Wkino

Hvordan lære hunden å spille død på kommando

Dette er en morsom og enkel måte å tilbringe ettermiddagen. Alt du trenger er din, fingrene, og noen små godbiter.

Trinn

Hvordan lære hunden å spille død på kommando. Ha hunden sitte ned på et komfortabelt område, for eksempel et teppe eller myk, flat gress.
Hvordan lære hunden å spille død på kommando. Ha hunden sitte ned på et komfortabelt område, for eksempel et teppe eller myk, flat gress.
 1. 1
  Først. la hunden leke og få litt energi ut før du begynner å trene. 5-10 minutter er bra, avhengig av hvor mye kjører rundt han / hun gjør. Neste gi hunden et par minutter til å slappe av og kjøle seg ned. Dette vil holde den fra å bli distrahert mens du trener.
 2. 2
  Ha hunden sitte ned på et komfortabelt område, for eksempel et teppe eller myk, flat gress. Velge et sted hvor det er lite distraksjoner, for eksempel andre hunder eller mennesker spiller. Begynn med noen enkle kommandoer, som sitte og ligge ned for å få ham varmet opp.
 3. 3
  Nå til å begynne treningen. Sier BANG, mens peker din hånd på ham / henne i en pistol-lignende posisjon. Har ham / henne sitte (du kan bruke vanlige verbale kommandoer på denne tiden), legge seg ned, og deretter, hvis han / hun er kjent med dette, rull over.
 4. 4
  Prise ham / henne og gi ham / henne en godbit. Du kan bruke flere godbiter for de første gangene fullfører han oppgaven med hell, å sørge for at han forstår hva du spør om ham.
 5. 5
  Gjenta de to siste trinnene før han har det mestret. Det er bedre hvis han får disse separate bevegelser låst i hans sinn før du forteller ham til å huske og gjøre det på egen hånd.
 6. 6
  Nå forsøke å begrense de alternative kommandoer (sitte, ned, rulle over), og bare si BANG med pistol hånd signal.
 7. 7
  Hvis hunden din prøver å rulle over hver gang, mid roll-over stoppe bena i luften og forsiktig legger hånden på magen hans. Dette bidrar til å lære ham at du ikke vil at han skal rulle hele veien over.
 8. 8
  Fortsette å prøve og ikke gi opp. Avhengig av hunden din, kan han lære raskere eller langsommere. Ikke mist motet hvis han ikke forstår med en gang. Han gjør sitt beste, bare for deg.

Tips

 • Ikke kjefte på hunden din. Dette vil bare føre til at hunden blir sint og sint på deg. Han vil også sannsynligvis koble den dårlige behandlingen mot ham til kunsten, og ikke nyte undervisningen.
 • Ofte er den beste belønningen du kunne gi ham ros.
 • Pass på at dette er moro for hunden din. Hvis du ser at han er å bli distrahert, lei seg eller frustrert, gi ham en kort pause, eller utsette undervisningen til neste dag.
 • For best resultat, holde hunden interessert i deg hele tiden. Dette kan kreve korte læring økter, for eksempel fem minutter, med Quick Play økter i mellom. Dette fungerer godt med hunden min.
 • Mens hunden utfører trikset, ikke holde godbiten i hans øyne. Vis det til ham på forhånd, slik at han vet hva i det for ham, men ofte hundene vil bli distrahert av lukter, og glemmer hva de er doing.Also en svært nyttig tips er ikke vondt hunden din når du prøver å rulle dem over.
 • Husk: Hunden din vil ikke se forskjellen mellom størrelser av godbiter. Prøve å kutte dem i halv eller kvartaler.
 • Ikke bli frustrert eller irritert. Han er bare en hund, tross alt. Husk at han sannsynligvis gjør en mye bedre jobb enn du ville gjort hvis du ikke kunne snakke eller forstå språket.
 • Den beste måten å vise hunden at han fullførte oppgaven er feil å holde tilbake belønning. Husk å hjelpe og vise ham hvordan du skal fullføre det riktig hvis han gjør en feil.
 • Hvis du blir sint på ham / henne vil de tror du blir sint fordi de gjør det foran deg ikke hyle, bruk en rolig stemme, og har masse tålmodighet.

Advarsler

 • ALDRI gi hunden noe som inneholder sjokolade eller løk. Begge er giftige for hunder, og kan være dødelig.
 • Ikke skjenn hunden din for ikke å lære kunsten raskt nok. Han / hun vil få det snart nok.
 • Ikke overfeed hunden din. Like gøy som det er å kaste ham / henne godbiter og informasjonskapsler når han gjør utslaget perfekt, han / hun vil bli syk. Det er ikke verdt risikoen. Han / hun vil elske din ros like mye.

Ting du trenger

 • Dog
 • Godbiter (Cheerios, eller andre, grønne bønner også fungere godt for godbiter, og de er sunne!)
 • Soft område å øve. Helst behagelig for hunden din til å rulle over på.
 • Ikke bruk frostet Cheerios, som de har sukker og som kan gjøre hunden syk.