Wkino

Hvordan planlegge en fest

Vil du at ditt parti å være morsomt, spennende og full av gode mennesker? Lær hvordan partiet mennesker gjør det

Trinn

Hvordan planlegge en fest. Bestemme seg for et tema.
Hvordan planlegge en fest. Bestemme seg for et tema.
 1. 1
  Velge et sted. Hvor har du tenkt å ha en fest? Vil det være en stor begivenhet, eller en liten komme sammen? Hvis partiet vil bli holdt i hjemmet ditt, sørg for å plukke et område for gjester å sitte, prate, og spise. Rengjør området på forhånd og rydde opp for å sikre at gjestene er komfortable, og vil ikke berøre noen av dine personlige eiendeler (ex. barn gradert spørrekonkurranser, private bilder, mobiltelefoner, barneleker, eller noe som dine barn, ektefelle, eller du ikke er komfortabel med å ha andre mennesker ser.)
 2. 2
  Bestemme seg for et tema. Vil det være for en anledning? I så fall tror det vil behage æresgjest.
 3. 3
  Bestem en dato / klokkeslett for festen. Hvis det er en bursdagsfest, de fleste prøver å ha festen på denne datoen. Også, sørg for å velge en dato der de fleste av gjestene er gratis.
 4. 4
  Bestem deg for et budsjett. Er du i stand til å bruke mye penger på denne eller den slags fest. Hvis du ikke har en kjæreste / venninne, så noen som du virkelig klikker med. Ikke imidlertid avhenge av dette elementet for å holde deg med selskap gjennom hele natten. Du er verten slik at du burde blande med alle invitert hvis du kan.
 5. 5
  Ta hensyn til hvem det er du ønsker å invitere til festen. Ikke alle ønsker å danse, ikke alle ønsker å lytte til musikk, noen mennesker ønsker å snakke og slappe av. Imøtekomme for ulike interesser og nivåer av sosial komfort med plass planlegging hvis det er mulig, og hvis det er aktuelt, ulike aldersgrupper.
 6. 6
  Begynne å plukke folk. Bare invitere du vil. Bare invitere folk som respekterer deg, ikke kysse-ups. Inviter folk du ønsker å bli bedre kjent, og hvis du vil at partiet skal være stor, fortelle dem til å ta med sine venner. Få så nøyaktig en teller som du kan før festen, slik som å sørge for at du har plass, parkering, mat og drikke for å imøtekomme.
 7. 7
  Gjør invitasjoner eller kjøpe dem. Sende dem ut innen en rimelig tidsramme på varsel. Hvis du har planer om å instruere de inviterte til å ta med venner, ikke send ut invitasjoner for tidlig, eller du kan ende opp med et større parti befolkning enn du kan håndtere.
 8. 8
  Bestem hva mat å gi. Ditt valg gir en stor effekt i partiet. Hvis du ikke vet hva du skal få, spør rundt for å se hva fremtiden party-deltakerne ønsker. Ikke overse drinker eller kjølt oppbevaring for disse drikkene. Gjør ikke opp spriten for mye. Du ønsker ikke din plass smelling som en dump.
 9. 9
  Hva er en fest uten musikk? Plukk som du tror vil være mest behagelig for en ånd av festen og dine gjester. Det er en god idé å ha en iTunes-vinduet åpent på datamaskinen slik at du kan laste ned låter som gjester foreslår. Hvis du ikke har penger til iTunes og ikke har mye av dine egne låter, be gjestene ta med eget. Du kan også spille en radiostasjon som har alt som er hot, og ringe inn med forespørsler!
 10. 10
  Sett stemningen / tonen i partiet med musikk, belysning, dekorasjon og antrekk ved å komme i kontakt med www. Megamixevents.co.uk. Hvis du vil ha en energisk dans miljø, ha musikk, strobelys, lasere, tåke maskiner og kanskje noen video synkronisert med musikken din.
 11. 11
  Rengjøre huset og rydde selv. Ingen liker en skitten fest. Det er en god idé å ha noen rengjøring ting rundt, og beis pinne bare i tilfelle noen søl på seg selv eller dine møbler. Sørg for at det er nok toalettpapir! Det høres kanskje rart, men du ønsker ikke den eneste minne av partiet å være en tom tube, og du egentlig ikke ønsker noen du kanskje ikke vet å bruke dine håndkle.
 12. 12
  Har noen party-spill satt opp. Dette betyr ikke hva det pleide å med pin halen på eselet eller spinne flasken. Noen spill av alt som spillerne håndtere skilte foreldre, middelmådige jobb / inntekt, og ekteskap. Det kan være en ekte latter.
  • Halo 3: Dette spillet er bare tilgjengelig på Xbox 360, men er ekstremt morsomt når du spiller multiplayer. Jeg vil anbefale det for gutter, men noen jenter er interessert i det også. Det er tre spilltyper du kan spille på dette spillet. Smi Mode: Du kan gyte noen kjøretøy eller våpen eller utstyr eller naturen når du vil bruke den. Custom Games, jeg liker dette fordi, i motsetning til smie, du får ikke alle våpen og kjøretøy du ønsker umiddelbart, du trenger ferdigheter, ville jeg anbefale å spille dette hvis deres er flere mennesker. Og til slutt, det er Matchmaking (Xbox Live er nødvendig) I matchmaking du spiller online mot andre mennesker rundt om i verden, vil jeg anbefale dette hvis færre folk kommer over. Hvis du har mer enn 4 personer som kommer over jeg vil anbefale å ta svinger eller gjør en det er der du kobler opp to Xbox 360 sammen og spille mot hverandre. Hvis du ønsker å gjøre dette bare spør en venn om han kan bringe sin Xbox over. Og til slutt, før festen gjøre flere Map Variant og spillvarianter slik at vennene dine ikke vil gå lei å spille en vanlig kart, er en annen morsom mulighet til å ha alle lage sine egne baser på smia enn lagre og spille den på tilpassede spill. VELDIG slutt, sørg for at du prøver infeksjonen type spill, er det ekstremt morsomt.
  • Rockeband: Dette spillet er tilgjengelig på flere spill systemer med sikte på å spille som medlemmer av et band med bruk av gitar, mikrofon og trommesett følger med spillet.
  • Guitar hero serien: Dette kan være en eller to spiller spill avhengig av hvilken utgave du velger. Som Rock Band, bruker den sine egne kontroller av gitaren natur å spille gjennom spillets nivåer.
  • Dance Dance Revolution: Dette kan være en eller to spillere avhengig av hva kontrollerne du har tilgjengelig. Trinn til musikk som anvist av pilene på skjermen. Selv om bare noen få mennesker spiller dette spillet, avhengig av hvilken utgave du velger, kan gi noen god musikk.
 13. 13
  Har planer om å ta regler og gjestenes sikkerhet.
 14. 14
  Kontroller at du har en og nyte det.

Tips

 • Alltid dukke opp på stedet av partiet to og en halv time før festen begynner å ta vare på dekorasjoner, kake, drikke, mat, musikk osv. Pass på at alt er perfekt.
 • Spille musikk som alle vil nyte!
 • Hvis du ikke er kreativ, kjøpe invitasjonene. Invitasjoner angi tonen for festen så velg med omhu. Og sørg for å være personlig ved å sette navn på invitasjonene. Dette vil forbedre partiets deltakelse og sørger for en mer minneverdig fest.
 • Kortlaging programmer på datamaskinen kan være nyttig, men hvis du ikke har en av disse, bare vinge det
 • La folk få vite om festen på forhånd! Hvis folk vet om festen uker i forveien da dette gir dem en sjanse til å sørge for at de ikke har tenkt noe på dagen i partiet.
 • Vurdere et tema. Prøv å velge noe som går med sesongen og har et fengende navn. Grab noen dekorasjoner, samtale startere eller fester som passer til temaet. Inviter folk du liker og / eller know-invitere folk på grunn av deres status vil ikke styrke statusen til partiet eller dets kvalitet.
 • Inviter din knuse. Du vet aldri hva som kan skje om ikke får hengt opp på din knuse nærvær. Husk, hvis noe bra skjer, flott. Hvis ikke, har du ikke tapt noe.
 • Pass på at du snakker til alle og spørre hvordan de gjør for å sikre at alle føler at de får nok oppmerksomhet. Ingen ønsker å sitte av seg selv hele partiet.
 • Alltid invitere noen flere mennesker enn du har tenkt på å ha på festen fordi det vil gjøre opp for gapet av folk som ikke møter opp.

Advarsler

 • Ikke invitere noen som er negative, de kan ta med natt ned.
 • Prøv å unngå folk som misliker andre mennesker på gjestelisten.
 • Ikke invitere ikke-venner. De kan ødelegge festen.
 • Aldri komme i en kamp på eget parti.
 • Har du ikke narkotika til stede. Det kan resultere i arrest, og problemer med foreldrene dine. Det kan føre til problemer med dine venners foreldre mens de ville være i trøbbel også.
 • Hvis du er under 21 år, ikke serverer alkohol (i Europa, kan drikking alder være annerledes i utlandet). Ditt parti kan bli ferska som betyr at du ville komme i trøbbel med politiet, foreldrene dine, og dine venners foreldre. Vennene dine vil være i trøbbel med sine foreldre til.
 • Ikke la gjester invitere venner uten din godkjenning først.