Wkino

Hvordan loppe bombe et hus

En loppe bombe spray insekt-dødelige kjemikalier i luften i et hjem, som hovedsakelig er beregnet til å drepe loppene. Avhengig av sammensetningen av kjemikalier i noe bestemt merke (og du kan aldri vite nøyaktig sminke eller omfang), loppe bomber også skape et giftig miljø for både mennesker og dyr. Som sådan, må svært metodiske forholdsregler tas når du bruker dette tiltaket for å kontrollere lopper. Faktisk, hvis du kan, unngå å bruke denne metoden med mindre det er en siste utvei for å erobre en loppe angrep og gjøre ditt beste for etterpå å holde lopper under kontroll, slik at du ikke trenger å gjenta prosessen.

Trinn

Hvordan loppe bombe et hus. Kjøpe et kvalitetsmerke loppe bombe.
Hvordan loppe bombe et hus. Kjøpe et kvalitetsmerke loppe bombe.
 1. 1
  Kjøpe et kvalitetsmerke loppe bombe. Spør dyrlegen for hans eller hennes råd først. Du kan også spørre venner og familie om deres meninger om effektiviteten av en loppe bombe de kan ha brukt, eller sjekk på nettet for tilbakemeldinger eller vurderinger. Spør salg kollegaer på ditt lokale Oppussing eller jernvarehandel for all informasjon de måtte ha om loppe bomber, men alltid sikkerhetskopiere det du blir fortalt av en forhandler med din egen forskning på feltet.
  • Hvis label advarsler og instrukser er uklart, ikke kjøpe dette merket av loppe bombe. Stem for bedre merking med lommeboken din.
  • Hvis du har en multi-pet husholdning (for eksempel hunder og katter), må du passe på at etiketten diskuterer begge, katter har en tendens til å være langt mer følsomme for kjemikalier enn hunder og en dose som kan være greit for en hund kan noen ganger drepe en katt.
 2. 2
  Les instruksjonene på pakken. De fleste loppe bomber operere i svært lignende måter. Les instruksjonene nøye, nøye og fullt for en bestemt modell, før du setter den av i ditt hjem.
 3. 3
  Åpne dører og skuffer. Åpne alle dører til infested rom slik at kjemikalier fra loppe bombe kan drepe loppene. Åpne skapdører og skuffer for å drepe loppene inne møbler.
 4. 4
  Fjern bestikk, mat, små apparater, og servise. Fjerne slike elementer fra åpne skapdører eller skuffer å holde dem borte fra spray. Lagring av elementer borte fra kjemikalier er mye enklere enn å vaske dem når bomben er ferdig.
 5. 5
  Dekk bordplater, benkeplater, spesielt møbler og elektronisk utstyr. Kjemikaliene fra bomben kan jord møbler, bord og benkeplater og skade elektronisk utstyr. Dekke disse elementene med ark eller plast presenninger.
  • Gamle ark kan være lett å finne hos din lokale bruktbutikk. Presenninger er tilgjengelig fra maskinvare og auto butikker.
 6. 6
  Tett opp eller flytte fisk tank. Kjemikalier i en loppe bombe er farlige for fisk. Hvis du ikke kan flytte fisken tank til et annet sted, dekke det opp godt og forsegle det tett.
 7. 7
  Slå av alle lys og andre elektriske apparater. Slå av ovnen eller klimaanlegget og slukke lampen. Kutter strømmen til alle fans.
 8. 8
  Tømme huset for mennesker og dyr. Alle bør forlate huset i minst 8 timer. Ikke etterlate hunder eller katter, og ikke oppgi huset mens bomben går av.
 9. 9
  Satt av loppe bombe på et sentralt sted i huset. Velg et sted som brukes regelmessig og åpner flere rom, hvis mulig. De fleste stuer, familierom eller spiseområde er gode alternativer, spesielt for åpne planløsninger. Når du har aktivert den, forlate huset umiddelbart.
 10. 10
  Rengjøre huset når du kommer tilbake. Døde lopper, kjemiske rester og et belegg av støv er vanlige ting å finne etter en loppe bombe behandling. Støvsuger og vasker gulv grundig, rent bord og benkeplater, vasker sengetøy og klær, og vask alle overflater.
  • Det anbefales at du bruker hansker når du vasker og kast hanskene etter rengjøring for å unngå å plukke opp kjemiske spor på huden din.

Tips

 • Unn din hund eller katt med loppe pulver eller andre medisiner og stelle kjæledyr regelmessig (kast håret i en forseglet pose i utenfor søppel å fange lopper og egg). Loppe bombe kan ha redusert antall lopper i hjemmet ditt, men ditt kjæledyr kan re-hjemsøke hjem hvis han ikke blir behandlet på riktig måte i en pågående og konsekvent måte.
 • Få loppe medisiner fra din veterinær, som også kan gi råd om eventuelle problemer du måtte ha.

Advarsler

 • Loppe bomber inneholder neurotoxins. De er ikke til å bli brukt regelmessig, og heller ikke å bli tatt lett som en loppe løsning. Du er langt bedre å behandle kjæledyr regelmessig, støvsuging regelmessig og generelt arbeider med lopper i øyeblikket er det tegn til dem.

Ting du trenger

 • Loppe bombe
 • Ark eller presenninger
 • Vakuum
 • Mopp og bøtte
 • Såpe
 • Vann
 • Vaskemaskin og tørketrommel