Wkino

Hvordan lage silke, sateng eller bånd roser

Silke roser er flott for dekorere, styrke klær ved spesielle anledninger, og gjøre håndverket prosjekter. Denne opplæringen vil lære deg hvordan du kan lage dine egne roser av bånd, sateng eller silke. (Faktisk vil noen lange stykke stoff i det hele tatt fungere -. Selv skolissene) Når du får taket på det, vil du være i stand til å gjøre roser i 30 sekunder eller mindre!

Trinn

Hvordan lage silke, sateng eller bånd roser. Velg et materiale farge.
Hvordan lage silke, sateng eller bånd roser. Velg et materiale farge.
 1. 1
  Velg et materiale farge. Røde og rosa er tradisjonelle rose farger, men du vil kanskje gjøre en gul, hvit, eller til og med en svart rose for en annen effekt.
 2. 2
  Skjær lengdene til ca 8in (20cm) lang (valgfritt). Hvis den er kortere, er det vanskeligere å arbeide med, og hvis det er lengre, vil det være langt mer bånd enn det som kreves for en rose. Merk at siden du vil klippe båndet igjen når rosen er fullført, kan du hoppe over dette trinnet for å unngå å sløse lengder på bånd.
 3. 3
  Brett båndet over seg selv på halvveis mark for å danne et hjørne.
 4. 4
  Brett den nederste strand av bånd i løpet av de sentrale folder. Den andre tråden av bånd vil nå være på bunnen.
 5. 5
  Fortsett å brette hver bunn tråd i løpet av de sentrale folder til du har en bunke med firkanter. Alternative folder inntil bunken er av betydelig mektighet eller du har nesten tom for bånd.
 6. 6
  Knip de to mister båndet endene sammen mellom tommel og pekefinger. Ikke bekymre deg om å la gå av stabelen av kvadrater, fordi de er foldet sammen, vil de bare strekke ut i et trekkspill.
 7. 7
  Grab en av de løse endene av båndet og trekk den ut av brettet trekkspill. Pass på å holde den andre enden stasjonær som du trekker. Dette vil haug foldene av trekkspill tettere sammen, noe som gjør en liten knute av kronbladene. Trekk til rosen er størrelsen og formen du ønsker, men husk at hvis du trekker for langt, vil foldene pop rett ut og rosen vil bli ugjort.
 8. 8
  Forsiktig knyte en knute på baksiden av rose og klippe det overskytende båndet. Det kan bidra til å snu den steg over og trykk båndet ned med en finger mens du knytte knute. Igjen, ikke trekke trådene for hardt eller du vil angre bladet folder.

Tips

 • Til slutt av rose, kan du feste en tynn tråd og bryte de to endene av båndet (og wire stem hvis du velger) med floral tape. Dette vil gi et ferdig utseende. Bare sørg for at stammen er proporsjonal med rose størrelse, eller det kan se morsomt.
 • Jo bredere bånd, jo større rose. Den smalere båndet, jo mindre rose.
 • Den stivere stoff, jo mer pekte kronbladene se ut til slutt.
 • Disse kan gjøre en stor bukett. Hvis du gjør et dusin i rødt de gå bra med en konfekteske!
 • Jo lenger båndet, jo mer kronbladene på en rose.

Ting du trenger

 • Bånd eller andre langt stykke tøy
 • Floral tape (valgfritt)
 • Wire for stammen (valgfritt)