Wkino

Hvordan man skal reagere etter å ha skutt et hjem inntrenger

Hvis ditt liv er i fare, har du rett til selvforsvar. Hvis du hører en inntrenger i hjemmet ditt, eller bryte inn, skrike ut at du har en pistol og fryse. Hvis de kjører ut av døren, ikke følger dem. Hvis derimot, de truer deg, eller komme nærmere, selv når du har fortalt dem at du har en pistol, har du rett til å forsvare deg selv.

Trinn

Hvordan man skal reagere etter å ha skutt et hjem inntrenger. Ringe 9-1-1 og be om en ambulanse og politiet.
Hvordan man skal reagere etter å ha skutt et hjem inntrenger. Ringe 9-1-1 og be om en ambulanse og politiet.
 1. 1
  Sørg for at det er trygt å gjøre det, og deretter:
 2. 2
  Ringe 9-1-1 og be om en ambulanse og politiet. Forklar dem at du skutt på en inntrenger av frykt for livet ditt. Fortell dem at du har en pistol.
 3. 3
  Om det er trygt å gjøre det, sjekke tilstanden på inntrengeren og rapportere alt dette til 9-1-1 operatør. Hvor dårlig han er såret? Hvor ble han truffet? Er han død eller bare såret?
 4. 4
  Hvis faren har passert, (inntrengeren kan ikke være alene) satte pistolen bort på et trygt sted, losset. Offiserene som reagerer på samtalen kan være lurt å hente våpen for bevis. Det verste du kan gjøre er å nærme politiet holder en pistol. Når politiet ankommer, bare fortelle dem du deg sparket våpenet ditt ut av frykt for livet ditt. IKKE gi noen flere detaljer, bare si "jeg skutt ut av frykt for mitt liv." Når du får historien rett med advokat, da og bare da vil du gi politiet informasjon.
 5. 5
  Hvis du blir bedt om det av politiet, (da dette kan ødelegge / forurense bevis) tur rundt huset og områdene posten måte, å tillate politiet å se hvordan inntrengeren kom inn i huset ditt.
 6. 6
  Du vil nesten helt sikkert bli arrestert. Snakk med en advokat før du snakker til politiet.

Tips

 • Alltid sørge for at du og din familie, er trygge.
 • Ulåste våpen kan bli funnet av barna, og alle skytevåpen anses å "alltid være lastet" selv om du tror det ikke, så låse dem opp i en safe. På den annen side er enhver pistol på en sikker lengre tid å få til i en håpløs situasjoner. Enten du låse den opp eller ikke avhenger av om du har barn rundt.
 • Aldri si at du var skyting "bare for å skade" personen. Lovene er at du bare lov til å skyte ut av frykt for livet ditt, og hvis du virkelig følte ditt liv var i fare, ville du ikke bare "skyte for å skade" - du ville skyte for å stoppe trusselen. Din advokat vil kunne ytterligere forklare dette for deg.

Advarsler

 • Noen stater har vedtatt " Castle doktrine lover "som tillater deg å beskytte ditt hjem og familie med dødelig kraft. I denne doktrinen, noen stater har en "plikt til retrett", som pålegger en plikt på hjemmets beboere å trekke seg så langt som mulig og verbalt kunngjøre sin hensikt å bruke dødelig makt, før de kan være juridisk begrunnet i å gjøre det til forsvare seg. Andre stater har en "stand-your-ground" bestemmelsen, som avlaster hjemmets beboere av noen plikt til å trekke seg tilbake eller kunngjøre sin hensikt å bruke dødelig makt før de lovlig kan rettferdiggjøres ved å gjøre dette for å forsvare seg. I stater hvor Castle Law inngår som en del av et større personlig-selvforsvar lov, kan det være en plikt til å trekke seg tilbake hvis krangel skjer på et sted utenfor hjemmet, selv om det ikke er noen plikt til å trekke seg tilbake hvis krangel skjer hjemme. Foreløpig stater som har svak eller ingen "Castle Law" er Idaho, New York, Pennsylvania, South Dakota, Iowa, Nebraska, New Hampshire, New Mexico, Virginia, Vermont, og The District of Columbia. Men de lover variere fra stat til stat, så sørg for at du kjenner lovene som gjelder for deg.
 • Du kan fortsatt få problemer, selv om du var å forsvare deg selv, hvis inntrengeren ble drept utenfor huset. Når han forlater deretter i henhold til lov, er han ikke lenger å skade noen, og det er da du som er ansvarlig for hans død (hvis han dør).