Wkino

Hvordan landskapet et stort verksted

Gartner et stort verksted kan være en utfordring, men det gir deg også en sjanse til å legge til en rekke elementer som små plener har plass til. På grunn av forskjeller i klima, topografi og grunnforhold, kan denne artikkelen gjelder ikke for enhver situasjon.

Trinn

Hvordan landskapet et stort verksted. Planlegge prosjektet.
Hvordan landskapet et stort verksted. Planlegge prosjektet.
 1. 1
  Planlegge prosjektet. Dette er nøkkelen til å ha suksess og blir fornøyd med resultatet av din landskapsforming eventyr.
 2. 2
  Tegn et diagram av hele plenen området, for å skalere om mulig, men minst omtrent som viser plasseringen av store trær, permanente strukturer, og andre eksisterende elementer som må innarbeides i planen.
 3. 3
  Tegn piler eller topografiske linjer som viser skråningen av landet, og bemerker forhold som våtmark områder, steinete områder, og alt annet som vil kreve spesiell oppmerksomhet.
 4. 4
  Ta informasjonen du har samlet og se på hvordan du ønsker å bruke mellomrom i plenen. Lav steder og våtmarker er ikke egnet for dyrking av de vanligste plen gress, og steinete nakne hill-topper støtter ikke gress vekst godt, heller, så en annen type landskapspleie kan være mer egnet for disse områdene. Områder under dyp skygge, for eksempel under en stor, bred løvtre kan være bedre egnet for noen patio steiner og en benk eller swing, og veldig bratte bakker kan dekkes med vinstokker eller små busker i stedet for noe som krever klipping eller annet vedlikehold.
 5. 5
  Sjekk den lokale barnehagen eller hjemme sentrum og finne ut om det er frukt eller nøtter trær, eller bær produserer og busker som gjør det bra i ditt område. Her i sør har vi pecan trær, blåbær, og vinranker som ofte brukes i landskapsforming og gi en matkilde for dyreliv, samt ingredienser for favorittoppskrifter.
 6. 6
  Måle eventuelle områder hvor du må legge fyllmasse til grad og glatt den eksisterende område. Se etter andre områder du kan "klippe", eller ta litt jord av for å spre seg til disse stedene. Ofte i store landskapsarbeid prosjekter vil du finne at du må "importere", eller hale i ekstra jord for å jevne ut plenen, og det er best å ta dette materialet i før noen underjordiske verktøy er installert.
 7. 7
  Beregn hvor mye fyller du må importere. Dette er et matematisk problem, og hvis området er uregelmessig i form, kan du prøve å forestille seg det som et kvadrat eller rektangel, multiplisere bredde X lengde x dybde, for å gi deg en kubisk volum. Store mengder måles enten i tonn eller kubikk meter eller meter. Hvis beløpet er svært store, vil du trenger å leie noen til å hale materiale med en dumper, kan mindre mengder bringes inn med en pickup lastebil eller verktøyet trailer.
 8. 8
  Spre nye fyllmasser og nivå alle områder av plenen. Hvis du har en stor mengde å flytte, kan det være lurt å leie en liten traktor med frontlaster bøtte og en høvelbladet eller boksen kniv for å gjøre denne jobben for deg. Svært store prosjekter kan kreve en bulldoser eller annet tungt utstyr, men dette kan være for mye for den gjennomsnittlige hus å forsøke på egenhånd.
 9. 9
  Merke av noen blomsterbed, trær beplantning, eller andre funksjoner du setter i landskapet, og også vurdere eventuelle permanente strukturer kan være lurt å legge til nå eller senere. Etter landskapsforming er ferdig er ikke tiden for å bygge et svømmebasseng eller verktøyet skur!
 10. 10
  La noen ekstra jord i områder hvor du ønsker hevet blomsterbed, hage områder, eller andre funksjoner som trenger det.
 11. 11
  Fjern planter, busker eller uønskede trær fra området, slik at områder for å få gresset vil få maksimal sollys.
 12. 12
  Plante alle busker, busker og trær som du har planlagt for hvert område, og husk, det er ofte lettere å begynne å jobbe ett område og fullføre det før han flyttet til den neste. Store landskapsarbeid prosjekter kan være overveldende hvis de ikke blir brutt ned i en rekke mindre prosjekter.
 13. 13
  Legge ut og installere hva vanning rør du har planlagt, installere rør for underjordisk elektrisk til makten landskap belysning og til å drive pumper for fiskedammer eller fontener du bygger. Hvis du bruker en elektrisk gressklipper, løvblåser, luke eater, eller edger, vil du kanskje et par eksterne jordfeil beholdere for å eliminere behovet for lange skjøteledninger. Du må montere disse med vanntett bokser og deksler på innlegg eller festet til noen form for struktur.
 14. 14
  Tren dine blomsterbed og andre permanente landskap funksjoner, som for eksempel terrasser, permanent grill pits, fontener osv. Bruk landskapet stoff i planting områder for å holde ugress fra å bli et problem, og mulch alle disse områdene for å spare vann.
 15. 15
  Fullfør grade områdene å motta gress. Dette gjøres ofte ved å dra en del av gjerdet materiale bak en plen traktor eller ATV, passerer frem og tilbake over området til det er glatt.
 16. 16
  Installer torv eller plante gressfrø på Tunet områder, ber for regn (men ikke flom), og være forberedt til vann tilstrekkelig til å etablere din gress.
 17. 17
  Len deg tilbake, og la ditt arbeid for å etablere seg.

Tips

 • Husk det er noen planter som ikke blander. Noen mutter trær, for eksempel inneholde Juglone. Valnøtter inneholder dette stoffet. Det er ikke vennlig mot mange planter som tomater eller syriner og må plantes lang avstand fra dem. Bringebær og røde lønn trær ikke ut til å bry dem. Så, før du investerer for mye tid eller penger på planting prosessorientert gjøre litt research på følgesvenn planter. Noen ganger er de som folk på den måten, noen bor sammen bedre enn andre. Internett har noen store nettsteder på dette... bare google følgesvenn planter eller Juglone.
 • Gresset er ikke den mest jord vennlig landskapsforming element. Det krever ofte vanning, gjødsling, kjemikalier for skadedyr og ugress, og klipping og vedlikehold med bensin drevet plen utstyr. Vurderer bruk av bakken dekker og innfødte busker og beplantning i minst en del av den anlagte området. Dette vil redusere kostnadene og miljøpåvirkningen, og også kostnadene ved å opprettholde plenen.
 • Plener og planering prosjekter er gjenstand for mange magasiner, TV-programmer, og hjem center workshops. Dra nytte av disse for planlegging av prosjektet.
 • Bruk den lokale Agricultural Extension Service. Dette er et program som drives av USDA i Europa, og menneskene der kan hjelpe med jord testing, samt økende krav til ulike typer plen gress og bakken dekker.

Advarsler

 • Vær forsiktig eller finne en kompetent person til å betjene utstyr du kan leie til å gjøre tungt arbeid landskapspleie.
 • Prøv å bruke miljøvennlige produkter i din hage.
 • Kontakt underjordiske verktøy plassering tjeneste for ditt område før graving. Dette kan gjøres på mange områder av USA ved å ringe 811 på telefonen, kan andre jurisdiksjoner har ulike telefonnumre eller kontaktlinser prosedyrer.

Ting du trenger

 • spader
 • raker
 • trillebår
 • hansker
 • traktor, eller hage eller plen traktoren hvis tilgjengelig.