Wkino

Hvordan male et rom

Maleri kan være en fin måte å friske opp et rom ved svært lave kostnader. Men det er viktig å følge visse prosedyrer for å sikre at du ikke ender opp med en rotete utseende rom, eller enda verre, flassende maling.

Dette how-to bør være nyttig om du bare male et tak, vegger eller treverk, eller gjør en fullstendig makeover.

Trinn

Hvordan male et rom. Få verktøy og rekvisita du trenger på forhånd (se nedenfor).
Hvordan male et rom. Få verktøy og rekvisita du trenger på forhånd (se nedenfor).

Male et rom

 1. 1
  Få verktøy og rekvisita du trenger på forhånd (se nedenfor). Det er ikke alltid lett å kjøre ut til butikken i midten av arbeider med våt maling!
 2. 2
  Rydde rommet av alle bevegelige elementer, og dekke ting du ikke kan eller ikke kan bevege seg. Hvis du bare male en del av rommet, trenger du bare å fjerne eller dekke elementer i faresonen. Maling drypper nedover, så noe under hva du skal male må flyttes eller dekkes til. Maling kan også splatter sidelengs mens du svinger verktøy eller hvis du maler for aggressivt. Betrakt faresonen for å være minst 2 meter (6 fot) horisontalt fra alle flater som skal males.
 3. 3
  Benytt anledningen til å gjøre dine vegger flat. Fjern eventuelle unødvendige fremspring, som negler og gammel maling drypper. Fylle store hull med selv-ekspanderende tetting skum (f.eks Great Stuff). Fylle små hull med Spackle, sparkelmasse, eller kitt. Sand veggen flat og fjerne støt og rygger. Se hvordan å lappe en vegg og Hvordan forberede et rom for maling.
 4. 4
  Fjern maskinvare (dørhåndtak, håndtak, hengsler, stikkontakter, elektriske brytere deksler, røykvarslere, dørklokker, osv..) Du ønsker ikke å male over. For maleri formål, er det bedre å fjerne enn å maske, men maskering er mulig for elementer som du enten ikke kan fjerne, ikke bryr seg så mye om, eller som ville være vaklende hvis fjernet og re-installert på samme sted. Ingenting ser verre enn maling på døren maskinvare.
 5. 5
  Gjøre rommet støvfritt. Du ønsker ikke støv å blåse på din våt maling, det vil gjøre ekle støt.
 6. 6
  Nøye vurdere hva du skal male. Noen farger du ønsker å samsvare nøyaktig vil sannsynligvis trenger å bli malt på samme tid. Lakkfarger kan falme over tid, spesielt når de utsettes for sollys.
 7. 7
  Hvis du har mugg eller mugg, fjerne den med en blanding av blekemiddel og vann (50% av hver), vask deretter igjen med rent vann. Noen former kan være svært farlig. Bruk av en filtermaske anbefales. Sørge for at rommet holdes tørr nok til å hindre fremtidige mold vekst. Noen primere og maling er mold og mugg-bestandig. Noen primere og selfangere er spesielt markedsført for å håndtere flekker.
 8. 8
  Fine overflater som skal males. De må være helt ren for støv, spindelvev, etc., og også helt tørt. Du bør være i stand til å tørke av veggen ned med en svamp uten å ha noe løsner. Hvis det er gammel maling som er chipping, vil den trenge å bli skrapt av med en stålbørste eller maling skraperedskap. Ellers vil ny maling jobb også snart begynne å flasse av.
 9. 9
  Hvis du har fett på veggene, vil det hindre påføring av maling. Bruk et vaskemiddel eller en lett syre for å fjerne. Trinatriumfosfat (TSP) er en allment tilgjengelig rengjøringsmiddel som er effektiv på å bryte ned skitt, fett og olje på veggene.
 10. 10
  Les kan før du starter, slik at du vet hvor lang tid det vil ta å tørke. Maling drypper kan tilsløre etiketten senere. Dette vil også hjelpe deg å vite hvor lang tid jobben vil ta, slik at du kan planlegge riktig.
 11. 11
  Påfør din maskeringstape til kantene av områder som ikke vil bli malt (skap, vinduer, treverk, gulv, tak, etc.)
  • Bruk ikke mer enn to-fot (60cm) strimler, for nøyaktig plassering.
  • Sørg for at tapen er rett. Kanten du legger ned med tape er kanten du får i maling. En liten feil (spesielt hvis feil farge er på feil side) kan være svært merkbar senere.
  • Trykk ned hardt på kanten av maskeringstape nærmeste den siden som vil bli malt, for å hindre bobler som kan tillate maling for å sive inn under tapen.
  • Det er nesten sikkert mindre irriterende å bruke maskeringstape enn å "være svært forsiktig" rundt kantene. Det er nesten umulig å unngå uhell får maling på feil sted, og det er vanskelig å tørke opp en utilsiktet smøre når det er svært nær et stort område av våt maling uten å få mer maling på deg selv eller andre upassende overflater.
  • For å holde maling fra blødning under tapen, kan du først "segl" den ved hjelp av enten en klar glasur eller maling av samme farge på overflaten bak tape. Vil du da trenger å male over dette forsegling strøk med ønsket farge på overflaten blir malt. Dette vil gi en meget skarp linje når du fjerner tapen.
  • Noen overflater (som løs puss eller tapet gamle) vil bli skadet av maskeringstape. Du må tørke bortkommen flekker, eller holde en avis eller annen flat, non-stick objekt på rett sted. Brede plastblader selges i maling avdelinger for dette formålet. Hvis man overflaten er sterkt profilert, kan du trenger å gjøre grensen frihånd med en god pensel. Forhåpentligvis vil dette være i et område hvor det er vanskelig å legge merke til små feil (som høyt over, ute av direkte syn, eller svært lav til gulvet).
 12. 12
  Distribuere dråpe klut, og pass på at alle områder i faresonen er helt dekket. Det er viktig å ta dette skrittet seriøst, det vil være mer vanskelig om ikke umulig å rydde opp drypper senere. Du ønsker kanskje å tape din dråpe klut til gulvet. Maskeringstape fungerer på tepper.
 13. 13
  Hindre sporing av maling i andre rom. Tørk føttene godt før du forlater rommet, eller bruke flere drop kluter i andre rom.
 14. 14
  Prime! (Se "Hvordan å prime og male".) Grunning er obligatorisk hvis du skal male over noen ikke-lakken, som gips, umalt tre, metall, Spackle, tre kitt, blekk, fargestifter, mold flekker, eller til og med oljemaling. Det vann-forsegler overflaten og gir også et lag som maling kan holde seg til. Vannbasert maling vil ikke holde seg til en FN-primet lag med oljebasert maling. Sette ned hvit primer er en god idé å male en lys farge over en mørk en, men vurdere å få din primer farget hvis du skal male en mørk farge over lyset. Du trenger sannsynligvis ikke primer når males, hvis den eldre malingen er av samme type og ikke for gammel. Men bør du bruke en primer hvis den eksisterende malingen er veldig skinnende, som nye malingslag ikke overholder samt til en blank finish. Vurdere en bonding primer for høyglans vegger. Når du er i tvil, bruk primer! Noen spesialitet maling er selvsugende, som kan eller ikke kan spare tid, avhengig av antall strøk som trengs.
 15. 15
  Oppdater maskering hvis det er nødvendig.
 16. 16
  Male! (Se "Hvordan å prime og male".) Legg til så mange strøk som det tar å gjøre overflaten ser fint. Høyere kvalitet maling krever ofte færre lag for en jevn farge.
 17. 17
  Fjern maskering når du er ferdig. Trekk tapen av veggen i en 90 graders vinkel for en ren kant. Du må kanskje re-maske hvis du bruker mer enn to strøk, ellers kan de malingslag rive i en rufsete måte i stedet for å bli rent kuttet av båndet. Du kan vente til malingen er tørr før du tar av maskering (dette er ikke nødvendig hvis du er forsiktig), men for den beste kutt, ikke vente lenger enn 24 til 48 timer. Hvis malingen har tørket, vil båndet være vanskelig å fjerne og kan trekke maling fra veggen under.
 18. 18
  Hvis du hadde maling blø under den maskeringstape, kan du ta en liten pensel (vanligvis solgt til kunst butikker) og veldig nøye ta opp linjene. Resultatet vil trolig ikke være like god som en god maskering jobb, men det vil gjøre feil mindre merkbare.
 19. 19
  Hvis du ved et uhell sprutet feil farge i enkelte områder til tross for den forsiktige maskering og tildekking, ta dem opp med en børste og litt ekstra maling av riktig farge, være forsiktig med å splatter ennå igjen.
 20. 20
  Vent til maling drypper er tørre før du tar dine drop kluter.
 21. 21
  Etter siste strøk er helt tørt, bytt ut enhver hardware du fjernet. Du ønsker kanskje å kjøpe ny maskinvare som matcher dine nye lakkfarger. Hvis stikkontakter, deksler og brytere er misfarget eller ikke lenger kamp, ​​erstatninger er relativt billig og enkelt installeres.
 22. 22
  Nyt!

Grunning og maling

 1. 1
  Du må gjenta denne sekvensen en gang for din grunningen, og deretter så mange ganger som nødvendig for å produsere en fin farge, med ønsket maling farge.
 2. 2
  Bland maling eller primer grundig. Rist kraftig i 2-3 minutter før du åpner kan, eller bruke en maling stirrer etter åpning.
 3. 3
  Åpne kan og begynne å bruke det på veggene. Arbeide ovenfra og ned (f.eks gjøre taket først, deretter øvre treverk, deretter vegger, senk treverk). Dette gjør det mulig å rydde opp drypper fra tidligere stadier. Hvis du har en maling valse, gjøre mesteparten av et stort område før du gjør kantene. Denne måten vil du redusere området du trenger å gjøre med tregere pensel.
 4. 4
  Å påføre med en maling valse:,
  • Dumpe maling i valsen skuffen til den er nesten full (mindre hvis du har et relativt lite område å gjøre).
  • Rull rull for å dekke alle sider. Bruk bunnen av magasinet for å tvinge den til å rotere om nødvendig. Prøver ikke å senke valsen nok til å få maling på innsiden eller på håndtaket.
  • Flytt valsen til overflaten som skal males uten å nøle, for å forhindre drypping. Sakte spinne valsen ved å vri på håndtaket vil også bidra til å forhindre drypper.
  • Spre maling rundt. Ikke gå for fort, eller sentrifugalkraft vil føre til at malingen splatter.
  • Orientere håndtaket for å unngå konflikter med nærliggende overflater.
  • Trykke hardt mens du ruller kan slippe maling fanget i valsen, noe som er nyttig når du kommer til slutten av jobben. Unngå å la valsen blir for tørr, og dette gir dårlig dekning.
  • Ikke nødvendigvis bekymre seg om får helt inn i hjørner, og dette kan gjøres med en børste. Men å komme så nært som du enkelt kan vil spare tid.
  • For å sikre et jevnt lag, etter å dekke et gitt areal med våt maling (si et fotparti 8), går tilbake over den i en strengt opp-og-ned-bevegelse, med hvert slag som dekker 50% av arealet av den tidligere slag. Dette er kjent som "legging av" malingen.
  • For flere detaljer, se Hvordan bruke en maling valse.
 5. 5
  Å påføre med en børste:
  • Dypp penselen i maling kan, roller skuffen, eller papir cup. (Du kan bruke leftover maling i en skuff fra en tidligere rullende trinn, eller du kan bruke en skuff eller cup som en enklere måte å bære rundt på en liten mengde maling og samtidig la malingen kan trygt forseglet.) Ikke dypp mer enn en tomme eller så, hvis du går lenger enn det, vil du bare være å kaste bort maling og gjør det vanskeligere å rengjøre penselen senere.
  • Rist forsiktig pensel eller skrape den av mot innsiden av kanten, for å forhindre drypping.
  • Flytt pensel til overflaten som skal males uten å nøle, for å forhindre drypping. Sakte spinning pensel vil også bidra til å forhindre drypper.
  • Begynn øverst og dra nedover.
  • Det er best hvis du unngå å holde penselen slik at busten er over håndtaket. Maling vil dryppe av busta og på håndtaket, og gjør et rot. Dette vil være uunngåelig hvis du skal male et tak, så unngå å sette en stor mengde maling på penselen din til enhver tid.
 6. 6
  Rene gulvlister og andre overflater umiddelbart hvis maling spruter eller kjører på dem. Bruk en våt svamp eller klut. Tynner er nødvendig for å rydde opp oljebasert maling. Vann vil rydde opp i latex maling. Ikke la dryppe tørr!
 7. 7
  Før du går videre til neste område, inspisere for drypper og tørk opp med pensel eller rull. Når tørket, vil drypper produsere en brak som er vanskelig å fjerne.
  • Helt ferdig en vegg før du går til neste vegg. Når malingen er tørking, tørker den mørkere. Hvis du må gå tilbake og ta opp fordi du ikke helt ferdig, vil de tørre (eller våte områder avhengig av farge) ser annerledes ut, og du vil ende opp med å gjøre ekstra etterarbeid.
 8. 8
  Når du er ferdig med din maleri økten, ikke la dine malerverktøy bare liggende rundt! De vil tørke ut og bli ubrukelig. Etter å ha brukt opp så mye beholdt maling som mulig, rense lakken applikator (pensel, rulle, etc.). Hvis du bruker vannbasert maling, sette elementet under vann, klem og riste rundt. Gjenta med rent vann og veksler med å kjøre under kranen før vannet renner klart. La elementet tørke godt før du bruker den igjen. En grundig rengjøring og tørking syklus hindrer eldre lakkfarger eller vann å blande seg med den nye malingen, som vil ødelegge farge eller tekstur. Å holde verktøy tørker ut i korte perioder, brytes i plast eller holde neddykket i malingen. Hvis du skal male med samme farge neste dag, kan du også sette dine verktøy i en plastpose, fryse over natten, og smelte når klar til bruk. Hvis du ikke kan rydde opp ordentlig med en gang, minst fordype dine verktøy i vann slik at de kan bli ryddet opp senere. (Forutsatt at du bruker vannbasert maling.) Hvis du bruker oljebasert maling, vann vil ikke være nyttig, og du må bruke tynner til å rengjøre verktøy og hendene. Flere ulike kjemikalier kan fungere som tynner, men generelt er det mer irriterende å bruke, produserer giftige lukt, og er ikke så bra for miljøet.

Tips

 • Color råd:
  • Mørke farger kan gjøre et rom føles mindre, og lyse farger kan gjøre det føles større.
  • Himlinger er nesten alltid malt hvite for å gjøre dem vises høyere.
  • Hvis du trenger inspirasjon, plukke rommet farge fra en favoritt objekt, dvs. maleri, smykker, serveringsfat, eller blomst.
  • Ikke vær redd for å gå fet!
 • Hvis du får partikler i lakken (hår, et stykke av veggen, en klump av støv), fiske den ut med en gang! Ikke stole på det å forsvinne, det vil etterlate et stygt brak.
 • En flott måte å spare tid (og ryggen) når du rengjør veggene, er å bruke en mopp. Bruk svamp type mopp (få en ny en for vegger) og bruke en renere som ikke vil forlate en film
 • Ta deg god tid! Maleriet vil aldri være morsomt (med mindre du inhalerer for mange gasser), men litt ekstra tid på forberedelser og programmet vil gjøre en verden av forskjell. Husk at du vil være å se på disse veggene i lang tid, og mens de besøkende ikke vil legge merke til det lille drypp bak døren, eller rotete penselstrøk bak forhenget, vil du! Stolte av arbeidet ditt!
 • Hold kjæledyr og barn unna.
 • Hvis du har spørsmål som er spesifikke for din situasjon, jernvarehandel funksjonærer er vanligvis flink til å gi gratis råd.
 • Hvis pensel forlater skum biter eller maling av en annen farge på veggen din, få en ny.
 • En ting som mange ikke vet om er problem med sprekker mellom vegger og tak. Vegger kan flytte og mellomrom mellom veggene bør arkiveres med akryl - silikon - lakkerbar caulk. Mange mennesker gjør feil, og fylle hullene mellom vegger og tak med sement eller gips, kan disse materialene ikke utvide og de vanligvis sprekke etter noen år. Dette er veldig viktig og veldig enkelt å gjøre.

Advarsler

 • Støv fra rengjøring, og partikler fra spraymaling kan utløse nærheten brannalarmer. Dekk detektorer som trengs, men husk å un-dekke dem når du er ferdig.
 • Ikke mal røykvarslere. Det kan svekke funksjonen. Røykvarslere er viktige livreddende enheter.
 • Oljemaling er brennbart og bør lagres i det brannsikre skap.
 • Vær veldig klar over hvor maling kan er, og ikke sette den hvor som helst det kan tips og spill. Maling pytter er veldig irriterende å rydde opp.
 • Hvis du kjøper flere bokser av samme farge maling, kan du ønsker å blande dem i en stor bøtte. På grunn av unøyaktighet i brekking-prosessen, kan de være litt forskjellige farger. Dette kan ikke være en bekymring hvis du setter en farge på toppen av en svært litt annen farge, i motsetning til å sette dem ved siden av hverandre.
 • Ikke bruk bly maling for nye applikasjoner. Det er giftig for alle og farlig giftig for barn. Det er også ulovlig å bruke den i mange land.
 • Ikke varm bly maling for å fjerne det. Giftige gasser vil resultere, og du vil sannsynligvis få blyforgiftning.
 • Les kannen. Det kan være viktig informasjon om sikkerhet og bruk. Noen maleri-relaterte kjemikalier er giftige, og du må være mer forsiktig med å unngå kontakt.
 • Vær forsiktig med å sette gardintrapp på solid fotfeste. Det er mye tryggere å flytte stigen stedet for å lene for langt til den ene siden.
 • Ikke la åpne malingspann eller verktøy liggende rundt der folk kan reise på dem, spesielt hvis du er ikke lenger aktivt.
 • Slå av strømbryteren eller fjerne sikring ved bytte stikkontakter eller brytere. Ikke legg noe (f.eks hånden, en skrutrekker, en pensel) inne i en strømførende elektrisk boks!
 • Hvis du bruker en farget primer, bruker det overalt at du ønsker å være samme farge på slutten av jobben. Bruke samme maling på toppen av annen type primer nyanser vil gi ulike resultater, noe som kanskje ikke fikses bare ved å legge et annet strøk med maling.
 • Blanding blekemiddel som inneholder rengjøringsmidler med visse andre rengjøringsmidler kan produsere klorgass, som er svært giftig. Les flasker for sikkerhetsadvarsler, eller være forsiktig med å blande rengjøringsmidler!
 • Hvis du sliper eller skraping chips ut av en gammel mur, er det mulig du vil produsere bly maling støv eller chips. Lead støv og chips er giftig og farlig giftig for små barn. Du må være helt sikker på at barn ikke blir eksponert for støv eller chips (små barn er tilbøyelige til å spise dem) for å forebygge nevrologiske skader, samt beskytte deg selv (f.eks med riktig type støvmaske) for å forhindre blyforgiftning. Du ønsker kanskje å ha malingen profesjonelt fjernet hvis du har barn i huset. Lokale lover kan også regulere hva du må gjøre med overflaten og hvordan du kan kastes av forurenset maling.
 • Fjern maling bånd etter at du er ferdig maleri. Hvis du ikke fjerner tapen etter maling kan du få det svært vanskelig å fjerne den etter. Tape kan få tørr og nesten umulig å fjerne etterpå.
 • Sørg for at du jobber i et godt ventilert rom. Være forsiktig med å blåse støv på våt maling hvis du bruker en vifte.

Ting du trenger

 • 5 i 1 - Dette navnet er ganske villedende ettersom det er mer som en 10 milliarder i ett. Dette verktøyet kan brukes til dette fra å åpne malingspann til et våpen for selvforsvar.
 • Spackle. For å fylle opp spikerhull og bulker (ved hjelp av fem i en redskap)
 • Rengjøring forsyninger (for å forberede rommet). En svamp mopp for rengjøring av vegger hvis veggene er skitne. Å ha en svamp mopp på et håndtak er perfekt for rengjøring av vegger spesielt høyt opp der du ikke kan nå.
 • Innendørs primer. Innendørs primer er alt du trenger, og det må være vannbasert å være kompatibel med vannbasert maling. Ikke bruk noe olje-baserte innendørs med mindre du har en god grunn, det er mye smellier og vanskeligere å rydde opp. Velg en farget primer hvis du skal male bare mørkere farger. Hvis du skal male flere overflater forskjellige farger, er det trolig lettere å bruke samme primer for dem alle. Dette vil tillate deg å unngå maskering for grunningen. Sørg for å lese kan og få nok til å dekke hele området du skal male.
 • Innendørs maling. Latex maling er vannbasert. Ikke bruk noe olje-baserte innendørs med mindre du har en god grunn, det er mye smellier og vanskeligere å rydde opp. Ta deg god tid på å velge riktig farge, og ta hjem noen maling fargeprøver å sammenligne med eksisterende rommet farger for å sikre at de samsvarer. Husk at fargeendringer under forskjellige lysforhold. Velg riktig glans for søknaden. Høyglans og semi-gloss er ofte brukt for trim (for eksempel treverk, hyller) og våte områder (f.eks kjøkken og bad). Sateng og flat glans er ofte foretrukket for store områder, som vegger, men sjekk ut produsentens prøver og anbefalinger. Sørg for å lese kan og få nok til å dekke hele området du skal male.
 • Maling applikator. Sørg for å bruke en ny eller en brukt en som er forholdsvis ren. Du ønsker ikke rust eller farge fra en tidligere jobb å blande inn i fin ny maling!
  • Tradisjonelle bust pensler vil etterlate en liten kornete tekstur på glatte overflater. De er utmerket for grove overflater, siden de er solid og god til å fylle sprekker og humper. Vanskeligheten med rengjøring er moderat. Trim børsten med saks hvis det har noen villfarne bust, for å hindre male nærliggende overflater utilsiktet.
  • Skum pensler 'markedsføres som disponibel, men kan vanligvis brukes om igjen flere ganger. Bad for grove overflater, de vil raskt bli revet og ubrukelig. Vil forlate en ganske glatt tekstur på glatte overflater. Bra for hjørner siden tuppen er vinklet. Veldig lett å rydde opp. Hvis du bruker oljebasert maling, kan det være en god idé å bruke engangs skum børster i stedet for å prøve å rengjøre pensler med maling tynnere.
  • For pensler, små bredder er bra for trange eller svingete mellomrom, eller svært små jobber. Medium bredder er de beste generelle valg. Brede børster kan være vanskelig å dyppe i malingen kan. Hvis du skal male et stort område, bør du vurdere å bruke en rull eller sprøyte i stedet (med mindre du trenger en børste for tekstur). Pensler er billige, plukke opp en rekke bredder og bruke den som mest praktisk for den aktuelle jobben.
  • Malerrull er god for å male et stort område, for eksempel en vegg eller et tak. Du vil også trenge en maling skuffen for dypping og roller håndtak. Smal bredde valser (3-6 inches) og håndtak er bra for mindre ranker (for eksempel en dør), eller hvis du har noen strammere områder du ønsker å gjøre raskt. Det kan være billigere å kjøpe en full bredde roller og kutt den i to. (Pass på å trimme endene med saks og skyll ut for å fjerne shag på sidene, noe som kan resultere i utilsiktet søknad til upassende overflater.) Flere forskjellige teksturer er tilgjengelige, avhengig av hvordan du vil at overflaten til å føle. Plukk den tynneste roller for teksturen du trenger, for å minimere mengden av maling du avfall. Valser gå gjennom male mye raskere enn børster, men produserer mye bedre visuell dekning i færre lag, og er mye raskere. Rengjøring er vanskeligere på grunn av den store mengden av maling de beholder. Som et alternativ til en skuff for store jobber, kan du bruke en fem gallon bøtte og en liten metall skjerm (begge finnes på maling og jernvareforretninger).
  • En maling sprayer er en dyrere alternativ å male valser for svært store områder. Du må kanskje gjøre mer grundig maskering og rom forberedelse til å unngå å få maling på upassende overflater.
  • Kanter pads markedsføres for å lage rene kanter, men du kan ha problemer med å produsere en skarp linje uten å bruke maskeringstape. Opprydding er relativt enkelt. Noen mennesker liker dem for å gjøre treverk. En "tak edge pad" er for å male vegger nær taket. Puten glir opp på veggen, og holdes fra å treffe taket med hjul som lar deg flytte den langs veggen. Den festes til enden av en stang slik at den kan betjenes fra gulvet.
  • Kanter valser er designet for å male hjørner raskt, men du vil sannsynligvis være lykkeligere få hjørner med en pensel.
  • Lange håndtak finnes for valser, for å gjøre maleriet tak og høye vegger enklere.
  • Spraymaling (i en sprayboks) er vanligvis ikke kostnadseffektivt eller praktisk for å male rommet overflater. Det er forholdsvis dyre, vanskelige å inneholde, kan gi uønsket drypping, og har svært giftige damper. Det kan være hensiktsmessig for metalloverflater som må tettes for å hindre rust, men god ventilasjon er viktig. Spray male et tak er vanskelig. Opprydding er trivielt, men maskering blir svært viktig. Noen steder må du være 18 år eller eldre for å kjøpe spray maling, som en graffiti-tiltak.
 • Dropcloth.
  • Tynne, klar plast tarps finnes veldig billig på Oppussing og jernvareforretninger. De blir ofte markedsført som disponibel, men kan vanligvis brukes om igjen mange ganger. Velg en tykkelse som vil være motstandsdyktig mot riving når blir tråkket på.
  • Holdbar plast tarps (vanligvis blå) også fungere, selv om de er tyngre og mer støyende, og kan ha maljer som må bli foldet over for å hindre lekkasjer.
  • Aviser er vanligvis fritt tilgjengelig, men kan tillate store maling drypper å sive gjennom. Trykkeriet kan også smitte over på tidligere malte flater.
  • Gamle ark kan også fungere, men er enda mer sannsynlig å tillate store maling drypper å sive gjennom.
  • En enkel måte å beskytte gulv er å bruke plast teppe runner (slag med eller uten de skarpe små pigger). Den ruller opp for enkel lagring og det vil holde presenning / plast ned bedre enn tape. Bare legge plast ned foran veggen, og deretter legge runner up helt inntil veggen. En 4 fot delen gir deg rikelig med beskyttelse og bare flytte den sammen med deg mens du arbeider på veggen.
 • Maling boksåpner. En flat skrutrekker er best, siden den har et ergonomisk håndtak og er multi-purpose. (Brede hoder generelt bøye felgen mindre.) Du kan også kjøpe et dedikert verktøy for dette formålet. Eller du kan bruke fem i en verktøyet.
 • Skrutrekker (e) for å fjerne maskinvare, hvis det er nødvendig.
 • Maskeringstape. Flere typer er tilgjengelig, inkludert vanlige tan maskeringstape, lav-stick blå "malere" tape ", og lav blø grønne" Frog Tape ". Low-stick er trolig best for vegger med en skjør lag med gammel maling. 2 "tape (vanligvis det bredeste tilgjengelig) er rimelig god på å hindre utilsiktede flekker. Kun få smalere tape hvis du trenger en smal stripe å passe et stramt plass eller lage en smal stripe.
 • Gardintrapp, hvis det er nødvendig for å nå høyere områder. For større jobber, kan du bruke to stiger og en 2 "x12" planke for å få tilgang til en stor del av taket og øvre veggen uten å flytte stigen hele tiden.
 • Maleri klær. Bruk noe du ikke bryr deg om. Det er nesten uunngåelig at du får maling flekker på klær og sko. Dine hender vil være mest sårbare, så hansker er en god idé. Billige, engangs latexhansker vil fungere, men generell eller hagearbeid hansker vil puste bedre. Vurdere en malers cap - de er søte, og vil holde maling ut av håret ditt. Hvis du har langt hår, kan det være lurt å sette den opp for å holde den ut av fare. Hvis du ikke liker hansker, kan du også belegge hendene og håndleddene med vaselin så vann og oljebasert maling ikke trenge gjennom huden og løsner lett. Imidlertid er gelé seg fet og kan være irriterende å vaske av, men det er minst fuktighetsgivende hvis du har tørr hud.
 • Vann og en svamp, papirhåndklær eller klut fille. Det er sannsynlig at du trenger å tørke opp søl eller to.
 • En vask å vaske verktøy. Ideelt sett en du kan flekke med maling uten å bekymre deg, men om nødvendig kan du forsiktig tørke opp spruter.
 • === Valgfrie verktøy ===
 • Papir cup for pensel din. (Valgfritt for små områder.)
 • Stålbørste eller maling skraping verktøy, hvis du har chipping maling du ønsker å male over.
 • Maling rører. Ingenting mer sofistikert enn en pinne, tre de er vanligvis tilgjengelig for gratis uansett hvor malingen er solgt. Du kan sikkert komme unna med risting kan før du åpner den, i stedet.
 • Arbeid lys hvis rommet lysene er slått av eller ikke vil være sterke nok.
 • En malerens 5-in-1 verktøy "er viktig for rengjøring valser. Den har et sirkulært blad som er utformet for å "skrape" den ekstra maling ut av valsen. Så mye som en halv kopp med maling kan være lagt i en rull når du er ferdig maleriet, så du vil kaste bort en masse maling og mye vann eller maling tynnere prøver å vaske det ut.
 • En børste spinner er et flott verktøy for rengjøring både pensler og ruller. Dette spinner pensler og ruller til tørk dem svært grundig og raskt. Bruk den i en bøtte slik at du ikke sprute maling overalt.