Wkino

Hvordan legge eddik til vaskerom

Legge hvit, destillert eddik til vaskeri er en fin måte å holde tøyet rent og bevare dens farger. Hvit, destillert eddik kan også fungere som en tøymykner, lo avskrekkende, og allergi redusering hvis det legges til en vaskemaskin i en bestemt syklus. Les følgende tips for å lære de mest vanlige måter å bruke hvit, destillert eddik i vaskeriet.

Trinn

Hvordan legge eddik til vaskerom. Bruk hvit, destillert eddik som en naturlig blekemiddel.
Hvordan legge eddik til vaskerom. Bruk hvit, destillert eddik som en naturlig blekemiddel.
 1. 1
  Bruk hvit, destillert eddik som en naturlig blekemiddel.
  • Legg 1 1/2 kopper til en skylling for å holde en hel belastningen av hvite hvite.
  • Hvis du vil gjenopprette hvithet til bestemte klesplagg, suge individuelle elementer over natten i varmt vann som har hatt hvit, helte destillert eddik i den. Prosessen kan gjentas for spesielt vanskelige flekker.
 2. 2
  Tilsett 1/2 kopp av hvit, destillert eddik til den siste skylling av en last for å fungere som et naturlig tøymykner.
 3. 3
  Reach for hvit, destillert eddik for å fjerne flekker.
  • Gni deodorant og svette flekker med litt hvitt, destillert eddik for å fjerne dem fra klær. Hvit, destillert eddik kan også bidra til å bekjempe ekstreme flekker som de fra tjære.
 4. 4
  Fjerne lukt klærne ved å legge hvit, destillert eddik til et vaskeri belastning. Tilsett 1 kopp hvit destillert eddik til den siste skyllingen av en belastning for en nøytralisering av dårlig lukt.
 5. 5
  Bruk 1/2 kopp hvit destillert eddik for å vaske nye klær for å fjerne stivhet og produksjon kjemikalier knyttet til dem.
 6. 6
  Legg 1/4 kopp hvit destillert eddik til den siste skyllingen av last med klesvask for å bekjempe lo og statisk stoff.
 7. 7
  Hell 1/2 kopp hvit destillert eddik i en last av Klesvask å beskytte fargene blekner. Ved hjelp av hvit, destillert eddik med mørke stoffer på denne måten kan også beskytte dem fra å bli kjedelig.
 8. 8
  Bruk en kopp hvit destillert eddik for hver gallon av vann i vaskemaskinen for å fjerne spor av vaskemiddel.
  • Personer som har allergi overfølsomhet for vaskemiddel kan ha nytte av å bruke hvit, destillert eddik i vaskeriet siden det kan vaske irritanter i vaskemiddel unna.
 9. 9
  Rengjør vaskemaskin og rør med hvit, destillert eddik.
  • Kjør en tom vaskeri syklus ved å la din vaskemaskinen fylles med vann og agitere uten tilstedeværelse av klær og vaskemiddel i den. Tilsett 1 kopp hvit destillert eddik i vaskemaskinen vann og la vaskemaskinen å kjøre som normalt. Den hvite, destillert eddik kan bidra til å rydde vaskemaskinens rør og slanger av såpe avskum og skitt ansamlinger.
  • Bruk hvit, destillert eddik som dette for å rense maskinen, redusere hardt vann innskudd, og redusere forekomsten av mugg.

Tips

 • Legg hvit, destillert eddik til siste skylling av vaskemaskinen belastning å bli kvitt en mugg lukt eller mugg på klærne.
 • Hvit, er destillert eddik en naturlig og miljøvennlig måte å gjøre vaskeri. Ved hjelp av hvit, destillert eddik for å vaske tøy kan hjelpe deg å spare penger og verne miljøet. Det er også en naturlig deodorizer.

Advarsler

 • Overforbruk av hvit, destillert eddik i tøyet kan føre til et sammenbrudd av klær laget av naturlige fibre. Artikler laget av silke, rayon, acetat, og triacetate kan være spesielt følsomme for hvit, destillert eddik.
 • Ikke kombiner hvite, destillert eddik med blekemiddel. Røyken som oppstår fra denne blandingen kan være farlig for helsen din.

Ting du trenger

 • Hvit, destillert eddik