Wkino

Hvordan organisere et nabolag verft salg

Må du ikke trenger? Kanskje naboene trenger å gjøre det så bra. Ville det ikke være fint å ha en garasje salg eller verft salg? Du kan gjøre en masse penger fra garasje / verksted salg samtidig ha mye moro! Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan organisere et nabolag verft salg. Velg en dato for å holde salget.
Hvordan organisere et nabolag verft salg. Velg en dato for å holde salget.
 1. 1
  Velg en dato for å holde salget.
 2. 2
  Gjøre opp noen løpesedler ca seks uker i forkant av ditt salg dato å la naboene vite om salg og be dem om å delta i. Pass på å sette ditt telefonnummer og e-postadresse på løpesedler.
 3. 3
  Finne og forberede. Gå gjennom et skap eller en skuff når du får sjansen, og som du trekker ut ting for salg din, gå rett fram og merke dem med priser, ved hjelp av en markør og noen tape. Sett elementene i en pose eller boks, og putt dem bort i kjelleren eller garasjen.
 4. 4
  Send ut en annen flyger minner dine naboer at tiden er inne. Gjør dette ca en uke til 10 dager før salget.
 5. 5
  Prøv og male. Reklame er viktig her. Folk vil ikke komme til et garasjesalg med en skjev stykke papp som et tegn. Få et godt stykke hardtre, og male på meldingen i hvitt.
 6. 6
  Annonsere i lokalavisen eller en online klassifisert nettsted.
 7. 7
  Inkluder generell gate kryss, hvor du har tegn, i oppføringen som vil gjøre det veldig enkelt. Det er lettere å si gå til 9. og 10. snarere enn tusen niende st, fordi de nå må se det opp.
 8. 8
  Spør en deltakende nabo til å gjøre noen tegn og sette dem ut på travle gatehjørner natten før salg.
 9. 9
  Ordne alt i garasjen natten før. Hvis du trenger å sette opp på en innkjørsel eller gårdsplass, ha alt i nærheten av døren, slik at du kan kjøre den ut og sette den opp raskt i morgen.
 10. 10
  Fjern tegn etter salg av flere grunner. One: slik at folk ikke kommer tilbake neste uke på jakt etter verftet salg. To: de fleste byen forordninger krever skilt fjernes.

Tips

 • Være villig til å håndtere på prisene. Målet er å kvitte seg med ting og la den gå til noen som vil bruke det (så det vil ikke ta opp plass i deponi din).
 • Sørg for å tørke ting av, klippe løse tråder, sy på en knapp, eller det som måtte være nødvendig for å sørge for at elementene er topp kvalitet. Du vil ha mer flaks selger en vare hvis det ser presentabel!
 • Hva du ikke selge, selge på anerkjente online auksjon sider og fortelle dine naboer å besøke nettstedet du har valgt. Send dem til å laste opp sine usolgte elementer også.
 • Prøv å plukke en fin dag for å holde salget. Ingen ønsker å gå hjem med våte elementer!
 • Være klar i god tid før din uttalte åpningstid. Hvis du har annonsert godt, vil folk møter opp tidlig.

Advarsler

 • Hvis du har noe du tror kan være veldig verdifull, slå det opp på en auksjon tjeneste før du setter den ut. Du vil ikke ha noe verdifullt å gå for pennies på dollar.

Ting du trenger

 • Ting man må selge
 • Fargerikt papir for løpesedler
 • Svart sharpie
 • Endre
 • Mange selgere