-tommers (15-cm) mellomrom. Bruk kritt merkene for å opprettholde rett kurs linjer for helvetesild.
 5. 5
  Kjør en første kurset følge kritt linjer spikret ned i intervaller på 6 inches (15 cm). Plass det ved 3 inches (7 cm) fra den øverste kanten av grus.
 6. 6
  Start andre kurs. Begynn med den første singel på andre kurs og sentrum i utskjæringene over kategoriene. Fortsett svimlende individuelle helvetesild på senere ruller. Kuttet for å passe på dalene, opprettholde svimlende av helvetesild.
 7. 7
  Installere prefabrikkerte ridge helvetesild med taket lim sement på noen utsatte spiker pr produsentens instruksjoner.
 8. 8
  Avslutt med å installere blinkende rundt standen rør poking gjennom taket. Bruk asfalt sement under blinkende rundt stativet røret. Deretter lå helvetesild over standrøret over toppen av blinkingen. Sett den nedre kant av blinkende med lavere helvetesild med sementen.
 9. 9
  Rydd opp arbeidsområdet og inspisere taket for å sørge for at du ikke har glemt noe.

Tips

 • Hold tarps hendig i tilfelle du har en plutselig været endring før du får taket på. Bind dem sikkert.
 • Bruk en kraftig magnet (eller leie en) for å sørge for at du ikke forlater taktekking negler i gresset. De herreløse negler kan resultere i flat dekk eller skader fra en gressklipper ulykke.

Advarsler

 • Sikre stiger for å hindre dem fra å flytte mens du er under belastning.
 • Vær ærlig med deg selv - hvis du ikke er i god fysisk form, så ikke ta på seg jobben. Omtekking huset er en fysisk krevende prosess med belastninger på ryggen, ben og muskler.

Ting du trenger

 • Takshingel
 • Asfalt takbelegg papir
 • Spiker og stifter
 • Aluminiumsplate-blinking (leveres på rull) og 10 fot (3,5 m) drypp molding strimler
 • Asfalt takbelegg lap-sement
 • Kritt boksen og tråd
 • Målebånd
 • Utility kniv
 • Taktekking spade eller firkantet kant spade
 • Tinn klipp
 • Hammer og hammer-stiftemaskin
 • Straight edge
 • Mønet helvetesild for tab-mindre helvetesild (avskåret tredjedeler av 3-fanen helvetesild)
 • Broom
 • Stige
 • Sikkerhetsutstyr - briller, tau og sikkerhetssele
 • Søppelcontainer