Wkino

Hvordan oppmuntre katten til å drikke mer vann

Mange katter ikke drikker nok vann. Dette resulterer i katter som lider av urinveiene problemer, de resulterende søppel boksen problemer, øvre luftveisproblemer, og mangel på stell. I tillegg utenfor katter ofte har problemer med å drikke nok vann, spesielt i iskaldt vær. Disse forslagene vil bidra til å forhindre eller redusere disse problemene.

Trinn

Hvordan oppmuntre katten til å drikke mer vann. Bruk rustfritt stål eller glass boller.
Hvordan oppmuntre katten til å drikke mer vann. Bruk rustfritt stål eller glass boller.
 1. 1
  Bruk rustfritt stål eller glass boller. Noen katter liker ikke å drikke fra plast retter eller noen typer crocks. Dette kan være grunnen til at noen katter liker å drikke direkte fra kran eller badekar vann. Hvis du ønsker å fortsette å bruke en plast tallerken eller crock, fortsatt tilby vann i en rekke retter, inkludert rustfritt stål og glass, slik at katten kan velge.
 2. 2
  Oppvasken daglig, og skyll godt.
 3. 3
  Har flere retter i hele hjemmet, så vann er lett tilgjengelig
 4. 4
  Gjør "suppe" for katten din. Ta flere spiseskjeer med hermetisk kattemat som katten liker og bland med like mange spiseskjeer med vann. Bland godt. De fleste katter vil gjerne drikke suppe. Dette er veldig bra for utendørs katter under iskaldt vær, hvor mye av tiden noe vann vil bli frosset. Oppmuntrende vanninntaket vil gjøre dem sunnere. Kast noen uferdige suppe, hvis det er noen.
 5. 5
  Hvis katten ikke liker hermetisk kattemat, legge til en liten mengde vann til en liten mengde av tørr mat, la den suge, og deretter tilby til katten din.
 6. 6
  Hvis katten liker melk, tilsett en liten mengde melk til flere spiseskjeer vann til smaken vannet.
 7. 7
  Legg noen isbiter til din kattene mat eller ved siden av din kattene mat for at katten din til å slikke dem og få mer vann derfor.
 8. 8
  Sette katten opp på vasken og se om katten din liker vann fra springen. Rennende vann er noen ganger bedre enn stående vann! Hvis katten din liker rennende vann, kan en vannfontene oppmuntre dem til å drikke mer vann.

Tips

 • Hvis vannet kan fryse, bruker rustfrie retter, ikke bruk glass boller. Hvis strøm er tilgjengelig i området, investere i en oppvarmet vann bolle. Mange er plast, men kan være foret med et separat rustfri skål. Sette vann i og rundt den rustfrie bollen, slik at varmen vil foregå gjennom vannet.
 • Å hindre sløsing med hermetisk kattemat, fryse den. Åpne en boks med kattemat og sted maten på en plastpose på en plate. Skjær hermetikk i biter og fryse. Når frosset, plasser biter i plastposen. Klipp papiret etiketten fra boksen og plassere det i baggy også, for å identifisere kattemat.

Advarsler

 • Kontakt din veterinær for råd om kattens vanninntaket og generell helse.

Ting du trenger

 • Rustfritt stål eller glass retter
 • Hermetisk kattemat
 • Oppvarmet vann fatet (for utenfor katter i områder som fryser)
 • Baggies og plate
 • Fryser