Wkino

Hvordan posjere et egg

Krypskyting egg er en sunn måte å tilberede egg, siden du ikke trenger smør eller olje til å lage mat med. Posjert egg kan spises som de er, på salater eller brød eller gjøres om til egg Benedict.

Den perfekte posjerte egg vil ha en jevn, ubrutt eggeplomme omgitt av en skinnende ugjennomsiktig oval av eggehvite som sitter jevnt rundt egget. Selv om du kan føle litt skremt ved tanken på å lage en slik perfeksjon, det er faktisk veldig grei, selv uten bruk av en krypskytter. Følg disse instruksjonene for å produsere et posjert egg stand til å imponere noen frokost eller brunsj gjest du serverer!

Ingredienser

 • Egg (så mange du ønsker å tjene)
 • Vann
 • Hvit eddik (valgfritt)

Trinn

Hvordan posjere et egg. Få alt klart før du starter matlagingen posjert egg.
Hvordan posjere et egg. Få alt klart før du starter matlagingen posjert egg.
 1. 1
  Få alt klart før du starter matlagingen posjert egg. Timing er alt når det kommer til gode posjert egg.
  • Alle de ulike delene av måltidet, slik som toast, bør kjøtt og stekte poteter, være ferdig på samme tid.
  • Ved koking i noen få personer, kan det være nødvendig å holde de andre deler av måltidet varme i ovnen, en sol vindu eller en beholder på toppen av en kjele med varmt vann. Dette er greit, men alltid gjøre eggene siste. Du vil bli overrasket over hvor raskt tre minutter går. Mens du rote rundt helle juicen, blir perfekt posjert egg et hardkokt egg i løpet av et øyeblikk.

Ved hjelp av en pan å posjere egg

 1. 1
  Velg en egnet kjele for krypskyting. Den pan må være grunne og brede, som kunsten å krypskyting godt uten et egg krypskytter er å forsiktig skli inn i en bred, grunn skål fylt med kokende vann. Kjelen bør være i stand til å ta omtrent 1,5 liter (2 3/4 pints) av vann, eller 10 cm (4 ") dyp av vann.
 2. 2
  Tilsett vann. Fyll kjelen omtrent to tredjedeler eller litt mer med vann og føre til en mild koke.
  • Melk kan brukes i stedet for vann hvis du søker en rikere smak.
 3. 3
  Hvis du ønsker å hjelpe eggene å stille, legger 5-10ml (1-2 teskjeer) av hvit eddik i vannet. Det er ikke avgjørende, men det forbedrer eggets utseende fordi eddik koagulerer eggehviten.
  • Andre eddiker (balsamico, rødvinseddik, eple cider eddik) er fine, og noen ganger smaker godt når krypskyting egg, men vil muligens påvirke den endelige fargen.
  • Larousse Gastronomique anbefaler en spiseskje med eddik for å bli lagt per 1 liter (1 3/4 pints, 4 1/3 kopper) vann. På den annen side innstiller kokk Michael Romano legge en teskje av eddik per liter (1 3/4 pints).
  • Sitronsaft kan også bidra til å sette egg, men smaken vil også komme gjennom. Noen anbefaler å legge salt, men det kan hindre koagulasjon så det er best å ikke brukes.
  • Hvis eddik brukes, vil eggene har en vinegary smak. Chef Michael Romano forteller at et storkjøkken, er posjert egg vanligvis kastet inn i en annen kjele med varmt vann som er saltet, men eddik gratis og at dette begge sesonger dem og fjerner vinegary smak.
 4. 4
  Velg. Ferskere egg, jo bedre vil det drive ulovlig jakt fordi hvite er tykkere. Bruk egg som er så fersk som mulig, en egg rett fra høna vil drive ulovlig jakt uten behov for eddik som det vil koagulere umiddelbart.
 5. 5
  Pochere i roleg tempo. For best resultat, bare pochere ett egg om gangen. Mer enn ett egg risiko flette inn andre eggene når matlaging. Hvis du trenger å posjere mer enn én gang, stoppe på fire fordi noen flere vil kaste ut timing og sammenslåing rotet er uunngåelig. Instruksjonene etter avtale med både ett egg og opp til fire egg om gangen.
 6. 6
  Knekk et egg i en ramekin, liten bolle eller suppe øse. Gjør dette forsiktig for ikke å skade utseendet på egg. Alternativt knekke egget på en liten, flat plate som dette gjør skyve egget i pannen med vann enklere. Ikke bryte eggeplomme når knekke egg.
  • Gitt muligheten for å bryte egget når du flytter den fra en bolle eller plate i pannen, noen mennesker foretrekker å hoppe over dette trinnet og bryte egget rett i vannet. Hvis du gjør dette, vær forsiktig og bare legge til én om gangen. Og merk at ved å knekke eggene separat i en kopp og ikke rett i vannet, det sprakk egg har sjansen til å sette tilbake opp i sin lille "protein kokong". Kanskje du har lyst til å eksperimentere for å finne ut hva som fungerer best for deg.
 7. 7
  Skru ned forsiktig kokende vann til et oppkok. Vannet skal være knapt ulmende og temperaturen ca 160-180 º F (71-82 º C).
  • Pass på at du ikke slippe egget i kokende vann (100 º C/212 º F), da dette vil stramme eggene og gjøre dem usmakelig.
 8. 8
  Snurr kokende vann for å kjøle ned vannet før du stuper i ett egg.
 9. 9
  Senk eller slippe egget i sentrum av den knapt ulmende boblebad. For å bidra til å opprettholde formen av egget, virvle rundt den i en sirkulær bevegelse.
  • Chef Michael Romano anbefaler å bruke en Rasting metode for å innhylle eggeplomme med den hvite, forme det slik i ca 20 sekunder, eller til de hvite settene.
 10. 10
  Vent 3-5 minutter til kokt. Du vil kjenne at egget er kokt når det hvite er satt, og eggeplommene begynner å tykne.
 11. 11
  Hvis krypskyting flere egg samtidig, ikke spinner det kokende vannet. Plasser den første skålen med sin side bare å bryte overflaten av vannet. Med en svak rask bevegelse, dumpe egg ned i vannet.
  • Raskt gjenta dette trinnet med de andre eggene, og legger dem på 10-15 sekunders intervaller. Forlate god plass til eggene i kasserollen. Avhengig av størrelsen av kjelen, er to eller tre egg ad gangen om høyre.
  • Fjern hvert egg på rad etter at de har kokt i tre minutter hver.
 12. 12
  Fjern posjert egg med en hullsleiv. Arbeide raskt for å overføre hvert egg på tallerkenen, slik at overflødig vann dryppe tilbake i kjelen. Larousse Gastronomique råder til å oppdatere egg i kaldt vann og deretter renne av på en klut. Chef Michael Romano anbefaler dyppe eggene i kokende, saltet vann i 30 sekunder og plassere dem på et tørt håndkle å tørke.
  • Hvis kanten er ikke pen nok, trim med kjøkken kniver - cook hemmelighet.
 13. 13
  Serve. Posjert egg bør serveres så snart de er fjernet fra vannet og drenert. De kjøle ned raskt og når kald, de er ikke så ønskelig for kafeen.
  • Serveres på tykke skiver av crusty toast.
  • Serveres med bakte bønner, en kokt tomat og pølser.
  • Serveres med en salat.
  • Serveres i et pitabrød lomme.
  • Serveres på grønnsaker.
  • Serve posjerte egg over ristet smurte engelsk muffins og toppet med Bearnaise eller Hollandaise saus, kanskje litt bacon eller grillet skinke på siden.
  • Serveres som egg Benedict.

Med en individuell egg krypskytter

 1. 1
  Bruk fremgangsmåten som er beskrevet i den forrige metoden. Men når det gjelder å legge egg, tilsett egg krypskytter først. Den må ha en krok som sitter på kanten av pannen, bare å hekte dette på plass før den skyves inn i egget.
 2. 2
  Deretter legger egg direkte inn i egget krypskytter.
 3. 3
  Lage mat som er skissert ovenfor, trekk ut hele egg krypskytter. Hell av vannet og tjene som skissert ovenfor.

Ved hjelp av en silisium egg krypskytter cup

 1. 1
  Hvis du har tilgang til et godt kjøkken butikken, bør du vurdere å kjøpe en liten silisium egg krypskytter kopp eller et sett av silisium egg krypskyttere (et sett ofte kommer med en panne med et klart lokk). Dette er en ganske rimelig alternativ, og de er svært enkel å bruke.
 2. 2
  Flyte cup i pannen.
 3. 3
  Bring å putre og bryte eggene i koppene.
 4. 4
  Putre med en overbygd pan for 8 minutter (ved havnivå).
 5. 5
  Bruk en smør kniv til å skille posjert egg på kanten av kopp og invertere kopp over toast.
 6. 6
  Serve.

Å gjøre posjert egg på forhånd

 1. 1
  På tross av hva som ble sagt om å tjene umiddelbart, slik det fremgår av Julia Child og andre kokker som michael romano, er det mulig å lage posjert egg i avansert for den travle kokken med et publikum å mate.
 2. 2
  Gjør de posjerte egg som skissert ovenfor.
 3. 3
  Bare stupe posjerte egg i vanlig iskalde vannet for å slappe av. Plass i kjøleskapet og la til det er på tide å tjene - de holder godt i opptil en dag i kjøleskapet.
 4. 4
  Slippe dem inn i en kjele med kokende, saltet vann i 20-30 sekunder (og ikke mer enn ett minutt), og de ​​er klar til å tjene umiddelbart. Ikke stek dem noe lenger enn dette. Bruk serverer forslagene ovenfor.

Tips

 • Du kan også posjere eggene i en liten teflon stekepanne. Det holder nok vann til å dekke egget, kan du få plass til to egg på en gang, og det er lettere å få egg inn og ut uten å bryte.
 • Et egg-krypskyting ring kan brukes til å holde formen på posjert egg. Dette er metallringer tilgjengelige fra kjøkken butikker.
 • Non-stick, kan stål, elektrisk eller mikrobølgeovn egg krypskyttere kjøpes og brukes til å drive ulovlig jakt egg. Bare følg instruksjonene som følger med relevant krypskytter.

Advarsler

 • Bare lagre kokte egg hvis de har tilberedes rett gjennom.
 • Ikke slippe egget i kokende vann (100 º C/212 º F)! Dette vil negativt påvirke smak og tekstur av eggene fordi en rullende koke kan bare rive egget hverandre. Som en tommelfingerregel, bringe vannet til en byll, deretter redusere den til en småkoke (eller svært milde koke) før koking.
 • Hvis plommen bryter som du knekke egget eller som du setter egget i vannet, er at egg en fortapt. Trekk den ut og bruke den til noe annet hvis du kan, kanskje noen ønsker eggerøre i stedet.