Wkino

Hvordan lære barnet ditt å kjøre

.... De fleste voksne har lært. Du har lært. Men, her er spørsmålet, gjør ungen Du> har selv den minste anelse? De sannsynligvis ikke! I denne artikkelen vil du lære hvordan du lovlig lære en gutt det grunnleggende om kjøring og selv la dem prøve det ut!

Trinn

Hvordan lære barnet ditt å kjøre. La barnet sitte i passasjersetet foran og forklare dem noen av de grunnleggende reglene i veien.
Hvordan lære barnet ditt å kjøre. La barnet sitte i passasjersetet foran og forklare dem noen av de grunnleggende reglene i veien.
 1. 1
  La barnet sitte i passasjersetet foran og forklare dem noen av de grunnleggende reglene i veien. Sørg for at de vet hva skiltene betyr, hva er / mener og alt annet nødvendig! Husk å fortelle dem om ikke å øke hastigheten, for å bruke signaler etc.
 2. 2
  Teste dem på deres kunnskap om de vet alle tegn. Teste dem på alle reglene i veien.
 3. 3
  Beskriv hva du gjør mens du kjører, og hvorfor du gjør det. Gi en løpende kommentar om hvor du leter, når du presser på gassen eller bremsen, hvor langt du dreier på rattet. Fortell dem hva målere du ser på når du først kommer inn i førersetet og mens du kjører.
 4. 4
  Finn en veldig stor tom parkeringsplass om det er en parkeringsplass eller bak et kjøpesenter, det må være et sted der det ikke er for mange folk eller parkerte biler!
 5. 5
  La dem helle over fra passasjersetet og styre slik at de kan få en følelse for rattet. Sakte ned og la dem prøve å holde bilen kjører rett.
 6. 6
  Gå kjøretur! Gå til din valgte rolig kjøring sted og la ungen sitte i førersetet. Du vil sannsynligvis nødt til å flytte setet nærmere hjulet slik at kan nå pedalene. Pass på å sette på bilbeltet din og sørg for at barns er på, slik at hvis du har å gjøre en bråstopp eller stoppe de for fort du ikke gjør et ansikt anlegget på frontruten. Fortell barnet ditt til å veldig lett sette sin fot på gasspedalen. Sørg for at barnet ditt venstre ben er bøyd slik at de ikke få panikk og traff gassen og bremsen.
 7. 7
  Gjør dette hver dag. De vil bli bedre og bedre. Snart vil de være en god sjåfør og klar for å få en! Nå er alt du har å gjøre vente til de er 16 år. De vil takke deg!

Tips

 • Hvis det er folk på parkeringsplassen, vent, finne et annet sted eller gå tilbake senere!
 • Husk at det ikke er ulovlig å praktisere i et rolig sted, men det er ulovlig å kjøre på de virkelige gatene.
 • Frisk opp trafikkskilt og trafikkregler så når du kjører kan du fortelle barnet hvorfor du gjør det du gjør.

Advarsler

 • Være tålmodig og rolig. Angry roping eller panikk vil ikke hjelpe verken deg eller barnet ditt.
 • Være en - ikke kjør i beruset tilstand.
 • Ikke kjør hvis barnet ditt har en lærende tillatelse.

Ting du trenger

 • En bil
 • A Kid
 • En Big tom parkeringsplass
 • En erfaren sjåfør