Wkino

Hvordan øke lengden på tiden babyen sover

Babyer sover ikke det samme som voksne. Vanligvis vil de sove i 2-4 timer og våkner ute etter å bli matet, og deretter ha en aktiv periode på 1-2 timer. Dette varierer mye i løpet av de første få årene. Følgende tre metoder kan bidra til å forlenge tiden en baby sover.

Trinn

Hvordan øke lengden på tiden babyen sover. Bruk denne metoden når innledende fôring problemer har blitt løst, og en baby har bare milde sove foreningen problemer eller har vansker med å sovne fordi han er overtrøtt eller overstimulert.
Hvordan øke lengden på tiden babyen sover. Bruk denne metoden når innledende fôring problemer har blitt løst, og en baby har bare milde sove foreningen problemer eller har vansker med å sovne fordi han er overtrøtt eller overstimulert.

Metode 1 - Gråter ned

 1. 1
  Bruk denne metoden når innledende fôring problemer har blitt løst, og en baby har bare milde sove foreningen problemer eller har vansker med å sovne fordi han er overtrøtt eller overstimulert. Teknikken innebærer å forlate babyen å gråte, og selv om det er veldig vanskelig å lytte til en ung baby gråte seg i søvn, vil det hindre alvorlige søvnproblemer i fremtiden.
 2. 2
  Observere en 5 - 10 minutters ventetid. Babyer under seks måneder gammel bør ikke stå å gråte, så magen er svært liten, og de trenger å spise ofte tilstrekkelig opp i vekt. Hvis du finner gråt vanskelig å ignorere, prøv og vent i minst 5 minutter før du går inn til barnet ditt.
 3. 3
  Skriv inn din babyens rom og berolige ham med en beroligende touch eller rolig stemme. Dette bør holdes på mellom ett til to minutter før du forlater ham. Deretter bør du vente ca 5-10 minutter før retur. Prøv å gjenta denne prosedyren før barnet lærer å sove av seg selv.

Metode 2 - Kjernen natten

 1. 1
  Bruk denne metoden for en baby på seks uker som veier mer enn 4 0,6 kg (l0lb), har falt i en god dagtid rutine og er settling godt i kveld, og er å sette på nok vekt hver uke. Du vet det er rett tid å begynne å tenke på denne metoden når babyen er fortsatt våkne om natten på jakt etter en feed men ikke mate godt 7 am.
 2. 2
  Anerkjenne barnets livsopphold nivåer. Kjernen natt fungerer etter prinsippet om at når en baby sover for en lengre spell i natt over flere netter, bør han ikke bli matet igjen i løpet av de timene sov i løpet av kjernen natt. Når du har sett at babyen kan vare en viss tid uten strøm, kan du bruke denne muligheten til å hjelpe ham til å sove lenger. Hvis han våkner i løpet av disse timene, bør han stå i noen minutter for å bosette seg tilbake for å sove.
 3. 3
  Hvis han ikke bosette, prøver å klappe ham, og tilbyr ham en dummy eller en slurk vann, noe som gir ham et minimum av oppmerksomhet. Babyer over seks uker som er å sette på en god mengde vekt hver uke, men som fortsatt våkner på 3am bør tilbys en dummy eller en flaske kjølig, kokt vann. Hvis barnet fortsatt ikke vil bosette, gi ham den minste fôr som får ham gjennom til 7 am.

Metode 3 - Kontrollert gråt

 1. 1
  Bruk dette hvis alle andre har feilet. Kontrollert gråt er den mest effektive måten å sove-tog babyer over 6 måneder.
 2. 2
  Vær forberedt. Det er en intens teknikk og tar mye engasjement og utholdenhet, men kan være svært vellykket i å få barnet til å sove gjennom natten. Hvis babyen er fortsatt fôring i natt, men er det en god idé å prøve kjernen natt metode for å sikre at han ikke gråter av ekte sult.
 3. 3
  Begynn kontrollert gråt på kvelden på den første dagen. Den samme prosedyren skal utføres uansett hvor mange ganger din baby eller smårolling våkner om natten.
 4. 4
  Dag 1:
  • Bestem deg for en fast tid for å starte sengetid rutine og hold deg til den. Vent minst en time i badekaret, melk fôr og bosetting.
  • Bosette barnet i sengen sin før han blir for trøtt. Kysse ham god natt og forlate rommet.
  • Tillate et minimum av fem til ti minutter med gråt før han returnerte for å berolige ham. Trygghet bør holdes til et minimum. Du kan stryke ham eller si 'ssh-ssh' sakte, men motstå trangen til å plukke ham opp. Forlate rommet etter to minutter, selv om han fortsetter å gråte.
  • Etter den første halvtimen av gråt, bør tiden mellom besøkene økes med fem til ti minutter hver gang, til 15-20 minutter mellom besøkene.
  • Fortsett med å sjekke plan hver 15-20 minutter før din baby eller smårolling sovner. Trygghet bør fortsatt holdes på et minimum av ikke mer enn to minutter, og han skal ikke løftes ut av sengen.
  • Hvis barnet våkner om natten, fortsetter å følge samme plan for kvelden, gradvis øke tiden mellom besøkene, før du går i hver 15-20 minutter.
 5. 5
  Dag 2:
  • For dagtid naps, er det viktig at du begynner der du slapp i natt.
  • Vent minst 20 minutter før du sjekker babyen din og fortsette å holde besøk til ham til maksimalt to minutter, med et minimum av trygghet.
  • Hvis din baby eller småbarn sovner nærmere den tiden han er ment å være å få opp, la 15 minutter i morgen lur og 45 minutter ved lunsjtid lur slik at han ikke vil ende opp med å sove etter 15:00 i ettermiddag. Hvis babyen er veldig sliten han kan trenge en kort lur på 15-20 minutter for sent på ettermiddagen, så han ikke blir over-sliten.
  • Følg samme settling prosedyre som den første natten i kveld, denne gangen venter 20-25 minutter før retur. Under besøk på den andre natten, berolige barnet ved å si "ssh-ssh", men ikke slag eller nær ham.
  • Hvis babyen er fortsatt gråter etter den første timen, bør tiden mellom besøkene økes til 35-40 minutter.
  • Hvis han våkner om natten, bør du vente 45 minutter før du sjekker ham, og du bør ikke snakke til ham eller hjerneslag ham. Reduser besøk til ett minutt.
 6. 6
  Dag 3:
  • Hver tredje dag, vil de fleste babyer og småbarn være settling seg selv på alle søvn-ganger i løpet av 20 minutter, og det er ikke nødvendig å kontrollere dem.
  • Hvis babyen Backtracks på en av de bratte-tider, og du må gå tilbake til å sjekke ham, begynne med å se på ham hver 15-20 minutter og øke intervallet til du er tilbake til 45-50 minutter.
 7. 7
  Når barnet ditt har gjort noen dager med bosetting innen 20 minutter, bør du være i stand til å bruke gråt-down metoden for å få ham til å sove. Innen et par uker, vil de fleste babyer og småbarn gå til å sove uten noe oppstyr i det hele tatt.