Wkino

Hvordan mestre gjøre det selv elsikkerhet

Mange av oss som utfører DIY snekring, hagearbeid, maling, og selv VVS. Men når det kommer til hjem ledningsnett, holder frykten oss fra å fullføre prosjekter som øker verdien av vårt hjem, og gi oss sterk personlig tilfredsstillelse fra de vakre oppgraderinger vi kunne utføre.

Trinn

Hvordan mestre gjøre det selv elsikkerhet. Elsikkerhet er uten tvil, det viktigste aspektet ved ethvert elektrisk arbeid.
Hvordan mestre gjøre det selv elsikkerhet. Elsikkerhet er uten tvil, det viktigste aspektet ved ethvert elektrisk arbeid.
 1. 1
  Elsikkerhet er uten tvil, det viktigste aspektet ved ethvert elektrisk arbeid. Og akkurat som alt vi gjør i livet, kommer frykten fra "ikke vite". Så tenk deg hva du kunne oppnå om du kunne utføre hjemme ledningsnett trygt og tillitsfullt. Tenk deg å spare tusenvis av dollar i løpet av årene, hvis du kan gjøre det selv!
 2. 2
  Det egentlig tar bare en sunn fornuft tilnærming, men like viktig, det krever din fulle oppmerksomhet. Det er veldig viktig at du ikke får det travelt. Sørg for at du har planlagt prosjektet tilstrekkelig, og at du har lov god tid til å fullføre prosjektet, eller i hvert fall hvis du må trekke ut av det og komme tilbake til det senere, at du finner et egnet stoppested punkt, og at du kan gjøre uten den kretsen som du jobber med.
 3. 3
  Alt som trengs er en feil - Og noen tror at 120 volt er ikke farlig. Det er ikke bare farlig. Det er dødelig. Slå av strømmen til en krets som du arbeider med. (Dette betyr slå av strømmen med strømbryteren panel. Bare slå av en bryter på veggen slår ikke av strømmen i ledningene.) Bekreft strømmen er slått av med en enkel lomme tester, en multi-meter, eller lampe, blåse tørketrommel eller en annen lignende apparat.
 4. 4
  Hold en lommelykt i nærheten av din elektriske panelet til enhver tid, bare i tilfelle av et strømbrudd.
 5. 5
  Bruk glassfiber stiger for noe elektrisk arbeid som du gjør. Glassfiber stiger er ikke-ledende. Ikke bruk en aluminium stige. Bruke pengene på en god glassfiber gardintrapp.
 6. 6
  Arbeid aldri på elektriske systemer i regnet, eller i fuktige eller våte steder, eller der strømmen ikke er helt avstengt.
 7. 7
  Den beste typen sko er gummisåler, og når det er mulig stå på en gummimatte, eller tørre tregulv eller sub-gulv. Arbeid aldri barbent eller i sokker eller tøfler, og ikke anta at det er trygt å arbeide uten gummi såler på betonggulv. Betong er ledende, spesielt når det er fuktig (en god grunn til å aldri laste eller losse vaskemaskinen mens du er barbeint).
 8. 8
  Alt kan lede strøm hvis forholdene ligger til rette. Selv om per definisjon det heter en isolator. (En leder tillater strømmen av elektroner, og en isolator motstår strømmen av elektroner).
 9. 9
  Når du slår av strømmen til en breaker, tape som breaker off. OSHA krever at vi som entreprenører for å låse den av, og merke den ut med en prosedyre som kalles lock out / merke ut. Det innebærer røde tags og enheter som vil låse av bryteren for å forhindre at den blir slått på. (Hvis du har din panel dekke av, husk at selv om du slår breakers av, er det fortsatt strømførende komponenter i selve skjermen!).
 10. 10
  I hjemmet, på minimum sette tape over bryteren, rød tape hvis du har det, så lukker tjeneste panel cover, og sette en bit maskeringstape over lokket, eller et skilt som sier, "ikke åpne,? eller "fare?, eller noe lignende, så vil alle som nærmer seg at panelet ser det, og umiddelbart vet hva som skjer.
 11. 11
  Videre informerer dine familiemedlemmer som du gjør elektrisk arbeid, slik at hvis du har tenåringer eller barn som er i stand til å snu breakers tilbake på, de er helt klar over at du arbeider på det elektriske anlegget.
 12. 12
  Hvis du arbeider med sikring paneler i stedet for breaker paneler, når du fjerner en sikring, må du bare bruke en hånd til å fjerne det. Sett den andre hånden enten i lommen eller bak ryggen din, og det er en god praksis å utvikle uansett. Hva det gjør er holder deg fra å gripe en krets med to hender og gir en bane for elektrisitet til å flyte gjennom hjertet.
 13. 13
  Nå kan elektrisitet fortsatt strømme gjennom en hånd og en fot og passerer gjennom hjertet ditt, men hvis du har tatt andre forholdsregler jeg nevnte ovenfor, vil du minimere eksponering for at fare.
 14. 14
  Et annet viktig aspekt av sikkerhet som ofte går unmentioned er bruk av verktøy. Det er vel verdt å bruke litt ekstra penger til å kjøpe kvalitetsverktøy. Jeg henviser til håndverktøy som din lineman tang, skrutrekker, wire strippere, og andre håndverktøy som du vil bruke for elektrisk arbeid. For eksempel vil gode wire strippere hindre deg fra nicking eller skinning ledningene. Gode ​​skrutrekkere vil hindre at du sklir ut av skrue hoder eller avrunding dem ut. Du får meg; gode verktøy ikke bare forbedre kvaliteten på utførelse din, men forbedre selvtilliten din også. Så ikke spart på verktøy. Du kan lager verktøylommen med god kvalitet verktøy for 75€ eller mindre.

Tips

Om skjøteledninger og elektroverktøy

 • Når du bruker skjøteledninger, sørg for å bruke GFCI beskyttelse. Enten det betyr å plugge inn en GFCI stikkontakt, eller gi en GFCI pisk for å koble din skjøteledning til. Bruk også GFCI beskyttelse for elektriske verktøy, spesielt hvis du bruker ledninger eller elektroverktøy utendørs.
 • En GFCI pisk er noe mer enn en svært kort skjøteledning, hvis du vil, har noen ganger med multi-tap-funksjon, som betyr at du kan plugge inn mer enn én ledning, og det er en jordfeil enhet som er integrert i pisken selv. Hvis det noen gang en jordfeil, bør det hindre deg fra å bli sjokkert.

Angående åpningen ark rock og andre ferdige overflater

 • Husk at når du kutter, sag eller drill inn i vegger, tak og gulv, tar hensyn til dybden av arbeidet ditt. Vær bevisst fordi, selv om du har fått av strømmen til kretsen du jobber med, er det mest sannsynlig ledninger bak veggen din, og du ikke ønsker å komme inn i en krets bak veggen din.

Angående verneutstyr

 • Sikkerhetsutstyr som masker for støv, vernebriller for øyebeskyttelse og hansker for å bevare hendene er sterkt anbefalt, og i min bedrift, de er obligatorisk. Jeg krever mine teknikere til å bruke vernebriller når de jobber inne i et panel i tilfelle av en bue, eller en kortslutning som kan blinke, eller kaste gnister. Du får bare ett sett med øynene. Også... utvikle en vane å snu ansiktet bort fra panelet i det øyeblikket du slår av eller på en bryter, på off sjanse en breaker eksploderer. Oddsen er mot det, men det har skjedd.

Angående jording

 • Aldri kutte jordingen av plug enden av en skjøteledning, eller noen makt verktøyet ledningen. Verktøy som har plast tilfeller kan ikke ha en jordingen og det er fordi de er dobbelt isolert så en kort ikke vil nå casing av selve verktøyet. Men la oss si du har en ledning og støpsel forsamlingen at du prøver å koble til et sted, for eksempel til en to-spors mottaket, og du har en Jordingspolen på verktøyet eller skjøteledningen, ikke kutte at pin off. At pinnen er der for å bære en feil vekk fra verktøyet og beskytte deg, og ledningene. Bruk en adapter hvis du må, og jordfeil beskyttelse, som jeg nevnte før (en adapter som har fanen festet til skruen i dekselet ikke jorde ledningen eller apparatet, med mindre åk kontakten er virkelig jordet... men da beholderen bør være en 3-slot-enhet).

Advarsler

 • Sørg for å alltid utøve elektriske sikkerhetsregler. Å være elektrosjokk er ikke en morsom ting å ha skje med deg!