Wkino

Hvordan lage papir se gamle

Gamle papir har en mystisk sjarm. Her finnes flere metoder for å lage felles papir vises kunstferdig antikk og skadet.

Trinn

Hvordan lage papir se gamle. Drikker kaffe eller te (valgfritt).
Hvordan lage papir se gamle. Drikker kaffe eller te (valgfritt).

Baking metode

Plukk et løsemiddel. Din alder papir, kan du suge den i kaffe (mørkere farge), te (medium farge) eller appelsinjuice (lys farge), eller en kombinasjon av brygget te og kaffegrut. Hvis du velger appelsinjuice, kan det være lurt å hoppe over neste step.There er noen måter du kan gjøre papir se gamle, selv om sin nye nytt papir. Du kan skrive på den og sende den til noen langt borte eller hvor du bor. Ikke overdriv ett av trinnene, eller det vil ikke slå ut så perfekt. Det kan se litt brent hvis du overdriv takt med lyset.

 1. 1
  Drikker kaffe eller te (valgfritt). For en lysere løsemiddel, bruker svært lite kaffe eller dunk en tepose i et varmt krus vann et par ganger, og deretter fjerne. For en rikere tone, bruke mer kaffegrut enn vanlig eller la tepose bratt i varmt vann i fem minutter. Fordi lage te og kaffe vanligvis krever varmt vann, la løsemiddel kult for litt før du bruker den på papiret - du ønsker ikke å brenne fingrene.
 2. 2
  Legg papiret på en stekeplate eller cookie sheet. Kontroller at papiret får plass inne i arket lett, uten å gå over kantene.
 3. 3
  Hell i væsken. Begynne å strømme i et hjørne av stekeplate, ikke direkte over papiret. Bare helle nok væske for å lage et lite basseng under papirarket; papiret ikke behøver å være helt dekket fordi den vil suge opp løsningsmidlet under den.
 4. 4
  Forvarm ovnen. Sett ovnen på stek ved 200 grader Fahrenheit (90 grader Celsius). Det vil være varm da papiret er ferdig soaking.
 5. 5
  La papiret ligge i fem minutter. Beregn god tid til at papiret absorbere pigment fra løsemiddel. Hvis du merker noen tørre flekker, skje opp noen av væsken og hell den over papiret.
 6. 6
  Hell av overflødig væske. Sett en finger ned på papiret for å feste den til stekeplate, og vipp arket over vasken å tappe leftover væske. Du kan også forsiktig overføre papir til en ren stekeplate, hvis du foretrekker det.
 7. 7
  Endre papiret (valgfritt). Før du setter stekeplate og papir i ovnen, kan du legge til et par innslag for å gjøre papiret virke enda eldre, mens det er fuktig og lett å manipulere. Riv en tynn, tagget strimmelen ut på siden. Eller, grave små hull ut av papiret med neglen din, du kan krølle disse små seddelbunker og flytte dem til andre deler av papiret for en humpete, pergament-lignende utseende. I tillegg kan du trykke ned på papiret med noe sånt som en gaffel til å forlate forlagene.
 8. 8
  Plasser papiret og stekeplate i ovnen. Hvis du kan, legger arket på en middels trillestativvogn.
 9. 9
  Stek i 5-7 minutter. Hold et øye på papiret som det bakes. Når du ser kantene begynner å krølle seg, er det ferdig.
 10. 10
  Fjern papiret og la den avkjøles. Gi papiret 10 til 15 minutter for å kjøle seg ned før du prøver å skrive på den.

Maleri metode

 1. 1
  Brygge te eller kaffe. Hvis du bruker te, lagre te-pose
 2. 2
  Legge papir på et flatt underlag.
 3. 3
  Male papiret med væsken. Hvis du bruker kaffe, dyppe en pensel eller et hjørne av myk klut i væsken og gjelder i slag til papiret. Hvis du brygget te, smøre tepose over papir og dyppe den tilbake i kopp te når man skal re-fukte den. Te vil se mer gul, mens kaffe vil vises mer brun.
 4. 4
  Tillat papiret tørke. La papiret sitte på en flat overflate til tørk, eller fremskynde prosessen med en hårføner.

Flame metode

 1. 1
  Arbeid over en vask. Hvis du ved et uhell tenne papir på brann, kan du bare slippe den i vasken.
 2. 2
  Tenn et stearinlys, eller finn en lighter. Hvis du bruker en lighter, bør du ha en annen person til å holde flammen mens du klarer papiret med begge hender.
 3. 3
  Brenn kantene. Hold papiret mellom 1/2 tommer (1,2 cm) og en tommer (2,5 cm) over et brennende stearinlys og flytte den frem og tilbake. Dette vil skape den mørke utseendet på papir som har eksistert i svært lang tid og blitt skadet av tid og circumstance.WARNING: Ikke legg den til lenge på ett sted av stearinlys. Hvis du slipper papir og den har flammer på det, og det er under en matte, er det en sjanse for at huset ditt kan ende opp i brann og som ikke vil være så bra...
  • Ikke faktisk sette papiret inn i flammen. Ideen er å bruke varmen fra flammen til å brenne papiret sakte, for ikke å tenne papir på brann.
 4. 4
  Hvis du vil ha små hull i papiret, legger papiret rundt en tomme over stearinlys og bare holde den der. Når det er en liten flamme på papiret, blåse på den. Din Resultatet skal være et lite hull med en brent disposisjon.

Elektrisk komfyr metode

 1. 1
  Finn et stykke uncolored papir. Hvis papiret du brenner er hvit, så kan du hoppe over dette trinnet. Hvis du brenner en farget stykke papir, men da trenger du en vanlig papirark mellom det og brenneren. Ellers kan fargestoffer fra det fargede papiret holder seg til brenneren.
 2. 2
  Plasser ufargede papir under den andre stykke papir og sette både på den elektriske ovnen.
 3. 3
  Skru varmen til middels.
 4. 4
  Ta en skje, gaffel eller pinne og trykk på de ønskede stedene du ønsker å brenne.

Crumpling og demping metode

 1. 1
  Krølle papiret.
 2. 2
  Spritz papir med væske. Du kan bruke vann, avkjølt te eller kaffe, eller appelsinjuice.
 3. 3
  Forme papiret. Denne fuktighet vil gjøre papiret lettere å håndtere. Du kan rive av kanter, fjerner små sirkler med neglen din, eller lage små folder.
 4. 4
  Legg ut papir for å tørke. Du kan sette den på et papirhåndkle eller mot toppen, eller bruk en hårføner.
 5. 5
  Ferdige.

Tips

 • "Fox" papiret. Lag små brune flekker eller streker brakt videre av alder ved hjelp instant kaffegrut, eller ved å bruke en pensel til å sette flekker av kaffe på din tørket papir.
 • Å gi skriftlig utseendet av alder, skrive med sitronsaft. Når juice tørker, holde papiret over en brødrister, og det vil dukke opp som en falmet brun i stedet for fersk svart.
 • Bruk av en kombinasjon av metoder. For eksempel kan du krølle og legge en demper på papir, la tørke, og deretter brenne kantene.
 • Hvis du bruker kaffe for å gjøre papiret ser gammel, legge til et par glass rødvin til kaffen. Fordi stoffet er forskjellige, vil kaffen være på den "store" mellomrom mens vinen vil være i de "små rynker". Dette gir en svært gammel effekt.
 • Øv flammen metoden på en annen ark før du prøver det med god ark.
 • Spray papir med gjennomsiktig lakk på fullstendig tørking for ekstra finish.
 • Hvis du vil at papiret skal ha mørkfarget folder, krøll det før dyppe den i flytende eller spraye den.
 • Prøv en fyllepenn eller en dukkert penn for autentisk utseende skriftlig. Praksis kalligrafi å gjøre brevene ser antikke og raffinert.
 • Legg gurkemeie til te å få litt kornete tekstur på papiret.
 • Maling lett med grønn te eller utvannet gul konditorfarge. La det tørke.

Advarsler

 • Bruk foreldrenes tilsyn når du arbeider med åpen flamme, elektriske brennere eller ovner.
 • Ikke la papiret ligge for lenge, eller det vil begynne å bli dårligere.
 • Ikke legg papir for nær en flamme, eller det vil lyse i brann.
 • Hvis du bruker Soaking Method, må du ikke forsøke å suge flere biter av papir på en gang. Sidene vil holde sammen. I stedet suge sidene individuelt, med samme te.

Ting du trenger

 • Baking Metode: papir, løsemiddel (kaffe, te eller appelsinjuice), stekeplate, stekeovn.
 • Maleri Metode: Solvent (kaffe eller te), pensel, hjørnet av myk klut, eller tepose.
 • Flame Metode: Stearinlys eller lighter, en vask å jobbe over.
 • Elektrisk komfyr Metode: ufargede ark, elektrisk komfyr brenner
 • Crumpling og dempende Metode: Solvent (kaffe, te, appelsinjuice eller vann), hårføner (valgfritt)