Wkino

Hvordan legge til en underpanelet

Legge til en sub panel, ofte kalt en sikringsskapet, til en bygning kan gi ekstra krets kapasitet som er spesielt nyttig hvis din viktigste panelet er allerede full. Mange huseiere som utvider eller oppussing finner at å legge en sub panel er nyttig eller nødvendig for å kunne gi strøm til de nye rommene. Hvis ikke er sikker på at du kan trygt legge til sub panel selv, bør du leie en profesjonell elektriker i stedet.

Trinn

Hvordan legge til en underpanelet. Sjekk med din byens bygning og koder avdeling for å se om du trenger å skaffe en tillatelse før du begynner arbeidet.
Hvordan legge til en underpanelet. Sjekk med din byens bygning og koder avdeling for å se om du trenger å skaffe en tillatelse før du begynner arbeidet.

Forberede installasjon

 1. 1
  Sjekk med din byens bygning og koder avdeling for å se om du trenger å skaffe en tillatelse før du begynner arbeidet. Små elektriske endringer vanligvis ikke trenger en tillatelse, men hver jurisdiksjon varierer. Dette arbeidet vil imidlertid på ingen måte noen gang anses som "mindre".
  • Når du møter med byggeforskriftene representant, be om inspeksjon tidsplanen slik at du vet når du skal ringe for en grov inspeksjon samt en avsluttende inspeksjon. Mange lokaliteter har deltid inspektører, så hvis du er på en tidsplan, bør du diskutere det med dem først.
 2. 2
  Finn en god lyskilde som kan kjøre av et batteri eller generator. Du trenger lys for å arbeide med prosjektet ditt etter at du har slått av strømmen til bygningen.
 3. 3
  Bestem hvor du vil montere sub panel. Hvis plass er et problem, trenger du ikke å installere det ved siden av panelet. Imidlertid må du kunne kjøre ledning gjennom til dette området. Husk at et skap er ikke en akseptabel plassering for et panel. Området 3 meter foran og over og under panelet bør være klart fra gulvet til taket.
  • Hvis du installerer sub panel nærmere rommene du legger makt til, vil du bruke mer av større sub-fôr kabel mellom de to panelene, men færre mindre ledninger til uttak enn hvis du installerte sub panel nær hoved panel.
 4. 4
  Stans strømmen breaker før du begynner på selve elektrisk arbeid.

Installere sub panel

 1. 1
  Fjern alle sub panel deksler eller dører.
 2. 2
  Mål ca 5 meter (en 0,5 m) fra gulvet for å markere stedet der du vil montere panelet. Dette er en god høyde som er i behagelig avstand fra de fleste voksne.
 3. 3
  Fjern den laveste amp dobbelt polet strømbryter eller to lav karakter enpolede effektbrytere fra hovedfeltet for å gjøre plass til det nye dobbeltsporet polet strømbryter som vil levere den nye sub-panelet. De to kretsene du fjernet må re-mates fra den nye sub-panelet. Hvis sub-panelet er det samme merke, kan du være i stand til å installere de opprinnelige effektbrytere i det å re-mate disse to kretser.
  • Hvis du har breakers terminal skruer som tjener mer enn én leder, kalt dobbel-lugging, vurdere å flytte kretser til sub-panelet, slik at ingen er dobbelt slepte - eller kombinere dem med en kort lengde på samme størrelse ledningen (kalt en "pigtail") i en wirenut og bruke pigtail å mate dem.
 4. 4
  Rute / forlenge ledningene til sub panel, skjøting dem med ny ledning hvis det er nødvendig.
 5. 5
  Bruk en 4 leder kabel (størrelse for breaker beskytte den) for å forsyne sub panel fra hovedfeltet. Hvis du bruker en kabel med aluminium dirigenter, sørg for å bruke et oksid inhibitor på aluminium før sikring i en terminal eller annen trykkfyllekobling.
 6. 6
  Sett de nøytrale og bakken ledertilkoplinger i åpne terminal hullene i nøytral / jord buss bar i hovedfeltet og stramme skruer, klemmer, osv...
 7. 7
  Sett de "hot" ledertilkoplinger ("linje 1" og "linje 2" eller svart, rød eller blå) til terminalen åpninger av det nye dobbeltsporet polet strømbryter i hovedfeltet.
 8. 8
  Legg og fest den sub panel mater kabelen inn i sub-panelet.
  • Koble jordledningen, som er nakne, til grunnstøting bar eller buss i sub-panelet.
  • Koble den nøytrale ledningen, noe som vil være hvit, til de nøytrale buss i underpanelet.
  • Fest de varme ledninger (svart og rød eller blå) til de viktigste breaker hakene på sub panel.
  • Ta deg tid til å rydde opp i ledninger og tilkoblinger slik at du enkelt kan spore dem tilbake til breaker deres hvis behovet oppstår i fremtiden.
 9. 9
  Finn og fjern eventuelle installerte nøytral bonding jumper, buss bar skrue eller stropp å fullstendig isolere sub panel fra bakken. Dette vil sikre at den nøytrale og jord er koblet til hovedpanelet, og ikke den underpanelet.
  • Den buss bar bonding jumperen kan identifiseres som en lang skrue eller metall stropp som effektivt obligasjoner nøytral buss bar til jordet panel kabinett / bakken buss bar.
 10. 10
  Bli med sikringskurser ledninger på samme måte - Grounds til bakken bar, nøytrale til bussen bar, og varme ledningene til bryteren kabelsko. Ikke bytt bakken og nøytrale ledninger i den andres buss bar. Installer breakers.
 11. 11
  Re-installere panel cover / dør montering.
 12. 12
  Gjenopprett makten ved første vending til sub-fôr breaker på hoved panelet, og hovedbryter på hoved panelet, og hovedbryter på sub panel. Sjekk om alle kretsene arbeider.
 13. 13
  Merke panelet for å identifisere hvilke kretser mate inn hvilket panel. Du vil ikke passere en elektrisk inspeksjon om du ikke fullfører dette trinnet.